.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Можеш да си вземеш по интернет вибратор от тези само за клиторна стимулация
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Знам че ги има там ама дали ще ми продадат........
    От опит глава не боли.Иди ако не ти датат ще се получи малко срамно(особено ако има и други в магазина)ама няма начин.Дано те разбере продавачката да ти продаде :P

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Казах ,че мисля че съм още МАЛКА......Искам само да ми предложите от къде мога да си купя вибриращ пръстен или нещо такова...Кво само ме нападате........

abe momichence ti znaesh li kade se slaga toq vibrirasht praasten slaga se na pe*isa na momcheto za po golqmo udovolstvie a ti kade she go slojish she si go butash v v Pu*kata li tctct male male i za vibrator mi misli ujas ujas she se spukam da se hilq kato ti se e*e nae*i se i tfa e
    Кво й давате такива съвети.То нестига че повечето момичета на неината възраст вече са отворени ами да видите едно свястно момиче и да го развалите и него...направо ми се гади кат гледам на къде отиват нещата .Аз евала и права че е взела такова качествено решение!

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от LD-to
    hei malkata ti tupa li si !!!
    ego e predi 1 4as edna moq fr deto e na tvoita vuzras e v 2riq mesec !!!! i ne znae kvo da pravi ti tupa li si ili da !?
    То момичето каза,че неиска да прибързва ама все си има недочули неразбрали...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Темата е стара.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си