- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- двама :(
Imam edin golqm problem predi dve godini ta i pove4e se vlubih naistina v nai dobriq si priqtel v slu4aq toi ne razbra za6toto az ne mu kazah neiskah da si razvlaqme dobroto priqtelstvo,ta vse o6te ispitvam 4ustva kum nego i edvali nqkoga 6te go zabravq a vmomenta izlizam s edno mom4e ve4e ot edna godina po4ti i nego obi4am no mnogo puti se e slu4valo kogato go celuvam ili sum go gu6nala da si predstavqm drugiq kakvo da pravq kak moga da go zabravq ako moje nqkoi syvetblagodarq vi
[/b]
А защо не си му казала,когато си имала възможност?Мисля,че си изгубила шанса си.
Спри да мислиш постоянно за него.По ефикасен съвет аз не мога да дам![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Явно повече държиш и обичаш най-добрия си приятел,а към другия изпитваш някакво привличане,симпатии.По-добре поговори с първия,дори с риск да се влошат отношенията,може и той да изпитва нещо повече от приятелски чувства към теб.Така с риск поне ще си наясно дали си струва да таиш някакви надежди за двама ви или не.И ако наистина няма шанс,трябва да го забравиш като евентаулно гадже,всичко е преодолимо,не се притеснявай!успех!Колкото и да изглежда трудно,времето потушава всичко!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
иди при най-добрия ти приятел и му кажи никога не е късно
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Кажи му
kaji na nai dobriq si priqtel istinata moje i toi da e vliuben v teb no sashto kato teb da ne ti kazva idi i mu kajimoje i da otvarne na chuvstvata ti
![]()
+1 от опит глава не боли..Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Зависи какво опитваш!Първоначално написано от Alice Fox
![]()
![]()
Кажи му!!!![]()
--------------------------------------------------------
+1Първоначално написано от Memento mori!
Моят съвет е да скъсаш с момчето,с което с..Какъв е смисълът да сте заедно,след като ти мислиш за другият още...Повярвай ми може само да го нараниш....А за най-добрият ти приятел..какво да ти кажа..Ако е свободен..т.е. няма си приятелка,защо не си пробваш шанса..Успех и полека с лавирането между момчешките сърца
![]()
оо да казвай му ! Не чакай повече...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]