- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас нормално ли е...
emi spored men ne no zavisi i ot dvamatana kolko ste god ? i imali li ste drugi sexualni partniori
Всичко зависи от самите хора.Предполагам,че са почитатели на платоничната любов,не виждам нищо ненормално в това!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
И на каква възраст са те?
How long could you last?
ако са се запознали на 12 и сега са на 14 - може
Първоначално написано от kombarka
Еми,не е е,според мен,защото,когато има любов,има и страст,а когато има страст-секс![]()
Да.Разбира се,че е нормално.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Ами може да, защо не. Не е нужно всички да се проебават на 12-13 години или пък на първата среща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами защо да не е нормално... особено ако са по-малки, незнам невиждам нищо ненормално в това.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Лелеее на 17 години са и още не са се наебали??Първоначално написано от ``bitch``
не може да бъде!!
Така са си го решили хората. Аз лично им се радвам! За теб като е толкова ненормално не ги гледай...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
o0o0o spored men ne e normalno ima li lubov ima i seks a nqma li lubov m/u dvamata pak ima seks![]()
![]()
:P
Еми явно така са решили или пък момичето не е готово!Може да има доста причини.Но на 18 години не е много нормално
![]()
--------------------------------------------------------
А ве тея и двамата са педераси![]()
I nie imame podoben sluchai ... Ne sym siguren dali ne sa pravili shtoto i 2mata ne kazvat ... Pyk i da pravqt e mnooo rqdko . Nz stranno mi e za 2 i polovina godini da se dyrjat taka ...
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Бе оставете хората намира бе!...Ще си правят каквото искат и когато искат...А ти пък от къде знаеш,че не са го правили???...Така и така не е твоя работа![]()
Ne tova ve4e ne e normalnoПървоначално написано от ``bitch``
![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Spored men vseki si ima pravo na izbor,6tom ne sa pravili sex,zna4i ili ne sa gotovi,ili ne smqtat tova za nujno na tozi etap.A 6tom sa na 17-18 i vse o6te ne sa go pravili,tova pokazva samo 4e naistina d1rjat edin na drug i vr1zkata im ne se osnovava samo na sexa![]()
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
Според мен не е ненормално,това че някои не го приемат и го намират за странно,понеже повечето решават да водят полов живот от раннен пубертет не означава,че хората,които са на 17-18 са някакви извънземни,понеже не са готови или просто не искат да го правят.Но да ръкопляскаме на 14-15-годишните,които след като "преспят" с някого повишават самочувствието си до ента степен и се изживяват като изключително зрели индивиди,дори и да пускат мнения от сорта на-"Не се пазихме!Ами сега?"
How long could you last?
е няма кво да те инт мнението на другите .. ннай-важното е да се обичате .. пък после кво ви е кеф си правете .. щом до ся не сте значи е нормално ..![]()
![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Първоначално написано от ``bitch``
wowwww ako nqma nqkoq mnooo seriozna pri4ina poradi koqto da se vazdarjat mislq 4e ne e mn normalno
pak moje i da sa rodnini no vse pak da se obi4at i za tva da se vazdarjat ima i takiva slu4ai![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!