- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременея, ако...?
E 6tom ne e svyr6val kakyv ti e problema?![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Е,ластичка ли да се кръстя???![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
ееееееее спрете са !стига сте нападали момичето и стига сте се карали помежду си кой е с по-голяма сексуална култура!
момичето пита и иска смислени отговори не от глупаци! та за по темата.. не, не може
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
НЕ,не си бременна![]()
Толкова ли е трудно да поговориш с приятеля/тъпкача си?(незнам какъв ти е все пак) При такъв проблем би трябвало първо той да научи, а не някакви си непознати от някакъв си форум. То затова момчетата са много отракани в секса и от нищо не ги е страх, щото като има такъв проблем те дори не знаят. Ами няма всичко да е на нашата глава я. Бързичко му казвай и той малко да се попритесни! И следващия път да мисли какво прави и къде си търка чушлето.![]()
Posle zashto nie malko po-staroto pokolenie kritikuvame rannoto zapochvane na polov jivot...Emi vijte kakvi vaprosi zadavat![]()
To tva ne e malumen vapros,ami napravo savarsheno tap,ne zam kakvo da kaja,ostanah bez dumi.
Da,kogato bqh malka imah edna priqtela,i tq zabremenq ot priqtelqt si,no toi taka i ne se vpregna,izobshto ne povqrva misleshe,che go ebava prez cqloto vreme,a maika i hodeshe da i opravq aborta.Първоначално написано от foxy-to
S tova si izkazvane iskah da kaja kolko sa bezotgovorni momchetata,i kak vinagi kogato stane napecheno,si pluqt na petite i dim da gi nqma.
А така.Първоначално написано от hooliganka89
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Бягат, защото момичетата много си мълчат. Като им закъснее или там стане нещо не казват на тоя с който са спали ами ходят реват на приятелки или скришно си правят тестове. Ами как едно момче да мисли за безопасността на момичето като дори и не подозират че някога са направили беля. Аз при най-малкия проблем казвам на приятеля си. Вече имам чувството че той повече се притеснява от бременност отколкото аз.Всеки ден пита "изпи ли си хапчето?" или пък пресмята кога трябва да ми дойде и отбелязва че ми било закасняло да кажем с 2 дни. хихихих станал е като момиче! Затова трябва първо момчето да разбира за проблема и мисля че колкото по-често му се казват тези неща толкова по-отговорен става.