- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете какво разбирате под лошо момче..
debelo, sus nqkvi sinio-sivi o4i. svetlo rusa kosa(kum bqlo) s pantalonki i bluzki po nego, da slu6a 4alga i da ima prekaleno maluk. a i da e umstveno nerazvit.![]()
:P
![]()
Това че бухаме цигани и разни други лигли лиглювци прави ли ни Лоши момчета ?![]()
tan0 в днешно време "лошите момчета" са някакви много нахакани,побойни,не им пука за нищо,щом имат връзки,а може би и с поддържани тела...борчаги.Е такъв беше бившия ми...за мое сажаление![]()
![]()
Както искате разбирайте тва, което написах.
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Тез дето правят много бели.
И майките им се карат след това?Първоначално написано от w0sh
The Spark
Лошо момче за мен - не му пука за чувствата на другите и ги нагробява при всеки удобен за него момент, пуши тревичка, селски тарикат тип фешан и т.н. - това е за мен лошо момче ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
"Лошо момче" - измислица от холивудските екшън филми която днешните момчета се мъчат да копират безуспешно, защото ако отидеш и им изтокатиш два десни ще увяхнат като препикано мушкато(говоря от личен опит). Алкохола, наркотиците,ходенето по дискотеки и гъзарските дрехи не правят лошо момчето. Правят нормален човек който разпуска и стила му е WannaBeAHollywoodstar. Характера и манталитета на едно момче показват колко е лошо, добро, печено и т.н.Първоначално написано от tan0
Лошо момче за мен е момчето ,което не го интересува какво мислят другите прави си каквото иска ,постоянно е в центъра на някоя разправия ,бой ....ам ей такива работи!И въпреки всичко е супер сладур![]()
За мен лошото момче бяга от часове, разправя се с бой, има хипер високо самочувствие, отворко, по-кухите момичета му се възхищават за това колко мацки е нае*ал, колко алкохол е изпил, колко цигари и трева е изпушил, колко отсъствия има...
slabi ocenki , vurshi prostotii , ... da ne si dava mn mn zor za kfoto i da e bilo da nqma cetka na ustata ..no v sushtoto vreme trqbva da uvajava momi4eto s koeto hodi i da ne q luje nito da i izneverqva .. ..
![]()
mmm 6te ti kaja az kakvo mislq.mnogo mom4eta mogat da badat nare4eni lo6i i naistina te sabujdat interes u momi4etata te gledat lo6o imat vajna pohodka sabujdat respect a ne smqh u drugite no ako iska6 naistina da bade6 haresan vatre6no trqbva da si dobar,gledai da sa4etae6 dvete ne6ta kato biv6iq mi toi be6e tipi4noto lo6o mom4e,no vsa6tnost az dostignah do sarceto mu i tam vidqh kolko nejen ranim 4uvstvitelen i mil e tai 4e opitai se da sa4etae6 dvete ne6ta i na kakavto i da se pravi6 ne zabravqi kakav si bil vna4aloto![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!