Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
TebE E celUvAL ?
Ni6tO,nAli mEnE E ReVnUvAl...zA tEb sI BiL Me4tAl?!Ni6tO NaLI MeNe E JeLAL TFA E TO4no PROFILA NA Nekfa 6undra!
И в случая таз изкарва, че момчето не знае какво иска... А и тя самата не знае...

Искрено се смея на такива.. В шести клас тука в кварталя има една новоизлюпена к**ва.. Минипола, отдолу нещо като клинче... А походката й е тип... прекалено-разкрачена-от...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
ЩасСтИеТо пРи мЕн дОйДе С бУтИлКа вОдКа вЪв рЪкаА...
вЧеРа бЯх пРиМеРнО дЕтЕ пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ
аЛа дНеС мИ пИсНа От тОвА жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя...
пО кЛуБоВе щЕ сИ вИсЯ щЕ бЪдА гАдНа кУчКа бЕз дУшА!!...

Хаха ...Тая май мога да й предвещая бъдещето...Живееща в кашон с бутилка рекийца Оп!Наздравееее
+ 1

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Има една от моя скайп,дето си беше написала...
МоГъ От ОбИч Да МраЗя , Да БъДа ЖеСтОкА И злА .. МоГъ БеЗ БоЛка Да ГаЗя чОвеКъ , КогОтУ нАй - МнОгУ ЦенЯ .. !!..
Колко "смело и яко"...
Тъпо е. Момичето само се издава, че би изневерило (подразбира се...) на гадже. ;Д

Аз бях срещнала едно текстче, нещо такова беше:
"Здрасти, пич! Аз съм от хората, които имат много интереси, но всичко бързо им омръзва... (точки-точки) ... просто аз гледам света от ъгъл, който ти не можеш да видиш."
Естествено съчетано с много "ъ" на мястото на "а" и... знаете.

Много се радвам, когато видя нечий профил, където момичето не се индетифицира с чужди безмислени римици..

P.S. То пък голям бой бре... Както се казваше, "женски бой" - шамарчета и това е. Или пък в друг случай да се хванат за косите.. Не е ли много по-яко да удряш здрави ритници и юмруци, а?! Отколкото да се дърпат за проскубаните метли и да се подписват с отпечатък от ръка върху бузата.