- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обем на косата
moje i da ima drugi takiva temi no iskam da vi popitam s kakvo si pravite obem na kosata?moita ne stiga 4e barzo se omaznqva mi nqma i obem![]()
za omaznqvaneto izpolzvai 6ampoana na dove a ina4e za obem - emi moje pak nqkoi 6ampoqn (koito 1o0% nqma efekt) a nai dobre sas se6oara (dali taka se pi6e
) ili s prusti malko se razro6i
:P
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
ami moje da si q topirva6...ako ne iska6 silno da si li4i mn , moje samo leko ..pak ima obem..ili sas kadrava presa na vafli4ki v korenete samo![]()
Топирам няколко пласта и слагам лак![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Освен за топиране или правене на косата на вафлички с пресата, за друго качествено средство не се сещам. Но тези така увреждат косата, че не знам дали си струва. Ако ги прилагаш редовно, трябва да полагаш и адски много грижи за косата си- домашни и синтетични маски и много др.
Реши я като си с главата надолу.После като се изправиш става по-обемна.
Kato q topira6 i posle lak ili s presata na vafli4ki.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
дааа.. мойта супер много бухва такаПървоначално написано от devil_feel_f
![]()
Или ако нямаш време и бързаш..ползваи някаква пяна за обем има известен ефект не е като без нищо
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Ima sprei4eta za obem na Wallaflex a i dr okolo 8 lv sa....vdiga6 edin plast kosa i pruska6 otdolu v korena i posle o6te edin i taka cqlata kosa...ima efekt![]()
nai golqmata glupost na sveta e 4e kato se re6i6 s kosata nadolu tova pridava obem?!!! i z akolko vreme pomislihte li??? za 2 minuti?? ili nqma i tolkova....... za da ima efekt trqbva da izpolzva6 i fiksira6ti produkti![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не знам дали само така ми се струва, но преди и аз имах адски сплескана коса и без обем, но започнах да използвам балсам ( с отмиване! ) след като си я измия с шампоана и сега има повече обем. Може да пробваш и ти, но го отмий добре. Аз съм доволна от балсамите на Пантен и Нивеа.
otnosno topiraneto dobre obache strashno wredi na kosuma mn mn mn e wredno i trqbwa da se gleda da se izpolzwa minimalno zawisi kakwa e kosata ti naprimer nai lesno s kusi plastowe se postiga naistina edin obem no ako ne iskash da se postrigwash wechee nqmash drug izbor osven topirane za maznata kosa trqbwa da izpolzwash shampoan koito naistina da e hubaw i maska i neka da kaja zashtoto povecheto hora ne znaqt .......... no maskata NE SE WTRIWA W KORENA A SAMO OT SREDATA NA KOSATA DO WRUHCHETATA OBILNO SE NANASQ ZASHTOTO AKO SE WTRIWA W KORENA SE OMAZNQWA POSLE BYRZO I PURHOT ..
za maznata kosa naistina ima mnogo produkti no za topirane moje da probva6 da si topira6 kosata safsem malky v korenite i otdoly i pose obilno s lak za kosa az go pravq i s1m dovolnai s b1lsama stava
![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
Повечето момичета постигат обем с топиране + лак за коса на отделните пластове. Обаче това ми изглежда прекалено вредно. Не ви ли капят косите след време от това третиране? Някак си по-безвредно ми изглежда да опиташ да придадеш обем на косата си с онези лепящите ролки.
Аз пьк снощи се вьрзах назад,но добре я сресах и я напрьсках с хин.вода и постоях така.Като я пуснах и направотакава коса никога нямах..страшен обем
![]()
Използвай на Сънсилк - за коса без обем,незная кои цвят опаковка беше,но е страшно ефикасно! Моята коса също нямаше обем и беше слепната и го ползвам сега и има ефект!
Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!
Препоръчвам ти шампоана на Avon Naturals (жълтия) или ADVANCE TECHNIQUES (лилавия)![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
ами отиваш при фризиора казваш му да те направи на пластове.Ако си с къдрава коса не толкова къси,а ако си с права както си искаш...и с топирване става,и с разрошване,и с преса както казаха...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ami tq e za uskorqvane na rasteja ama moita kosa stana ujasna ot neq suxa i po4na da cafti naprao ujasПървоначално написано от fuklu
![]()
![]()