.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Зачеването и менструацията

Та значи..Въпросът ми може да ви се стори малко глупав,но аз държа да съм сигурна!
    Ако заченеш няколко дена(1-2-3) преди предвидената ти дата за менструация,ще ти дойде ли или не? Или по друг начин казано-има ли значение колко време преди цикъл ще правиш секс и при евентуална бременност ще ти дойде ли?

не, няма значение колко време преди цикъл ще правиш секс, и при бременност няма начин да ти дойде!
    L'amour est plus fort que la peine!
    ...
    Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ти изобщо не можеш да забременееш тогава по ред причини. Но най-вече защото овулацията ти е била преди 10-тина дни и няма какво да се оплоди. да не говорим, че слузта във влагалището съвсем не е благоприятна среда, а матката се подготвя за изхвърляне на удебелената лигавица. И все пак ако това по незнайни пътища се случи(има годен за оплождане овоцит и сперматозоид, който да го достигне), то подобна зигота едва ли би се задържала в крайно неблагоприятната ти за вгнездяване матка.

Ако си правила секс 3 дни преди да ти дойде, то вгнездяването трябва да става на 3-тия ден от менструацията ти. А тогава матката ти е така остъргана, че не може да бъде добра среда за каквото и да е.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ти изобщо не можеш да забременееш тогава по ред причини. Но най-вече защото овулацията ти е била преди 10-тина дни и няма какво да се оплоди. да не говорим, че слузта във влагалището съвсем не е благоприятна среда, а матката се подготвя за изхвърляне на удебелената лигавица. И все пак ако това по незнайни пътища се случи(има годен за оплождане овоцит и сперматозоид, който да го достигне), то подобна зигота едва ли би се задържала в крайно неблагоприятната ти за вгнездяване матка.

Ако си правила секс 3 дни преди да ти дойде, то вгнездяването трябва да става на 3-тия ден от менструацията ти. А тогава матката ти е така остъргана, че не може да бъде добра среда за каквото и да е.
    Това, което си написала, нали не означава, че можеш да забременееш само през първите две седмици от цикъла? извинявай, но не ми стана ясно
    ...

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Цитирай Първоначално написано от inconsolable_girl
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Това, което си написала, нали не означава, че можеш да забременееш само през първите две седмици от цикъла? извинявай, но не ми стана ясно
    Ами не е лъжа,но все пак се случват всякакви луди неща така,че не си правете излишни експерименти..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    Ами не е лъжа,но все пак се случват всякакви луди неща така,че не си правете излишни експерименти..
    е аз не смятам да си правя подобни експерименти, както казваш, аз мисля, че по всяко време на месеца, съществува реална опасност от забременяване, не е ли така?
    ...

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Цитирай Първоначално написано от inconsolable_girl
    Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    е аз не смятам да си правя подобни експерименти, както казваш, аз мисля, че по всяко време на месеца, съществува реална опасност от забременяване, не е ли така?
    Да съществува има вариятнт въпреки остърганата стена айцеклетката да се захване и тогава оправия няма..получава се много рискова бременност,но това не значи ,че няма такава... Така ,че умната винаги!!!
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може да се забременее, ако се осъществи полов акт 3-4 дни преди овулация, в деня и следващия след овулацията. Друг е въпросът кога точно ти овулира яйчника. Може да стане така, че единият да ти овулира, когато си в менструация от другия и т.н. Може да имаш 2 овулации за 1 месец-тогава се появаяват разнояйчните близнаци. Но без овулация не може да има забременяване!

Опасност от забременяване няма всеки ден. даже посочените от мен 5 дни са много. Дори е доказано, че дадена жена може да забремене най-много през 2 месеца от годината. За това и 90% от моите познати, които имат братя или сестри имат най-много разлика от 2 месеца в месеци говорим.

Вие сте момичета. Срамота е да мислите, че за да се забременее е нужно само и единствено сперма. за това при семеизпразване във вас тичате за Ескапел. на практика нещата са доста комплексни и мноооооооооого по-важен фактор от еякулацията във влагалището е зрялата и готова за облождане яйцеклетка, подходящата среда, удебелената лигавица и прочие. Бих ви посъветвала да посетите 1 сайт www.zachatie.org и да се информирате повече за тези неща.

много благодаря за отговорите,особено на krem4eto. отг на въпроса ми,че даже и в повече. аз не правя секс без предпазни средства и не ме интересуват никакви овулации,менструаций и др.неща,които не дават 100% сигурност от забременяване. Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си