.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86
    тоя форум ми е любимия.. такива простотии мое прочете човек тука, че е по-забавно от тийн-комедия на американската филмова индурстрия )))
    а най-якото е как някви 15-17 годишни дават мнение и съдят 13-14 годишни
    тва е .. в БГ всеки гледа миглата в окото на другия, а не вижда 12 метровия боров кол забит в гз му ))

Цитирай Първоначално написано от linoleum
    тоя форум ми е любимия.. такива простотии мое прочете човек тука, че е по-забавно от тийн-комедия на американската филмова индурстрия )))
    тва е .. в БГ всеки гледа миглата в окото на другия, а не вижда 12 метровия боров кол забит в гз му ))
    Интересното е ти на колко години и си как съумя да прецениш останалите на колко са

Цитирай Първоначално написано от linoleum
    Скоро ще е обратното
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

linoleum, информиран ще ми дойдеш....

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Става така "шоту" момиченцата искат да са "гъзарки" и да се прават на много големи ...Според мен те не би трябвало да прават секс поне до 16 години ..докато се развие организма..А за момчетата е ся ..всеки иска да "бодне " хахахаха...Така че ..."вземи си кака да те отрака"
    The Spark

Супер фен

Re: Какво става с 12-13 годишните?!?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от TANATA
    Цитирай Първоначално написано от baby_girl_vn
    Майко хора чесно ви казвам чета тука някви теми и ми става лошо направо Какво им става на малките момиченца на 12 вече ходят с 18 годишни и са са е*али 10 пъти най-малко...Пушат трева...и тем подобни.Май вече е на мода сефтето ти да е на 12-13...Не мога да повярвам тема"На 13 съм и искам да го направя с приятеля си..." Господи можете ли да ми обясните защо е така вече?От климата ли е от кво е?!
    ot globalnotozatoplqne
    Обърка се. Озоновия слой им пречи до някаква степен.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Poznavam dosta momicheta koito po na 13 godini pravqt sex...Az samo kato gi pogledna,ama te imat tolkova detsko izlachvane,kojata im e nqkaksi detska,ochichkite im...i si gi predstavqm kak pravqt sex i gledkata v saznanieto mi e otvratitelna Napravo me boli.

Imah edna mnogo pekana gospoja,vav povecheto chasove obsajdahme podobni problemi na dneshnoto mlado oshtestvo,i gospojata chesto kazvashe,che "Ot 89 nabor na gore,ste otroveni oshte v otrobata na maikite si,i vsichko tova se dalji na vlianieto na komunizma i na strashnoto vlianie na demokraciqta sled nego"

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Poznavam dosta momicheta koito po na 13 godini pravqt sex...Az samo kato gi pogledna,ama te imat tolkova detsko izlachvane,kojata im e nqkaksi detska,ochichkite im...i si gi predstavqm kak pravqt sex i gledkata v saznanieto mi e otvratitelna Napravo me boli.
    Hahah. Az kato bqh na 13 kakvi misli mi se vurtqha ne e istina. A za tiq raboti, koito mi opisvah neznam ot kakvo te boli, no az kato gi vidq i mi stava hubavo.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Hahah. Az kato bqh na 13 kakvi misli mi se vurtqha ne e istina. A za tiq raboti, koito mi opisvah neznam ot kakvo te boli, no az kato gi vidq i mi stava hubavo.
    E da ti zadam edin vapros togava,shtom ti stava hubavo sled kato vidish edno dete.
    Az sam na 18 godini,i imam edno sasedche Icko se kazva,mnogo ludo momchence.Da kajem,che i az kato go vidq i na men kakto na teb mi stane hubavo,i usetq nqkva technost mejdu krakata si,i iskam da pravq sex s Icko,spored teb tova normalno li e ?

sry,4e ne pi6a na Bg
    Az s1m na 16 i s16to s1m malka,no ne s1m se proebala na 13-14.... ..ta p1rvata celuvak pri men be6e edva na 13 ...be toq momi4eta sa ludi.. nadprevarvat se i se fukat.... taq god kato razbrah 4e pove4to momi4eta ot biv6iq mi klas sa se proebalai na 11 god i naprvo onemqh.... ..taaz na 11 ne znaeh ni6to za 1-ta celufka ,6to e i kak e,p1k kamo li za seks ,da ne govorim za oralen i anelen
    teq momi4enca moga da gi nareka samo-malki kuroletinki
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от him4e_f
    sry,4e ne pi6a na Bg
    Az s1m na 16 i s16to s1m malka,no ne s1m se proebala na 13-14.... ..ta p1rvata celuvak pri men be6e edva na 13 ...be toq momi4eta sa ludi.. nadprevarvat se i se fukat.... taq god kato razbrah 4e pove4to momi4eta ot biv6iq mi klas sa se proebalai na 11 god i naprvo onemqh.... ..taaz na 11 ne znaeh ni6to za 1-ta celufka ,6to e i kak e,p1k kamo li za seks ,da ne govorim za oralen i anelen
    teq momi4enca moga da gi nareka samo-malki kuroletinki
    E tva veche e nqkakvo dushevno zabolqvane...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си