- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За факаните шундри
ЩасСтИеТо пРи мЕн дОйДе С бУтИлКа вОдКа вЪв рЪкаА...
вЧеРа бЯх пРиМеРнО дЕтЕ пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ
аЛа дНеС мИ пИсНа От тОвА жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя...
пО кЛуБоВе щЕ сИ вИсЯ щЕ бЪдА гАдНа кУчКа бЕз дУшА!!...
Хаха...Тая май мога да й предвещая бъдещето...Живееща в кашон с бутилка рекийца
Оп!Наздравееее
![]()
hey macka eto ti edin sait an koito moejj da gl onlive tv neterra.tvtemi4kata rlz
![]()
аз бих я оставила с водката ,че май ракията стана по-скъпа вечеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
![]()
ebasi tupata tema pa ve4e e 2 str![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Тааа..да се върнем на темата...!Не знам за вас,обаче аз полудявам,когато някоя тръгне да ми се репчи...Или пък,когато се фръцка с късата пола.Ама как може да има такъв прост народ???Аууу преди лятната ваканция като ходех на дискотека и ги гледам-всичките са такива курви бе!Една я гледам,влязла в една клетка(в дискотеката има клетки над пилоните,но не е напълно чалга дискотека..няма зн. вече не ходя
)с късата пола и отдолу всички момчета гледат нагоре
![]()
![]()
...А оная праи всякакви...глупости!То не беше разкрачване...въртене,дупен е мани ужас!
![]()
оооооооооо мале знаеш ли ,че те обичам за тоя сайтПървоначално написано от miss_ludataa
малее супер си
![]()
А за сънсет..ами мацка кво да ти кажа по наще няма клетки ама те пак се кълчат по пилоните и даже по някога се кълчат по без нищошундри.....just курволяк
![]()
V posledno vreme momichetata vzexa da se biqt poveche ot momchetata... Ne znam naprao nas li ni ima neshto ili na momichetata im stava neshto
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
huh![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
май някои ги е ударил хормона ...Първоначално написано от Roiroi
бау
![]()
![]()
![]()
...Нещо май имат голямо самочувствие...дори по-голямо и от умствения им багаж!
![]()
![]()
![]()
dam iame dve ''macki'' ot na6to daks deto samo se biqt i too mom4etata ne moje da gi razturvut
kifli !!
Вие пък като сте нещо по-вече от тях,кво сте седнали да ги оплювате и да им злобеете зад гърба.Май нещо ви е яд на тези момичета,а?
Хаха... дам, верно, много са зле. Не могат да си задържат гаджето, а са им виновни пичките?Първоначално написано от kifla
![]()
ОМГ...Още една тема от сорта на "куклите","барбитата","фашан ите"....Ае хора те си живуркат там,що и вие не земете да си живеете живота и да не се занимавате?Голяма работа-една тема(то даже вече не е и една) няма да промени нищо-пак ше си ги има такива надувки,пак ше си се свалят със заети момчета и пак няма да им пука.Ква е тая мания да оплювате всичко живо,което не прилича на вас.Емм секви ги има и тва е-и да ги плюете и да не ги плюете пак ше са си такива и няма да се променят....
Just haters make me famous! εĭз
Eе вие пък аз не разбрах за кои е предназначена темата-за момичетата с гадже,които ревнуват от всички,или за тея дето се кълчат по пилоните и карат гаджетата на момичетата да гледат встрани!!Първоначално написано от LovePoisoned
![]()
![]()
Ако му се сваляш на даденото момче естествено, че заслужаваш да те набие при положение, че знаеш, че си има приятелка...Но, ако някоя го харесва твоя и те заплашва, че ще те набие, Боже, какво ли щях да направя?![]()
За какво се дразниш толкова, нали не са те били?Като дойдат и се изправят лице в лице с теб, тогава ще ги видим.То всеки може на думи "ще пребия тоя, ще пребия онзи"...
И в случая таз изкарва, че момчето не знае какво иска...Първоначално написано от miss_ludataa
А и тя самата не знае...
Искрено се смея на такива.. В шести клас тука в кварталя има една новоизлюпена к**ва.. Минипола, отдолу нещо като клинче... А походката й е тип... прекалено-разкрачена-от...![]()
![]()
![]()
+ 1Първоначално написано от SuNsEt
Тъпо е. Момичето само се издава, че би изневерило (подразбира се...) на гадже. ;ДПървоначално написано от SuNsEt
Аз бях срещнала едно текстче, нещо такова беше:
"Здрасти, пич! Аз съм от хората, които имат много интереси, но всичко бързо им омръзва... (точки-точки) ... просто аз гледам света от ъгъл, който ти не можеш да видиш."
Естествено съчетано с много "ъ" на мястото на "а" и... знаете.
Много се радвам, когато видя нечий профил, където момичето не се индетифицира с чужди безмислени римици..
P.S. То пък голям бой бре... Както се казваше, "женски бой" - шамарчета и това е.Или пък в друг случай да се хванат за косите.. Не е ли много по-яко да удряш здрави ритници и юмруци, а?! Отколкото да се дърпат за проскубаните метли и да се подписват с отпечатък от ръка върху бузата.
![]()
![]()
![]()
якооо темат е вече на три странички и то не са пълни с глупости от въпросните шундри ами от мнения ,напълно отговарящи на действителността!![]()
шундракакто и да е
не знам дали е точна по темата но за тва коет схванах..даам не всичко се оправя с бой
.!.
кАзвАш мИ чЕ сИ гОспОдИн ИгрАч...
мнОгО сИ...
ОтвОрЕн гОлЕмИЯт свАлЯч...
нО кИнтИтЕ знАй чЕ свОй имАм сИ...
sОrrУ bАbУ...щЕ тИ кАжА нАлИ...зАпОвЯдАй...
тАзИ нОщ щЕ сИ мОй...
^Ъ?![]()
![]()
...Дори и главна буква няма!
![]()
ЗнАм дА иСкАм,м0гА дА иСкАм.ИмАм вСиЧк0 к0ет0 п0иСкАм,
м0гА дА иМаМ и тЕб аКо иСкАм н0 сЪм ИнАт И Не Те ИсКаМ! <--еПА брАо![]()
ИсКъШ лИ дЪ иГрАеМ нЪ КрИеНиЦъЪ,
аКу мЕ нЪмЕрИш тИ дЪлЖъЪ еДнА цЕлУфФкЪъ,
аКу Не ф гЪрДеРоБъЪ сЪм!?!![]()
...не мерси!
+ 1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
1во.. мястоо на темата не е тук...
2ро се чудя модераторите как позволяват такива заглавия..
3то темата ти иозбщо не е формулирана и изобщо не се разбира за какво говориш
4то като имаш проблем с " шундрите " ние можем ли да ти помогнем?!?
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
"shundata mi izqde jiva da ne bqh ma jiva sam...."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn tapa tema
по тъпа тема не бех скивала скороа по темата ще кажа че наистина и аз мразъ некви такиа кифли ама за кво тряя да седна тука да ги оплювам
нещо не ви разбирам кво постигати с тва
нито щи промените нещо
нито нищо
само дето се излагате така и падате на техното ниво
некви тъпи комплексарки седнали да опсъждат хората
не искам да обиждам никой ама сте смешни
вместо да земете да правите нещо вие сте се цъкнали тука и оплювате кат некви селски квачки
поне така наречените "шундри"
не са седнали да ви оплюват вас
поне си имат работа да ви земат мъжлетата докато вие си тътрите задниците тука
![]()
![]()
после тва и онова
ем селска му работа
тцтцт до каде стигна живота
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...