- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много ми се прави секс
Вибриращите пръстени по супермаркетите сигурно са презервативи с накрайничета за стимулиране на клитора,които между другото не вършат никаква работа ,а и се изхабяват супер бързо.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Karamel4e_to много си проста ма![]()
Оо на момиченцето й се е доебало. Пфф на 14... ми ходи до некой сексшоп и си осигури нужното оборудване, ако те е срам хвани некой fr да купи за теб
Ima edni takiva vibrirashti prasteni na Durex,idi v aptekata.Ako ti kajat,che si mnogo malka,se napravi na oshte po-malko lape,i kaji ama kaka me prati shtoto neq q e sram i nqkvi takiva![]()
Ne sam mnogo saglasna s tova koeto iskash da napravish,no sve pak si malka za sex,a vijdam,che mnogo te tresat hormonite,za koeto t ne si vinovna de.
Маструбирай с пръстчета. Пробвай да се галиш по клитора и после лека полека да засилваш натиска, опитвай различни начини за да видиш какво ти допада. Натискай, милвай, търкай (
) ...
'Първоначално написано от malkata_sladurana
Ако толкоа ти се прави секс пиши един ПМ![]()
тцтцтц какви ти пръстчета, бе.. по-добре да не се отпушва с "пръстчета", ми като иска да се задоволи да си вземе пръстена и да действа.. пууу аман от "много разбиращи се"![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
Хахахахахахах...Не е казано че ще се "отпушва", правиш ли разлика между клитор и вагина?Първоначално написано от SweetDead
![]()
Незнам, но аз лично вагинално до сега не съм свършвала, а не е казано, че ще изпита някакво удоволствие от пръстена, всичко е субективно.
o boje moi abe momiche ti luda li si be ot kade mojelo da si wzeme q se druj malko fani si edin seriozen priqtel i si legni s nego kato iskash amiii kakwi gluposti ti trqa si golqmo pishlemence za da goworish takiwa raoti qwno nqmash gram mozuche ...
ela pri men vednaga 6e ti se oredi sex!![]()
Много ви благодаря на всички!!!!!!!!!!!![]()
С вибратор не е далавера ... а пръстена много бързо отказва оближи си пръстчето и се погрижи клитора ти да набъбне (нали знаеш кво е клитор) и си го глали нежно пипай си боцките ... ала бала и все ще се задоволиш някак си про добро желание и време :P
Малееее досега не забелязвах колко деградирали и глупави лапенца има тука и само си правят гавра с връстници на тяхната възраст! Лапетии прости като сте се изпое*али с половината град(село) незначи ,че сте много готини и неможе да си позволявате да обиждате други хора! Това не се отнася за всички , както гледам има и съвестни..
Относно темата на малката сладурана - бих ти препоръчал да си хванеш гадже ама някой по свестен ,а не май готиния пич от даскалото , че да те остави след това. Ако имаш приятелки, които са по големи от тебе питай тях как да постъпиш
. Желая ти късмет!
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Хахаха, да! Те баш са си боцки, като младешки пъпкиПървоначално написано от ubuntu
.
:P
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
е недей да бъдеш толкова лош, по-големи са- като ухапано от комарПървоначално написано от gaberot
![]()
ела до нас да ти счупя витринките
Първоначално написано от Say It Right
Ако това ще те успокои и на мен ми се прави секс, но се владея и колкото и странно да изглежда досега не съм умряла.![]()
Don't worry, be happy!
И кво we там момчета нямате ли ????В цяла София никой ли не се навива???![]()
![]()
![]()
Пази боже
![]()
![]()
![]()
![]()
лелле и аз ся тфа си мислех как няма момчета ?!? нещо май не ти се ... просто пускаш тъпи тъпи теми![]()
Стига сте ме обвинявали.. не съм я хапал тая...Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе като си на 14 и имаш такъв "проблем" ей тука в съседната тема има един чикибоец , дето всяка вечер лъскал бастуна , вземай го .......![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
a we vie ste bati horata,sega momi4eto kazva 4e ne iska mom4e 6toto e o6te malka za sex,ok dobre misli.A za6to kogato pak nqkoq 14 god pikla pusne tema 4e ve4e se e ebaala q napadate,a su6to taka sega napadate i momi4eto eiiii,zna4i.Puk daje i q potikvate da si nameri mom4e, a utre pak 6e q pluete 6toto e pusnla tema "dali sum zabremenqla"
срещни момчето на живота си и отдай девствеността си на него , никой не обича отворени животни
Абе момиче тебе яко те тресат хормоните![]()
![]()
![]()
Споко след 2 седмици тотално ще ти мине. Моментно е , за сега се успокой малко
Боже,боже ... не си мисли,че те нападам ... казвам ти от опит
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98