- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Странно ми е...
Moje li da se kaje 4e sym pylna pri polojenie 4e sym visoka 174 sm a teja 62/3 kg... pitam poneje 4etoh..ne pomnq i az ve4e kyde..momi4eta visoki kolkoto men tejat po 55/6 kg...daite malko mneniq 4e da se uspokoq... ili pyk ne.. [-o<
Cause I'm your lady...and you're my man.. {}
Извади от височината си 10, ти си 1,74 - 10з,значи е нормално да си до 64 кг...от там нагоре вече трябва да се притесняваш...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Съгласна съм.Освен това тея, които тежат 55 кг за тази височина са прекалено слаби.Така че ти си напълно в нормите, т.е. успкой се и не се тревожи.Първоначално написано от st1ka
ем аз на тая височина съм г/д 53 .... и съм си доста слаба
според мен не си дебела..
Mersiii...![]()
Cause I'm your lady...and you're my man.. {}
абе ко се шашкаш
по-хубаво ли е да си торба с кокали да няма да те фане момчетокат те прегърне синини да му останат
spored men ne si debela,ne si i slaba,normalna si si
napravo si manekenka ........no vis4ko zavisi ot musklite ako imashh normalno da ejish pove4ee muskulitee tejat pati pove4e ot mazninite
mi i spored men si si idealno vupreki che za vseki chovek si e individualno [ne e zaduljitelno, ako si s 2-3kg nad normata da si debela, a moje da si izglejdash napulno dobre]...no za tvoq sluchai-nqma za kvo da se pritesnqvash![]()
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]