.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    debelo, sus nqkvi sinio-sivi o4i. svetlo rusa kosa(kum bqlo) s pantalonki i bluzki po nego, da slu6a 4alga i da ima prekaleno maluk. a i da e umstveno nerazvit. :P

Това че бухаме цигани и разни други лигли лиглювци прави ли ни Лоши момчета ?

Град
    Sliven
    tan0 в днешно време "лошите момчета" са някакви много нахакани,побойни,не им пука за нищо,щом имат връзки,а може би и с поддържани тела...борчаги.Е такъв беше бившия ми...за мое сажаление Както искате разбирайте тва, което написах.
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Значи по принцип лоши момчета няма,както и момичета.Друго е когато е попаднал в лоша компания,но в крайна сметка всеки си има слабо място,всеки има чувства както и сърце.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Тез дето правят много бели.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Тез дето правят много бели.
    И майките им се карат след това?
    The Spark

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Лошо момче за мен - не му пука за чувствата на другите и ги нагробява при всеки удобен за него момент, пуши тревичка, селски тарикат тип фешан и т.н. - това е за мен лошо момче ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Хахах колко вариации за лошо момче има , но така и не уцелихте правилното определение.
    emi dai go ti de nie chakame..!
    "Лошо момче" - измислица от холивудските екшън филми която днешните момчета се мъчат да копират безуспешно, защото ако отидеш и им изтокатиш два десни ще увяхнат като препикано мушкато(говоря от личен опит). Алкохола, наркотиците,ходенето по дискотеки и гъзарските дрехи не правят лошо момчето. Правят нормален човек който разпуска и стила му е WannaBeAHollywoodstar. Характера и манталитета на едно момче показват колко е лошо, добро, печено и т.н.

Лошо момче за мен е момчето ,което не го интересува какво мислят другите прави си каквото иска ,постоянно е в центъра на някоя разправия ,бой ....ам ей такива работи!И въпреки всичко е супер сладур

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    За мен лошото момче бяга от часове, разправя се с бой, има хипер високо самочувствие, отворко, по-кухите момичета му се възхищават за това колко мацки е нае*ал, колко алкохол е изпил, колко цигари и трева е изпушил, колко отсъствия има...

slabi ocenki , vurshi prostotii , ... da ne si dava mn mn zor za kfoto i da e bilo da nqma cetka na ustata .. no v sushtoto vreme trqbva da uvajava momi4eto s koeto hodi i da ne q luje nito da i izneverqva .. ..

Е пък тея дето не им пука за НИЩО, " ТУЗАРЧЕТАТА " ем те са лоши момечта........дет ходят се хвалят на ляво и дясно с кой и как са спали
    Ако ви кефя цъкайте на ЗЕЛЕНКОТО.

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Ами така наречените лоши момчета за мене са такива бройкаджии...Момчета, който не се интересуват от чувствата на момичетата...Големите газари, който пият, пушат, налитат на бой...Ддз аз това разбирам под определението "лоши момчета"...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

mmm 6te ti kaja az kakvo mislq.mnogo mom4eta mogat da badat nare4eni lo6i i naistina te sabujdat interes u momi4etata te gledat lo6o imat vajna pohodka sabujdat respect a ne smqh u drugite no ako iska6 naistina da bade6 haresan vatre6no trqbva da si dobar,gledai da sa4etae6 dvete ne6ta kato biv6iq mi toi be6e tipi4noto lo6o mom4e,no vsa6tnost az dostignah do sarceto mu i tam vidqh kolko nejen ranim 4uvstvitelen i mil e tai 4e opitai se da sa4etae6 dvete ne6ta i na kakavto i da se pravi6 ne zabravqi kakav si bil vna4aloto
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си