- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HE знaм kak да се целувам
rugash si ezika v ustata mu; kvo nai mnogo da se udushi![]()
Enjoy Life
момиче съм!!
Абе много сте брутални ве!Аз още не съм се целувал и просто като видя какви глупости пишете....![]()
![]()
--------------------------------------------------------
verno li? na kolko si ako si nad 13 trqbva da napravim kampaniq da ti namerim momicheПървоначално написано от BlueFace
Enjoy Life
момиче съм!!
Не се притеснявай!То става От самосебе си!Отпусни се!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
На 16 юни прая 15.Аз момиче съм си намерил споко!!Първоначално написано от cute_mimi
Ама ако си такъв навитак може и да напрайм.Може и ти да намежеш!
![]()
Edno vreme ni kazvaha v edna kupichka i vatre edna djanga i s ezika se opitvash da q dokosnesh,i kato se zamisli chovek naistina ima neshto obshto s celuvkata.
Kogato bqh po-malka imah nqkolko priqtelki koito ne mojeha da se celuvat,toest oshte ne bqha se celuvali i iskaha da se celuvat s men v kenefa na daskalotoS edna probvahme,beshe i mnogo blizka i ne mojah da i otkaja.Oyyy beshe golqm zqn,prekaleno mnogo si izpozvashe zabite,koeto ne beshe priqtno za moq ezik
![]()
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Имаш ли белези
![]()
xaxaxaxaxaПървоначално написано от kifla
![]()
![]()
stiga fe ! ima si statiq za parvata celyvka za tezi koito ne znaqt .. Am elementarno e..
samo trea da prochetesh statiata i da probvash s nekoe meche ili s sestra si
![]()
![]()
![]()
UNICEF
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!
Ако мислиш, че всички са се родили научени... Отпусни се и тва е, голямата фолософия![]()
Е и аз много се притеснявах за първата ми целувка да не се изложа нещо, ама то наистина всичко си идва само... само недей да смучеш много...устата не е близалка![]()
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
То тва си е в природата на човек, бтв тея дето казват че пърив път ги е било гнус ?>,< WTF?
The Spark
И как да ти помогнем?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i az tfa si mislehПървоначално написано от Iv4eTy
![]()
kazvam ti fani go tam i da ne ti puka/ne smu4i mn mn i ne zabravqi da preglu6ta6 slunkite
/
Мушни мазния, а през тфа време му бръкни с малкия пръст в лявото око и върти по часовниковата стрелка...![]()
Eрм той неще да я трепе бе..закво да и вади очите
The Spark