- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- [Girl`s] Първото дуxане :D
Как се чувствахте по време на първото д*хане и след него ?!И успяхте ли да го лапнете докрай ?!
Специално първото не беше много добро после вече се усъвършенствах![]()
Беше странно.Просто си затворих очите и го усетих в устата си.И така стана ,а досега никога не съм успявала да го налапм целия с малко изключения.Отначало ме беше доста гнус,но след няколко пъти взех сама да "падам" за свирка.
Russian Aerospace Agency
emi... mn stranno mi be6e iii ne mislq 4e bqh koi znae kolko blestq6ta ama s vremeto vsi4ko zadobrqva... nai-stranno mi stana kogato toi svar6i i az..ne znaeh kakvo da anpravq s onova ne6to v ustata mi :
Cause I'm your lady...and you're my man.. {}
Дотук е същото и при мен,само дето аз никога не съм успявала да го налапам целия,но не това е най-важното за една хубава свирка...Първоначално написано от gergana_sweet
![]()
аз за момента си бях отдадена изцяло на секса ама на другия ден ми беше малко кофтиии и гнусно![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
na men mi be6e qko 6tot na men mi praiha, a za neq nz![]()
Ne beshe nishto osobeno parviq pat,malko me beshe gnus no sega e po razlichno :P :P
нямам особени спомени..с времето почна да ми харесва все повече и повече - само това мога да кажа.
А да го поемам целия успях с времето да го постигна.
Аз ли съм единствената,на която и е харесало още първия път?
Като му правих френска за първи път имах чувството,че цял живот съм го правиал това нещо-нито ми се струваше странно,нито сложно,нито го чувствах като нещо ново,даже напротив.Мисля че се справих доста добре като за първи път,колкото и нескромно да звучи,но аз го направих с желание и старание.![]()
Докрай не съм го лапала,но мисля че и така доставям удоволствие на гаджето си.
Men me be6e strah kak 6te se spravq i za tova mnogo se kolebaeh dali da go napravq...sled tofa do sega6niqt mi priqtel go pravih ei taka ,6ot znaeh ,4e mom4eto iska ,a sega go pravq daje i za sobstveno udovolstvie - za6toto vijdam li ,4e na nego mu e hybavo i az sym 6tastliva![]()
на мен не ми беше гнусно. странно беше. първия път не можах да го лапна целия,защото ми се повдигаше,но втория някак си влезна и се обстрахирах от това !![]()
mi parvoto mi dyhane be6e po moe jelanie sled kato edin pat my bqh otkazala posle re6ih da probvam mi be6e sranno mnogo mnogo vazbujda6to i na nego my haresa taka mislq i na men sa6to e neyspqh celiq ako nqkoq moje da lapne 22 sm da mi kaje
Лаааааааал магьосница.Първоначално написано от gergana_sweet
Гледай да не почне да "падаш" много,че току виж си се "ударила"![]()
Първоначално написано от _siNNer_
Нямах време да мисля за това,просто стана импулсивно.
Все 1 слушам реклама на КОСМОДИСК от всичките кемнатари...Първоначално написано от _ivi_
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ami da vi kaja az do sega ne sam duhala na mom4e bez prezervativ![]()
no parviq pat mi be6e mnooo vazbujda6to i da uspqh da go poema celiq![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Първоначално написано от smiletome
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или плюеш или гълташ! Как да не знаеш ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Не ти ли става гадно от презерватива.Първоначално написано от ELFIQ
Russian Aerospace Agency
E celiq da se nalapaEdin pat iskah da go vkaram malko poveche,i mi se povdigna-ujas.
Ами първия ми път беше наистина странно, като всяко ново нещо,но мисля, че за първи път се справих доста добре, като си помисля, че и идея си нямах от такова нещо, просто на момента ми хрумна и си викам - ДАВАЙсамо дето не оставих момчето да свърши, защото тогава още неможех да гълтам
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Беше хем готино, хем странно. С времето се усъвършенстваш![]()
След това се почувствах като... няква мръсница![]()
>>> House Music <<<
Да е как така не си праила свирка без презерватив??Първоначално написано от gergana_sweet
Аз само веднъж пробвах със презерватив и само го лапнах веднъж и изобщо не ми хареса.....
И не съм повторила....
![]()
bqh malko stresirana i ....neznam kak sum se spravila i kakto kazaha drugite s vremeto se usuvurshenstvash i zapochva da ti haresva
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?