.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от HeadMasTeR
    Само ше цитирам една моя преподавателка:"Вие младите остарявате принудително без да осъзнавате колко сте пропуснали и сте може би единствените невинни за това!"
    Много добре казано

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Prosto si obsajdame,mai ne e zabraneno...
    Глупости.
    Нахвърляте се на всички и веднага им лепвате етикет "боклук, курва".

Познавам и 17-18 годишни курви, които си лягат с всеки, що тях не ги обсъждате?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз имам сестра на 11 и много ме е страх за нея, защото виждам какво става ...
    С всяка изминала година е по-зле и по-зле...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Глупости.

И те се обсъждат

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Опитай се да създадеш връзка с нея до степен в която тя ще ти казва всичко, ще иска съвети от теб и ти да заемеш де факто ролята на каката. Това разбира се ако не е създадено до момента.

За мене не че няма лошо , че ебат на 12 а е още по лошо , че не о правят само с един , че нямат сексуална култура , че не се предпазват , за да изглеждат интересни....
    Това е трагичното в цялата ситуация.Иначе за всеки е строгоиндивидуално кога ще го направи и с кого ама трябва и малко акъл да имат в главите.Аз примерно го направих на 14 малко преди да направя 15 , вече минах 16 и още съм с този човек!!!!За мен тфа си е на 100% правилно , а вие си говорете кфото си знаете!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    eblio, защо не съм видяла тема 'какво става със 17-18 годишните 'курви' ' ?
    Щот' сигурно имат много по-голяма сексуална култура. Та те някой са по зле и от 14 годишни..

Град
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Опитай се да създадеш връзка с нея до степен в която тя ще ти казва всичко, ще иска съвети от теб и ти да заемеш де факто ролята на каката. Това разбира се ако не е създадено до момента.
    Ами аз съм заела ролята и на майка... Знам какво ми е било на мен - да няма с кого да споделям и се опитвам това на нея да не и липсва. За сега ми казва всичко... И кофтито беше на последният и рожден ден, когато след като се нахраниха се събраха в кръгче и почнаха да игарят на "истината или риска" и едното го попитаха "Ти правила ли си секс?" и то вика "Ами.. можех един-два пъти, ама мисля да изчакам малко. Нека поне да ми дойде... че да стана жена!" ..... На това какво му се вика?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    "Ти правила ли си секс?" и то вика "Ами.. можех един-два пъти, ама мисля да изчакам малко. Нека поне да ми дойде... че да стана жена!" ..... На това какво му се вика?

леле
    ~ EviL DeViL ~

eblio, защо не съм видяла тема 'какво става със 17-18 годишните 'курви' ' ?
    Щот' сигурно имат много по-голяма сексуална култура. Та те някой са по зле и от 14 годишни..
    Сигурно защото не се забелязват толкова. Факт е, че към 17-18 години започват да се осъзнават, а тези които не го правят остават такива

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Глупости.

Nqkade da sam napisala,che tezi koito pravqt sex na po 13 sa kurvi?
    Ne pomnq da sam im slojila etiket kurvi...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Сигурно защото не се забелязват толкова. Факт е, че към 17-18 години започват да се осъзнават, а тези които не го правят остават такива
    Да бе.. осъзнават се те.
    Дали на 14-15 или на 17-18 ще си ляга с всеки е все едно и също.

hooliganka89, теб къде конкретно съм те споменавала?

Да бе.. осъзнават се те.
    Дали на 14-15 или на 17-18 ще си ляга с всеки е все едно и също.
    Не е точно така, макар да има много примери как на 17-18 се вършат глупости които и 13 годишни не правят, НО това е по мое наблюдение. А и през тези 4 години се учат много неща, затова казват, че пубертета най-силно ни раздрусва

Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Абееееееее писнахте с тия теми скрийте се бе! Само се възмущавате и проповядвате Ми някои на 13 са овце и се е*ат,на 20 пак ще са си овце деее*а...Пушат трева?Пият?Аааау не думай! Какво?!Като сте на 15-16 и за 3 години сте забравили че на 13 не се играе с кукли и вече има мензис?Надувщина е всичко това...Вярно,че повечето са несериозни пиклета,ама да ми пише ЛС мацката,която на 13-14 си е играла с барбита и още и цици е нямала

ПП:Не казвам,че на 13 хората са супер големи и вече могат да решават за себе си,но определено не можете да твърдите,че са деца и едва ли не им се сменят памперсите.На 14 си пикла,на 15 вече "става" примерно....и какво?Все едно не си си същия човек...ограничени сте
    е ТфА БЕШЕ,печелиш 10т.респект!Добре го каза!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise

Re: Какво става с 12-13 годишните?!?!?!?!

Всеки си зима решението кво да прави и не мисля, че някой от тука може да му каже да спре...
    Като иска да се е*е с онзи батко на 18, хубуу, няма проблемче.
    Като не иска, да черпи по една бира и толкоз...

Цитирай Първоначално написано от Madness
    Бе кво се прайтен а света вода ненапита тука сичките,13-годишните били виновни...
    Секи ше се ебе кога си иска,мамка му,някой път много се дразня от тая мания секи да се вре в живота на другите...
    Кво ви пука изобщо?
    И с това съм напълно съгласна.А и не всички са такива.Има някои курволяци на по 15,дет просто ме отвращават!И какво,само че са с 2 години по-големи от нас и вече тФа ги оправдава? Хахх,еба си.Някой и на по 16-17 са жълти ст'инки,ама вие се нас нападате,нали?Ама ние няма да стоиме с пръстче в уста.Не сме недорасли лапета,за кФито ни представяте,мооля мооля.Грррр
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Супер фен
    Едва ли има девствени момичета над 14г. Всичко живо започна да се прави на много интересно, а в същото време в лицето но другите е една смешка...Нали не трябва да остават по-назад и масово се е*ат, пушат, пият, дрога ....ала-бала......и така - за огромно съжаление.

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Едва ли има девствени момичета над 14г. Всичко живо започна да се прави на много интересно, а в същото време в лицето но другите е една смешка...Нали не трябва да остават по-назад и масово се е*ат, пушат, пият, дрога ....ала-бала......и така - за огромно съжаление.
    Има девствени момичета и на 18, аз имам такива примери пред очите си

Град
    Не бе.. Има много девствени момичета. Мисля че има такива които не са го правили, а казват че са... Само за да не им се подигравам. Представете си докъде сме стигнали...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Не бе.. Има много девствени момичета. Мисля че има такива които не са го правили, а казват че са... Само за да не им се подигравам. Представете си докъде сме стигнали...
    И това го има, но ние обръщаме внимание най-вече на това, което ни прави впечатление, а то е разпуснатите тийнеджъри.

Guest
    MNOGO LO6O E TRUGNAL SVETA ! JALKO ZA BOKLUCITE KOITO MISLET 4E ZNAQT NE6TO !

Град
    in ur dreams
    Толкова е кофти,че чак не ми се коментира, жалко е да пропуснеш най-хубавият момент от живота си-а именно детсвото. Нередно е според мен да се нагърбваш с допълнителни отговорноти, като секса, дрогата и какво ли още не. Няма какво да се направи, всичко е компексно, резултат от семейството,обществото, влиянието на връсниците.
    Жалкото е, че тези аморални и дезориентирани деца ще ни управляват един ден, а ние разчитаме някой да оправи положението, ами как ще стане това ? Пф доста се отпеснах, жесток свят..

Re: Какво става с 12-13 годишните?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от baby_girl_vn
    Майко хора чесно ви казвам чета тука някви теми и ми става лошо направо Какво им става на малките момиченца на 12 вече ходят с 18 годишни и са са е*али 10 пъти най-малко...Пушат трева...и тем подобни.Май вече е на мода сефтето ти да е на 12-13...Не мога да повярвам тема"На 13 съм и искам да го направя с приятеля си..." Господи можете ли да ми обясните защо е така вече?От климата ли е от кво е?!
    ot globalnotozatoplqne

Може да се каже че се дължи на пропадането на държавата
    може да се каже и че се дължи на развитото ни свободолюбие
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Става така, защото вземат пример не от неподходящи хора или от още по-малки в главите им се набива, че стават само за секс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си