- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обем на косата
амии аз миналата година участвах в конкурс заа най-откачена прическа ии една приятелка ми топира цялата коса слага мега много лак ии сив спрейПървоначално написано от LiveFlower
поне спечелих
та както и да е исках да кажа че след такова топиране неможе да се среше косата по-скоро да опада отколкото .....
моята лично не искаше да се разплете по никакъв начин но слойиж балсам следд шампоана ии косата мии беше идеална все едно не е била топирана
а иначе за обема аз почти винаги си я правя леко бухнала с преса ф корените (веднъж докато правих прическа по този начин на една приятелка пресата и ми гръмна ф ръцете
) ии малко лак на taft TITAN (син със оранжева капачка (аз съм най-доволна от него
)) илии ако нямам време за преса леко топирам с кръгла четка в по-долните пластове слагам малко лак след тфа разресвам леко за да няма стърчащи косми
ии я пооформям както искам да е ии слагам още малко лак за да се задържи ии съм готова
![]()
B1lgariq ima strashno0 b1deshte!! Neka se gordeem s prostotiqta i selqniqta si ... wseki den se izdigame ot prosto k1m po - prosto egoistichno i negramotno naselenie ...