.

Виж резултатите на анкетата: HELP... I LOVE ONE BOY!

Гласували
16. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • AZ SU6TO SUM VLIUBENA

7 43,75%
  • 6TE TI POMOGNA...

2 12,50%
  • 7 43,75%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Искам да забравя бившия

ot dva dni si pi6a s edno ot nai-izvestnite mom4eta v daskaloto mi! vsi4ko stana mnogo burzo...problema e 4e az nikoga ne sum o4akvala 4e 6te se slu4i to4no na men da izlizam s nego i o6te edin problem e 4e o6te obi4am biv6iq si fr s koito pravim vsi4ko kato dvoika no ne hodim! ta misulta mi e 4e ako se otkaja ot mom4eto s koeto si pi6a sega 6te go zagubq i nqma da go vidq pove4e za da se vurna pri biv6iq si! za novoto mom4e oba4e se govori 4e e golqm kurvar i 4e prespiva s edno momi4e i q zaebava,a na men mi kazva 4e ne e taka i 4e durji na 4uvstvata v edna vruzka ! a i neiskam da se raz4uva za nas o6te ot na4aloto za6toto kakto kazah e mn izvesten i ima golqmo samo4uvstvie i sig 6te mu napulnqt glavata s gluposti 4e ne trqbva da e s men!!! iskam da zabravq biv6iq i da suzdam vruzka s noviq ,no e trudno i zatova vi molq za pomo6t!!! HELP ME!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е как да ти помогна сега? Не мога.. Как да ти помогна да забравиш някой?

Животът е адът описан в Библията!

отговорите в анкетата нямат нищо общо с темата
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И като е популярен кво много ли е готин?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Много забъркана ситуация... Не знам как да ти помогна но каквото и да направиш ти пожелавам късмет

mi az ne bih vqrvala na takova mom4e .........ve4e sum patila toi govori mn hubavi ne6ta, no pravi drugo ta nz ti si re6ava6 kvo da pravi6 uspeh

Голям фен
    То едно момче може да ти приказва мн работи преди да легне с теб,схващаш ли? Така че зарежи "курвара" и по-добре оправи нещата с бившия си,щом още имаш чувства!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Е как да ти помогна сега? Не мога.. Как да ти помогна да забравиш някой?
    +1

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    И като е популярен кво много ли е готин?
    ??????????????????

Град
    варна
    Май мислиш само какво ще мислят другите за теб.Ти сама каза,че имаш още чувства към бившия,а пък бягаш при "готиното и известно" в даскалото ти момче.

Едит:По-добре не се забърквай с "готиния".Щом всички имат мнението за него,че е курвар , вероятността да е такъв е по-голяма.Сега го харесваш много и не ти се вярва,но когато го видиш с някоя друга на теб ще ти е гадно.Минах през такова нещо и за съжаление ми е познато чувството е гадно,но не мисли,че можеш да промениш такова момче.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Пробвай чрез хитрост да го изпиташ...Прати някоя приятелка,да го изпробва,и ако се хване...Мухахаха
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I s kakvo e izvestno tova momche?Da ne bi da e pevec ili aktior?
    Ili e prosto poredniq muhlio s interesna pricheska i samochustvie do Boga,che go uprelichavate na "NAI-IZVESTNOTO MOMCHE V DASKALO"???
    Ahaha da vi imam akala na dneshnata mladesh

Град
    Там, където е сърцето...
    Айде ми обясни как ще ти помогнем ние тука ?! Трябва приятелите ти да ти помагат, ако смяташ че група непознати, незнаещи нищо за теб и за ситуацията могат да ти помогнат - лъжеш се...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Любов се лекува само с друга любов.. ша ляляля
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Повече от фен
    Град
    sofia
    az su6to ne bih vqrvala na tovapopulqrno mom4e i da se opitam da provurvqt ne6tata s biv6iq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си