- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става с 12-13 годишните?!?!?!?!
Глупости.Първоначално написано от hooliganka89
Нахвърляте се на всички и веднага им лепвате етикет "боклук, курва".
Познавам и 17-18 годишни курви, които си лягат с всеки, що тях не ги обсъждате?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз имам сестра на 11 и много ме е страх за нея, защото виждам какво става ...
С всяка изминала година е по-зле и по-зле...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Опитай се да създадеш връзка с нея до степен в която тя ще ти казва всичко, ще иска съвети от теб и ти да заемеш де факто ролята на каката. Това разбира се ако не е създадено до момента.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
За мене не че няма лошо , че ебат на 12 а е още по лошо , че не о правят само с един , че нямат сексуална култура , че не се предпазват , за да изглеждат интересни....
Това е трагичното в цялата ситуация.Иначе за всеки е строгоиндивидуално кога ще го направи и с кого ама трябва и малко акъл да имат в главите.Аз примерно го направих на 14 малко преди да направя 15 , вече минах 16 и още съм с този човек!!!!За мен тфа си е на 100% правилно , а вие си говорете кфото си знаете!
eblio, защо не съм видяла тема 'какво става със 17-18 годишните 'курви' ' ?
Щот' сигурно имат много по-голяма сексуална култура. Та те някой са по зле и от 14 годишни..
Ами аз съм заела ролята и на майка... Знам какво ми е било на мен - да няма с кого да споделям и се опитвам това на нея да не и липсва. За сега ми казва всичко... И кофтито беше на последният и рожден ден, когато след като се нахраниха се събраха в кръгче и почнаха да игарят на "истината или риска" и едното го попитаха "Ти правила ли си секс?" и то вика "Ами.. можех един-два пъти, ама мисля да изчакам малко. Нека поне да ми дойде... че да стана жена!" ..... На това какво му се вика?Първоначално написано от eblio
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
леле![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурно защото не се забелязват толкова. Факт е, че към 17-18 години започват да се осъзнават, а тези които не го правят остават такиваПървоначално написано от Lady Death
![]()
Nqkade da sam napisala,che tezi koito pravqt sex na po 13 sa kurvi?Първоначално написано от Lady Death
Ne pomnq da sam im slojila etiket kurvi...
Да бе.. осъзнават се те.Първоначално написано от eblio
Дали на 14-15 или на 17-18 ще си ляга с всеки е все едно и също.
hooliganka89, теб къде конкретно съм те споменавала?
Не е точно така, макар да има много примери как на 17-18 се вършат глупости които и 13 годишни не правят, НО това е по мое наблюдение. А и през тези 4 години се учат много неща, затова казват, че пубертета най-силно ни раздрусваПървоначално написано от Lady Death
![]()
е ТфА БЕШЕ,печелиш 10т.респект!Добре го каза!Първоначално написано от Mirelchetoo14
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Всеки си зима решението кво да прави и не мисля, че някой от тука може да му каже да спре...
Като иска да се е*е с онзи батко на 18, хубуу, няма проблемче.
Като не иска, да черпи по една бира и толкоз...
И с това съм напълно съгласна.А и не всички са такива.Има някои курволяци на по 15,дет просто ме отвращават!И какво,само че са с 2 години по-големи от нас и вече тФа ги оправдава?Първоначално написано от Madness
Хахх,еба си.Някой и на по 16-17 са жълти ст'инки,ама вие се нас нападате,нали?Ама ние няма да стоиме с пръстче в уста.Не сме недорасли лапета,за кФито ни представяте,мооля мооля.Грррр
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Едва ли има девствени момичета над 14г. Всичко живо започна да се прави на много интересно, а в същото време в лицето но другите е една смешка...Нали не трябва да остават по-назад и масово се е*ат, пушат, пият, дрога ....ала-бала......и така - за огромно съжаление.![]()
Има девствени момичета и на 18, аз имам такива примери пред очите сиПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()
Не бе.. Има много девствени момичета. Мисля че има такива които не са го правили, а казват че са... Само за да не им се подигравам. Представете си докъде сме стигнали...Първоначално написано от eblio
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
И това го има, но ние обръщаме внимание най-вече на това, което ни прави впечатление, а то е разпуснатите тийнеджъри.Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
MNOGO LO6O E TRUGNAL SVETA ! JALKO ZA BOKLUCITE KOITO MISLET 4E ZNAQT NE6TO !
Толкова е кофти,че чак не ми се коментира, жалко е да пропуснеш най-хубавият момент от живота си-а именно детсвото. Нередно е според мен да се нагърбваш с допълнителни отговорноти, като секса, дрогата и какво ли още не. Няма какво да се направи, всичко е компексно, резултат от семейството,обществото, влиянието на връсниците.
Жалкото е, че тези аморални и дезориентирани деца ще ни управляват един ден, а ние разчитаме някой да оправи положението, ами как ще стане това? Пф доста се отпеснах, жесток свят..
ot globalnotozatoplqneПървоначално написано от baby_girl_vn
![]()
Може да се каже че се дължи на пропадането на държавата
може да се каже и че се дължи на развитото ни свободолюбие![]()
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Става така, защото вземат пример не от неподходящи хора или от още по-малки в главите им се набива, че стават само за секс...