.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

обем на косата

moje i da ima drugi takiva temi no iskam da vi popitam s kakvo si pravite obem na kosata?moita ne stiga 4e barzo se omaznqva mi nqma i obem

za omaznqvaneto izpolzvai 6ampoana na dove a ina4e za obem - emi moje pak nqkoi 6ampoqn (koito 1o0% nqma efekt ) a nai dobre sas se6oara (dali taka se pi6e ) ili s prusti malko se razro6i :P
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

ami moje da si q topirva6...ako ne iska6 silno da si li4i mn , moje samo leko ..pak ima obem..ili sas kadrava presa na vafli4ki v korenete samo

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Топирам няколко пласта и слагам лак
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен
    За омазняването - има шампоани,ама малко са тези които помагат наистина!А за обема ... не мога да ти дам кой знай какъв съвет,защото мойта си има достатъчно обем.Иначе,ако искам да имам още повече обем със сешоар я суши,като си наведеш главата надоло ....
    Обичам те <3 !!!

Освен за топиране или правене на косата на вафлички с пресата, за друго качествено средство не се сещам. Но тези така увреждат косата, че не знам дали си струва. Ако ги прилагаш редовно, трябва да полагаш и адски много грижи за косата си- домашни и синтетични маски и много др.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Реши я като си с главата надолу.После като се изправиш става по-обемна.

Kato q topira6 i posle lak ili s presata na vafli4ki .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от devil_feel_f
    Реши я като си с главата надолу.После като се изправиш става по-обемна.
    дааа.. мойта супер много бухва така

Или ако нямаш време и бързаш..ползваи някаква пяна за обем има известен ефект не е като без нищо

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от ‡-КукЛъТЪъ-‡
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    +1

Ima sprei4eta za obem na Wallaflex a i dr okolo 8 lv sa....vdiga6 edin plast kosa i pruska6 otdolu v korena i posle o6te edin i taka cqlata kosa...ima efekt

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    nai golqmata glupost na sveta e 4e kato se re6i6 s kosata nadolu tova pridava obem?!!! i z akolko vreme pomislihte li??? za 2 minuti?? ili nqma i tolkova....... za da ima efekt trqbva da izpolzva6 i fiksira6ti produkti
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Повече от фен Аватара на plamka
    Не знам дали само така ми се струва, но преди и аз имах адски сплескана коса и без обем, но започнах да използвам балсам ( с отмиване! ) след като си я измия с шампоана и сега има повече обем. Може да пробваш и ти, но го отмий добре. Аз съм доволна от балсамите на Пантен и Нивеа.

otnosno topiraneto dobre obache strashno wredi na kosuma mn mn mn e wredno i trqbwa da se gleda da se izpolzwa minimalno zawisi kakwa e kosata ti naprimer nai lesno s kusi plastowe se postiga naistina edin obem no ako ne iskash da se postrigwash wechee nqmash drug izbor osven topirane za maznata kosa trqbwa da izpolzwash shampoan koito naistina da e hubaw i maska i neka da kaja zashtoto povecheto hora ne znaqt .......... no maskata NE SE WTRIWA W KORENA A SAMO OT SREDATA NA KOSATA DO WRUHCHETATA OBILNO SE NANASQ ZASHTOTO AKO SE WTRIWA W KORENA SE OMAZNQWA POSLE BYRZO I PURHOT ..

za maznata kosa naistina ima mnogo produkti no za topirane moje da probva6 da si topira6 kosata safsem malky v korenite i otdoly i pose obilno s lak za kosa az go pravq i s1m dovolna i s b1lsama stava
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Град
    PlOvDiv
    ем моята не се омазнява бързо но пак няма обем опитвам с топиране ама пак не става както аз искам

Повечето момичета постигат обем с топиране + лак за коса на отделните пластове. Обаче това ми изглежда прекалено вредно. Не ви ли капят косите след време от това третиране? Някак си по-безвредно ми изглежда да опиташ да придадеш обем на косата си с онези лепящите ролки.

Аз пьк снощи се вьрзах назад,но добре я сресах и я напрьсках с хин.вода и постоях така.Като я пуснах и направо такава коса никога нямах..страшен обем

Град
    Smolian
    Използвай на Сънсилк - за коса без обем,незная кои цвят опаковка беше,но е страшно ефикасно! Моята коса също нямаше обем и беше слепната и го ползвам сега и има ефект!
    Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
    Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!

Град
    Където той,там и аз! :D
    Препоръчвам ти шампоана на Avon Naturals (жълтия) или ADVANCE TECHNIQUES (лилавия)
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ами отиваш при фризиора казваш му да те направи на пластове.Ако си с къдрава коса не толкова къси,а ако си с права както си искаш...и с топирване става,и с разрошване,и с преса както казаха...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от vik4etoo
    Аз пьк снощи се вьрзах назад,но добре я сресах и я напрьсках с хин.вода и постоях така.Като я пуснах и направо такава коса никога нямах..страшен обем
    hin voda kvo e?

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от fuklu
    Цитирай Първоначално написано от vik4etoo
    hin voda kvo e?
    ami tq e za uskorqvane na rasteja ama moita kosa stana ujasna ot neq suxa i po4na da cafti naprao ujas

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си