- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Може ли да има ???
същестува ли приятелство между мъж и жена без да има нещо друго между тях ?
според мен да ,защото аз има един фр на ,който има мн голямо доверие и още около 100 момчета , на който мн държат на мен и между нас има само приятелство..![]()
Ако искам да говоря ще говоря с момчетата, ако искам да пия ще пия с момчетата, ако искам да излезна ще излезна с момчетатаА жените са за ебане
![]()
Estestveno 4e moje se pak si4ki sme 4ove6ki sa6testva![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
predi sedmica 6tqh da kaja, 4e moje, no sega li4no az mislq 4e ne. Imah priqtel na koito mjeh da se doverqvam za absoliutno vsi4ko, no sled vreme se okaza 4e izpitvam 4uvstva kym nego![]()
![]()
Love Is All Around
Може! Аз имам цели двама приятели, и то много добри! Супер си ги обичкам и двамата... но само като приятели разбира се![]()
![]()
Не съм попадала на такъв случай, за съжаление.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
попринцип може..и имам примери..но за жалост не съм го изпитвала ..![]()
Може да има приятелство между момче и момиче, но много често се оказва, че единия има по-различни чувства към другия ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Възможно е,но е рядко срещано![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мислех си,че може преди да се влюбя в най-добрия ми приятел...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ми приятелство - може, но "най - добри приятели" - НЕ... В тоя случай няма как да няма привличане.
При мен беше същото но понякога е за добро - със същия човек вмомента имам връзкаПървоначално написано от st1ka
![]()
дам така е ..има го и този вариантПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
аз имам един фр ,който ме харесва и всяка вечер аз му казвам чао ,а той ми казва обичам те...,малко е гадно...
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
Може, естествено. Не всичко на този свят е секс...
Нямам най добър приятел момче, но се разбирам перфектно с тях, както и с момичетата.
Според мен може да има добро приятелство, но най-добро в никакъв случай не може да има, което да е без любов (между момиче и момче) !
KaK Da Ta ZaBraa, KaT Ne Moa Ta ZaPomNa ?!?!?!?
www.prize.bg/sweetSalt For mE :P
Да, разбира се. Даже и най-добри приятели е възможно. Аз съм такъв пример.![]()
Възможно е, но зависи и от момчето и момичето.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Рядко срещано чесно казано , принципно ти можеш да си мислиш, че сте сам приятели но в същото време той да те харесва етц да иска нещо повече, но разбира се - същестува и това приятелство..
Estestveno 4e moje da ima priqtelstvo m/y mom4e i momi4eAz imam priqteli mom4eta no SAMO priqteli ni6to pove4e
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!