- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За факаните шундри
Такамммм таа за факаните шундри,които се навъдиха напоследъкЕдна такава ти се праи на оборотна , "шъ тъ бия" ми вика... алооо доматите
Не всичко се решава така нали хорица?! Ем то едно момче кат си харесва дадена мацка и все за нея говори ,все за нея мисли и си я обича тва не значи че някфа такава шундра има шанс ....
Аз поне така си мисля...Аман от някви такива куклички дет май си нямат друга работа ми се "шъ бият " другите ,че да ис оправят проблемациите!
![]()
Изощо не разбрах за какво иде реч ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може ли да ми кажеш какво трябва да напиша в тази тема? !![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Нещо не разбрах.Първо се научи да пишеш и тогава пускай тема.....
Айде стана боя !Първоначално написано от malkata_sladurana
![]()
![]()
![]()
Какво е шундра?...
Пу*ка!Първоначално написано от SuNsEt
До колкото знам аз!
![]()
Ми незнам просто исках да напиша тема за някфи нагли куклички дет незнаят как да си задържат уж гаджетата и искат да натупат по-готините от тях !![]()
![]()
ааааа....добреПървоначално написано от kifla
![]()
Ам тука става въпрос за някакви тъпи путки или за някакви момичета дето някаква тъпа путка им зарибява гаджетата>?!?!![]()
Добре, успокой се сега![]()
Животът е адът описан в Библията!
Абе за тея момичета,дето се правят на много важни и си мислят,че са повече от другите и не могат да си задържат гаджето.Мислят си,че...Абе разбра ме на къде бия,нали?
![]()
Аз след 6 мин. гася щото ше дават по Битиви за Енелото...![]()
dam vijdala sum i sum popadala v takava situaciq g/d i tiq taka nare4enite ''6UNDRI'' sa mn zleta i az summ zabelqzala ,4e imat ne6to kat moto ''MOETO SI E MOE ,AKO NE 6TI E*A MAIKATA''![]()
![]()
![]()
Аха..някоя "мацка" ти се е ядосала,защото си и взела "гаджето"?![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
mne to4no![]()
boe6e se poneje s gadjeto i prosto stanahme po-blizki i tq ot revnost po4na da se prai na otvorka,ama tak ili ina4e sq nqma gadje
no po4nahme da se otdale4avame ot temata .za 6ianite 6undri
![]()
![]()
Ем на user ,който ми пише да се науча да пиша :алоооооооооо аз мога да си пиша ама ти неможеш д аме разбереш какво искам да кажаТам на хорицата дето схванаха ...да тъпите п*тки им се вика шундри
и понякога са супер елементарни и злобни
![]()
6undrite SUXXmn sa zlobni tfa si e vqrno ,no mi stava tolko sme6no ,kato zapo4nat da se nadvikvat,kogato im naprai6 zabelejka !!zleta sa si
![]()
![]()
![]()
![]()
Има една от моя скайп,дето си беше написала...
МоГъ От ОбИч Да МраЗя , Да БъДа ЖеСтОкА И злА .. МоГъ БеЗ БоЛка Да ГаЗя чОвеКъ , КогОтУ нАй - МнОгУ ЦенЯ .. !!..
Колко "смело и яко"...
![]()
![]()
Охооо ти да знаеш на колко много такива съм попадалааа...![]()
+1 za temataПървоначално написано от kifla
.
Typite otrepki zeli mnogo da se razdavat ... Idva im 1-2 pyti i pochvat da letqt v oblacite . Da ama az ne sym vcherashen i gi svalqm s revolvera...
A qgodite kak sa![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
ти не отиде ли да гледаш за енелото по БТВПървоначално написано от SuNsEt
![]()
TebE E celUvAL ?
Ni6tO,nAli mEnE E ReVnUvAl...zA tEb sI BiL Me4tAl?!Ni6tO NaLI MeNe E JeLAL![]()
TFA E TO4no PROFILA NA Nekfa 6undra!
![]()
![]()
![]()
еми телевизора е в стаяра при компа :PПървоначално написано от kifla
![]()
![]()
...много ми е интересно да го гледам това за НЛО,обаче ще пиша едновременно и във форума...
Тая тема е много яка
<-за авторката!
ПП:забранявам да я заключвате![]()
Охааа радвам се ,че ви хареса темата.Просто има една такава дето ся ходи с бифшия ми и аз като си говоря с него и тя кат разбере и се почва ама ооо мърлоо дрън дрън "шъ тъ бия",а тва на мен ми е много смешно
![]()
А за НЛО баси баща ми е завзел телевизора и не дава да го докосна дажеиначе и а змного обичам да гледам за тва
![]()