- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За факаните шундри
sweet4esf хахахахах аз да съм казала ,че шундрата ми е зела гаджетодаже обратното той се кефи на мен ,ама тя понеже е тъпа се праи на оборотна .А и аз не съм седнала да ги коментирам ,ами напраих някфа по -весела тема малко да се посмеят и другите на тъпите каки с къси крака
![]()
Стара тема - нова дума. Синтезирах. Пачундра![]()
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Ми аз на такива им викам кифли.Както и да е.Да ти кажа не си струва да им си впряга човек.Остави ги да ''прогресират''.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ако попитам на колко си години, ще ми кажеш ли ?
♠ The Nuts! ♥
...Първоначално написано от kifla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Божеее боже... Кви са тия простотии ...![]()
По готини ама друг път ... просто са евтини ... това е!!!!!
А момчетата ... те губят ... само и единствено те ... а за онези само мога да им пожелая да им го ......... слон!!!!
За мен това не са момичета ... щом крадат чужди момчета!!! За мен това са си чисти парантии, които са жалки и не заслужават нищо!! И си нямат и на идея какво значи да обичаш да бъдеш обичан и някой да развали това...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хаха ясно ми е за к'во става въпрос... ами то в интерес на истината повечето "мадами" казват "шъ тъ бия " само да се правят на интересни. в повечето случаи това си остават само думии ..![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
..ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!! ..![]()
![]()
![]()
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА..прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА:акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:.нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ.!!! ..![]()
![]()
![]()
ПуНяКуГъ Ми Са ИсКъ Да СъМ ВиНаГи ДеТе...
ЩоТу ИзДрАсКъНиТе КоЛеНе По - ЛеСнУ Са ЛиКуВъТ От РазБиТоТу СъРцЕее..!!! .. ауу![]()
![]()
Hе ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм,С вИсОкО вДиГнАтА гЛаВа ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ[!]На ДрУгИ нЕ пОдРаЖаВаМ и СеБе Си ОтСтОяВаМ[!]ТъПиТе КуРвИ нЕ пРиЗнАвАм,А гОлЕмИтЕ нАдУвКи С нАсМеШкА пОдМиНаВаМ .. всички се подминават взаимно![]()
навсякъде е пълно с такиа фъшкиипък как бият не е истина .. пхахаха
що не вземат да са скрият
![]()
Колко глупости написа в 5 реда само...![]()
мн си е яка темата уекат не ви харесва не четете .. толко ли е трудно
ае темичката рулз
![]()
![]()
Нещо не те разбрахАма нищо, важното е, че сподели с нас
![]()
nicolepcd
И сега какво..олекна ли ти поне??!![]()
![]()