- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво значи ...
"момичето,което цепи мрака "?Как го тълкувате![]()
Еми аз мисля,че е демек за някакво много яко момиче, на което не му се опира нищо![]()
Еми,незнам,ама мен така са ме кръстили,ей сега ми казаха...Дано да не ее лошо,че и във Форума ме изкарахте...![]()
О,не.Не се притеснявай!Сигурна съм,че не е лошо
![]()
Но не е и нещо добро![]()
![]()
Абе споко бе!Кво ти пука така и така??
...
hubavo e i to mn zna4i 4e si spr qka![]()
MIii veroqtno,4e si mnogo gotina![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Mhm taka vikame na po-hubavite momicheta v nashiq kraiПървоначално написано от fashiongirl
Ako pratish pic shte ti kaja cepish li go naistina
![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Явно си мн хубава!![]()
--------------------------------------------------------
Да, ама ако е момичето, "което цепи мрака" хич няма да е хубаво. Номера е с каква интонация са ти го казали, или от каква компания.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
da naistina zavisi kak sa go kazali - moje da zna4i 4e si mn qka, ama moje i da zna4ei 4e si mn zle![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Не е нищо лошо...По скоро, че си яка мацка![]()
ami tova koeto cepi mraka e svetlinata zatova predpolagam 4e 6te e hubavo za teb![]()
![]()
тая фраза май значеше "Нещо уникално" но може да е уникално хубаво и уникално зле![]()
Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever
Primierno ako kaja "Toq film cepi mraka " tva zna4i 4e filma emn qk![]()
Oba4e sum go izpolzvala i ironi4no " TAQ CEPI MRAKA PROSTO " koeto 6e re4e 4e i se prismivam![]()
Tui 4e preceni koi te e krustil taka . Ako e ot priqteli zna4i 4e si gotina ,ako e ot hora skoito ne se razbira6 4e ne si
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
mi tfa zna4i 4e si momi4eto koeto cepi mraka ! mn qko momi4e demek![]()
![]()
Означава,че си негър.
да,така е,но аз по-скоро го използвам за нещо,което не ми харесваПървоначално написано от insomnia79
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
+1Първоначално написано от BlueFace