Ох,вече незнам всичко е много объркано.Има прекалено много момичета в живота ми и всичко е мазало.Така сега ходя с Деси ,която е супер сладка и мила с мен и всичко е много хубаво влюбен съм в нея неспирам да мисля за нея ,но има още 3-4 момичета.Едната е Ивето момиче което от година и половина е в живота ми и това ,което сме имали е било само физическа връзка и тя ходеше с "най-добрия ми приятел" и аз спях с нея много глупаво ама факт.Те скъсаха и с нея останахме мн добри приятели само че тя вика обичам те,защото съм се държал винаги много добре с нея.След това идва друго момиче Петя,която е много хубава уникално красива е и ме харесва като по чудо хаха обаче аз мислех ,че иска да сме само приятели а тя просто неискала да и разбият сърцето и за това не ми показвала че ме харесва и сега аз съм с Десито и тя страда.След това идва Мимето момиче от мойто училище колкото мен от другия клас винаги идваше на мачове все викаше и преди няколко месеца бяхме в една дискотека и празнувахме и тя беше там и нещо се целувахме тфа онова и тя си помислила,че има нещо тя е едно от най-сладките момичета в училище ама е някаква тиха такава смисъл не се прай на некфа мн отворена и някакви такива и мн момчета я харесват и едно от тея момчета е едно от моя отбор той е влюбен в нея и аз мн ясно няма да се занимавам с нея.И другото момиче е бившата ми приятелка,която има някакво влиание над мен само като ми каже Гошо искам да сме пак заедно и това е зарязвам всичко и се връщам при нея.Та много си харесвам Десито обичам си я,но тези други момичета ме изкушават много и се опасявам да не нараня Деси защото тя не го заслужава,но не мисля че съм толкова силен за да се сдържа та въпроса ми е какво мога да направя за да не я нараня ии какво да правя с тези момичета?