- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво става с 12-13 годишните?!?!?!?!
тоя форум ми е любимия.. такива простотии мое прочете човек тука, че е по-забавно от тийн-комедия на американската филмова индурстрия)))
а най-якото е как някви 15-17 годишни дават мнение и съдят 13-14 годишни
тва е .. в БГ всеки гледа миглата в окото на другия, а не вижда 12 метровия боров кол забит в гз му))
Интересното е ти на колко години и си как съумя да прецениш останалите на колко саПървоначално написано от linoleum
![]()
Скоро ще е обратнотоПървоначално написано от linoleum
![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
linoleum, информиран ще ми дойдеш....![]()
Става така "шоту" момиченцата искат да са "гъзарки" и да се прават на много големи ...Според мен те не би трябвало да прават секс поне до 16 години ..докато се развие организма..А за момчетата е ся ..всеки иска да "бодне " хахахаха...Така че ..."вземи си кака да те отрака"
The Spark
Обърка се.Първоначално написано от TANATA
Озоновия слой им пречи до някаква степен.
![]()
![]()
![]()
Poznavam dosta momicheta koito po na 13 godini pravqt sex...Az samo kato gi pogledna,ama te imat tolkova detsko izlachvane,kojata im e nqkaksi detska,ochichkite im...i si gi predstavqm kak pravqt sex i gledkata v saznanieto mi e otvratitelnaNapravo me boli.
Imah edna mnogo pekana gospoja,vav povecheto chasove obsajdahme podobni problemi na dneshnoto mlado oshtestvo,i gospojata chesto kazvashe,che "Ot 89 nabor na gore,ste otroveni oshte v otrobata na maikite si,i vsichko tova se dalji na vlianieto na komunizma i na strashnoto vlianie na demokraciqta sled nego"
Hahah. Az kato bqh na 13 kakvi misli mi se vurtqha ne e istina. A za tiq raboti, koito mi opisvah neznam ot kakvo te boli, no az kato gi vidq i mi stava hubavo.Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
E da ti zadam edin vapros togava,shtom ti stava hubavo sled kato vidish edno dete.Първоначално написано от amatorium
Az sam na 18 godini,i imam edno sasedche Icko se kazva,mnogo ludo momchence.Da kajem,che i az kato go vidq i na men kakto na teb mi stane hubavo,i usetq nqkva technost mejdu krakata si,i iskam da pravq sex s Icko,spored teb tova normalno li e ?
sry,4e ne pi6a na Bg
Az s1m na 16 i s16to s1m malka,no ne s1m se proebala na 13-14....![]()
..ta p1rvata celuvak pri men be6e edva na 13
...be toq momi4eta sa ludi.. nadprevarvat se i se fukat.... taq god kato razbrah 4e pove4to momi4eta ot biv6iq mi klas sa se proebalai na 11 god i naprvo onemqh....
![]()
![]()
..taaz na 11 ne znaeh ni6to za 1-ta celufka ,6to e i kak e,p1k kamo li za seks
![]()
![]()
,da ne govorim za oralen i anelen
![]()
![]()
![]()
teq momi4enca moga da gi nareka samo-malki kuroletinki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
E tva veche e nqkakvo dushevno zabolqvane...Първоначално написано от him4e_f