- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промяната в него...Или истинският ТОЙ !!!
Здравейте!Искам да ви помоля за съвет,защото направо се побърквам...
С Иво ходихме около 6 месеца,като през това време за разделихме за 1 седмица и след това,отново се събрахме.Преди месец пожелах да се разделим.Той се премести в друг град,но запазихме връзката помежду си.Пишем си в skype,да не кажа...почти всеки ден.Той твърди,че много ме обича...аз него също(разделихме се заради неговото нехаиство,по отношение на мен).Но за моя голяма изненада,едва след като се разделихме,разбрах много неща!1.На Нова година,вместо да бъде с мен предпочете приателите си.Разбрах,че е имал мимолетни забежки и т.н.По време на връзката ни не сме говорили за секс.Чувствах,че още не е дошло времето за това(на 17 съм).Смятам,че това е нещо специално,което трябва да се случи в подходящия момент.Казах му това и той го прие,привидно с разбиране.Казах му,че ако има нужда от това,нека го направи с някоя...Той естествено каза ,че обича само мен и не би го направил.Проблемът обаче,стана сериозен след като скъсахме.В чата започна да ми говори,само за това как искал да правим секс...при положение,че сме скъсали.Казах му,че темата не ми е приятна и го помолих да спре,да говори за това.Но напук той продъжи...Накрая го попитах"Защо ми говориш за това,след като скъсахме,а докато ходехме...не си ме карал"А той отвърна-"Защото тогава се правех на мил,за да не се уплашиш и да ме оставиш.Аз мога да те направя истинска,искам го...Не бъди такова "момиченце"!"Думите му ме шокираха...как преди не съм видяла истинската му същност???Моля ви помогнете ми.Обичам го,но истинската му същност ме плаши...Искам да е онова момче,което познавах...а не този който ми говори само за едно...и в същото време,твърди че ме обича !!!
====>HqMa HuShTo BeChHo<====
Всеки човек се крие зад маска. Добре дошла в света на възрастните.
според мен няма файда да тръгваш пак с него...правел се е на мил за да не те уплаши,очевидно в момента иска само секс и не може да бъде същия като преди щом се е преструвал![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ммм той си го е казал: "Защото тогава се правех на мил,за да не се уплашиш и да ме оставиш.." ,а ти си била влюбена и не си осъзнала къв е..и не мисля,че трябва да храниш надежди да сте отново заедно..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
според мен си намери някой който ше бъде самият себе си..![]()
Абе аз не винаги се крия,пред моето момиче съм себе си и тая вечер леко разочарование получих,защото се оказа,че тя самата иска по-различно отношение от мен.Не го каза,но я разбрах.Иска по-грубо и безотговорно отношение.При което едва не паднах.И кво излиза сега,аз съм себе си,а тя иска друго "аз"...По-лошо за нея аз...Първоначално написано от w0sh
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Явно той никога няма да е момчето, което искаш да бъде.. Остави го и се радвай, че навреме си се отървала.
Абе зарязваи го ... не си заслужава![]()
..видяла си истинската му същност ... има други по-добри от него..сигурен съм
![]()
![]()
И аз съм на същото мнениеПървоначално написано от sexy_momi4e
Съжалявам миличка.. Аз не вярвам в любовта, мъжете са говеда, които ние трябва да укротим и накараме да вървят по наще свирки.! За тях прошка няма , ако почнеш 1 път трябва вечно да му прощаваш .. е*и му майката.... и само ще страдаш... превърна ме в такава к***а бившият ми и по-бившият ми...
хмм. мъже... ще ги строявам наред...
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Не се занимавай с този повече... иска само секс от теб и нищо друго! Страхливец... да беше ти казал това което иска докато ходехте!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]