- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво ?
Ох,вече незнам всичко е много объркано.Има прекалено много момичета в живота ми и всичко е мазало.Така сега ходя с Деси ,която е супер сладка и мила с мен и всичко е много хубаво влюбен съм в нея неспирам да мисля за нея ,но има още 3-4 момичета.Едната е Ивето момиче което от година и половина е в живота ми и това ,което сме имали е било само физическа връзка и тя ходеше с "най-добрия ми приятел" и аз спях с нея много глупаво ама факт.Те скъсаха и с нея останахме мн добри приятели само че тя вика обичам те,защото съм се държал винаги много добре с нея.След това идва друго момиче Петя,която е много хубава уникално красива е и ме харесва като по чудо хаха обаче аз мислех ,че иска да сме само приятели а тя просто неискала да и разбият сърцето и за това не ми показвала че ме харесва и сега аз съм с Десито и тя страда.След това идва Мимето момиче от мойто училище колкото мен от другия клас винаги идваше на мачове все викаше и преди няколко месеца бяхме в една дискотека и празнувахме и тя беше там и нещо се целувахме тфа онова и тя си помислила,че има нещо тя е едно от най-сладките момичета в училище ама е някаква тиха такава смисъл не се прай на некфа мн отворена и някакви такива и мн момчета я харесват и едно от тея момчета е едно от моя отбор той е влюбен в нея и аз мн ясно няма да се занимавам с нея.И другото момиче е бившата ми приятелка,която има някакво влиание над мен само като ми каже Гошо искам да сме пак заедно и това е зарязвам всичко и се връщам при нея.Та много си харесвам Десито обичам си я,но тези други момичета ме изкушават много и се опасявам да не нараня Деси защото тя не го заслужава,но не мисля че съм толкова силен за да се сдържа та въпроса ми е какво мога да направя за да не я нараня ии какво да правя с тези момичета?
Остави другите и се съсредоточи върху Деси...
Трябва поне една от тях да избереш, защото явно ти се чудиш и маеш какво да правиш.Не може да си с всичките.
Ако беше момиче, сички щяха да се разпищят, че си курва.![]()
По темата нямам какво да кажа. Ти нещо фукаш ли се, че толкова момичета тичат след тебе?![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Ако нямаш волята да си с Деси-остави я,кажи и че мислиш,че не си пасвате.Ще и е зле,но не толкова,колкото ако те хване да и изневеряваш.
Апфф не се хваля!! Просто неискам да нараня Десито,защото я обичам,но си нямам доверие и искам по някакъв начин да ми кажете как да съм и верен ли незнам и аз как да удържа на другите момичета и да не се забърквам с тях ??
Spored men v celiq tozi roman iska6 da kaje6 ..... vijte me kolko me haresvat momi4etatanali nali
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Ако наистина я обичаш, няма да ти пука за никоя друга освен за нея...Ако не я обичаш, няма смисъл да се залъгваш и да си с нея. Просто игнорирай останалите, кажи им, че имаш сериозна приятелка, на която държиш. Така е по-добре отколкото Д. да те хване в изневяра или да ти излезе име на жинкар, който се забива със сички, а пък като ти дойде време за сериозно гадже или дори жинитба да не можеш да намериш подходящо момиче заради старата слава.Първоначално написано от TvOeTo_mOmcHe
![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Nai-dobre prekarvai poveche vreme s Desi ... I ostavi drugite momicheta nastrana . Edva li shte prodyljavat da te haresvat, obichat ako ne im obryshtash vnimanie .
Osven ako ne ti e tova ideqta ... da si imash neshto za vseki sluchai ako te ostavi priqtelkata ?!
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
май да...Първоначално написано от Nik4o_Spain
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Първоначално написано от sexy_momi4e
Ako e istina e mnogfo hubavo i 6te se radvam![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
На това винаги ме е било яд! Момичета са курви в тоя случай, а момчетата женкари ! И на всичкото отгоре повечето плейболи са фукат и са кефят някви там...Първоначално написано от mislitelka
И ся по темата: Избирай едната! След това- въоръжи са със силна воля и ги забравяй другите мацки !
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Of na kolko si godini ti be "futbolistche"?Obichal q...![]()
Znaesh li izobshto znachenieto na tazi fraza?Ako obichash nqkoe momiche,shte si kato kon s kapaci,nqma da vijdash nikoq druga,a ti osven da se oglejdash na strani,drugo ne si napisal,che pravish.
Po-dobre si sednina na sportniq zadnik,i ne se misli za geroq na daskaloto.
Tolkova ste mi smeshni,che nqma poveche na kade.
Abe pi4 6tom ve4e ima edno momi4e v jivota 6to i go obi4a6 kakvo te intersuvat drugite? Ako ne iska6 da narani6 priqtelkata si po-dobre se otkaji ot drugite. Ili ako se samnqwa6 w 4uwstwata si po-dobre se razdelete za izvwestno vreme,dokato izqsni6 ne6tata. Super kofti e za edno momi4e da se otnasqt taka s nego. Az ne bih go tarpqla ot moq priqtel li4no.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
+1Първоначално написано от NeLLy_BaBy
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от mislitelka
хахахха а+2
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
ApF ne se fukam !! Prosto mi e trudno i neznam kakvo e si4ko tova .. obicham si mn Desi dneska ne hodih na u4ili6te hodih na sutri6nite trenirovki i posle bqh s edna fr na kafe 4e ne se bqhme vijdali 6ot beshe v Italiq za 10 dni ii samo za Desi si misleh prez 20minuti i se obajdah i nemoga mnogo zna4i tfa momi4e za men nespiram da mislq za neq... Ve4er nemoga da zaspa ot misulta za neq sno6ti do 3 sutrinta sum se vurtql v legloto i sum si mislel za neq i za tfa 4e tq e nai hybavoto ne6to v jivota mi dosega radvam se 4e q ima az nespiram da i go povtarqm.. dneska se pribirame ot u4ili6te az hodih da q vzema i v metroto sednala vuv men i ima6e nekuf debel 4ovek sre6tu nas i az vikam ayy vij go toq i tq mi vika e kvo ako stana tolkova debela 6te budesh li s men?? I az i vikam milo 6te te obi4am kakto i da izlgejdash ti si nai hubavoto mi ne6to v jivota i se radvam 4e te ima i nikoga nqma da te ostavq .. I tq se razplaka kato i go kazah tovaI az samo si q gyshnah mnogo q obi4am ama yse6tam 4e tq mi nqma mn mn doverie i iskam da mi ima no neznam kak da go napravq ;(