.

Виж резултатите на анкетата: Правилно ли постъпих?

Гласували
28. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

6 21,43%
  • Не

22 78,57%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Той ме упреква...........

Геджето ми ме упреква, че не съм се явила на music idol ...... като приятелите ми, с които ходя по конкурси......и особенно като една която ще участва а аз я бия по конкурсите ......прав ли е?.....ако се бях явила трябваше да прекарам повече време в репетиции и нямаше да се виждаме изобщо и аз за това се отказах за да сме заедно ......как бихте постъпили на мое място?

moje bi moje da iska da e po malko vreme s teb moje da go zadushavash s prekalenoto si prisastvie...obarkavshto e anketata trea da ima i 3 otg moje bi

Ох малко оплетено си ни разказала, но мисля че разбрах основната идея... според мен си постъпила правилно, като си го заразяла тоя! Какво гадже е то ако не подкрепя половинката си във важните за нея неща и събития... ?!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    Ох малко оплетено си ни разказала, но мисля че разбрах основната идея... според мен си постъпила правилно, като си го заразяла тоя! Какво гадже е то ако не подкрепя половинката си във важните за нея неща и събития... ?!
    ne sum go zarqzala a zarqzah "karierata" si zaradi nego s nego sum i go obi4am adski mn

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    според мен момчето ти е искаало доброто само..смисъл след като пееш хубаво е трябвало..да се явиш на кастингите..от друга страна изборът си е бел лично твой и той няма право да те кори..

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    ne sum go zarqzala a zarqzah "karierata" si zaradi nego s nego sum i go obi4am adski mn
    Сега разбрах... ами в такъв случай жалко ако имаш хубав глас... пропуснала си шанса да се реализираш по-напред заради приятеля си! Мисля че той е постъпил малко нетактично като те упреква... ако те обичаше и той толкова много, колкото и ти него, нямаше да постъпи така! Щеше да те подкрепи и да е до теб през цялото време... нз...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Pravi vinagi tova koeto ti se iska osobenno za bade6teto ti az ne vqrvam v ve4nata liubov no ot li4en opit znam 4e trqbva da pravi6 to4no tova koeto te pravi 6tasliva a ne kakvo ti kazvam drugite se pak si jivee6 sobstveniq jivot i nikoi nqma kontrol nad teb
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Приятелката ми беше същата като теб. Заради приятеля си не искаше да отиде в София, защото видите ли щели да бъдат няколко дена разделени, че и ако случайно останела там... съвсем и даже можело да се разделят... Филми...
    Добре, че една вечер й промихме мозъка и я записахме, та сега има невероятни впечатления оттам, да не говорим, че се запозна с такива хора..., че не й се тръгваше от София.
    Така че и ти можеше само да се пробваш... никога не знаеш какво може да се случи, докато не опиташ. Приятелката ми с такова нежелание тръгна за София, с такава апатия, а после не й се прибираше. Луда работа. Жени! И те не знаят к'во искат.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Сега разбрах... ами в такъв случай жалко ако имаш хубав глас... пропуснала си шанса да се реализираш по-напред заради приятеля си! Мисля че той е постъпил малко нетактично като те упреква... ако те обичаше и той толкова много, колкото и ти него, нямаше да постъпи така! Щеше да те подкрепи и да е до теб през цялото време... нз...
    Е, аз разбрах, че той я упреква, задето НЕ се е явила, т.е. че е трябвало поне да опита. Кое му е нетактичното? Точно, че той я подкрепя.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    София
    Ебати проблема...
    Эаряэала си кариерата...хахахахаха.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Е, аз разбрах, че той я упреква, задето НЕ се е явила, т.е. че е трябвало поне да опита. Кое му е нетактичното? Точно, че той я подкрепя.
    Оххх мега съм тъпа!!!! Ужас всичко погрешно разбрах... мн съм разсеята тази вечер... Много се извинявам на menta_loverka

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Shtom mojesh da peesh,veche drugata godina moje da se qvish.
    I da mislq,che si postapila greshno,zashtoto vse pak priqtelqt ti mojeshe da idva s teb do Sofiq ili do kadeto i da e bilo.V kraina smetka shtqhte da q naredite nqkaksi.

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ебати проблема...
    Эаряэала си кариерата...хахахахаха.
    xXx +1
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Мега фен Аватара на koalka
    Глупаво е заради няколко дена да си се отказала от явяването на тоя конкурс.И той не е прав да ти се сърди.Ако малко беше помислил щеше да те подкрепи и да ти пожелае късмет, а не да е егоист и да гледа как на него ще му е добре.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Глупаво е заради няколко дена да си се отказала от явяването на тоя конкурс.И той не е прав да ти се сърди.Ако малко беше помислил щеше да те подкрепи и да ти пожелае късмет, а не да е егоист и да гледа как на него ще му е добре.
    Аз разбрах ,че той е искал тя да отиде ,но тя е искала да остане с него! Ако съм разбрал грешно поправете ме.

--------------------------------------------------------

Ми да си се явила бе

pffff music idol az mislq 4e si postapila mn dobre tva ozna4ava 4e go obi4a6
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Мм.. по принцип е трябвало да пробваш. Но ако тези от комисията не те бяха избрали и ти се подиграят за нещо /все щяха да намерят за какво / .
    Просто за в бъдеще ако ти се отвори някаква такава възможност не я пропускай. Ся файда няма да ти натяква защо не си отишла.. Тъпо е...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

stimulira6to NE

според мен той няма право да те възпира.. ако си талантлива не трябва да се отказваш заради някой нито е първият нито последният ... в край на сметка това може да ти е призванието в живота... а ако толкова държи на теб ще те разбере в карй на сметка ако има желание двете неща могат да се сачетаят...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Мм.. по принцип е трябвало да пробваш. Но ако тези от комисията не те бяха избрали и ти се подиграят за нещо /все щяха да намерят за какво / .
    Просто за в бъдеще ако ти се отвори някаква такава възможност не я пропускай. Ся файда няма да ти натяква защо не си отишла.. Тъпо е...
    Защо трябва да ходие на тея глупости? За да докажете на някого, колко сте добри? Или си мислите, че е мн лесно по цял ден да репетираш и да те боли гърлото от пеене, да не ти се говори от пеене... За вас тва жури е само от едни злобари, които режат крилца... Еми режат, кво да се прави, баси... Не може, след като ще го пращат по конкурси, по турнета, ала бала, тоя да грачи като... нз... Примерно оная с песента за химията... Ругаят журито, че са я отрязали, ако я бяха взели, пак щяха да ги ругаят... нямам думи просто...

И за ква "кариера" става на въпрос, извинявай? Предполагам, професионално се занимаваш с пеене... Ако е така, за къв чеп ти е да се дъниш на такива долнопробни местенца? Когато се почувстваш готова, казваш на учителя ти по пеене (ако имаш, а щом те навиват да ходиш на тоя Мюзик Айдъл, следователно имаш...), да врътне един, два, три телефона, отиваш на прослушване и ако те харесат, правиш песен, ако стане хит- албум... другото е ясно Интересни сте ми, честно... Като не можете да пеете, не ходете бе!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Ми тва ,че не си пробвала си е било твое решение и не мисля,че той има право да те упреква...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Ти пък ко толкоз се вайкаш, че не си отишла.. Мен ако питаш тая година журито е ужасно... Другата година пак можеш да се явиш. Няма за какво да съжаляваш. А и както някой каза, това е означава, че държиш на него мн Другата година - успех ти пожелавам, няма ко да се притесняваш, правилно си постъпила - така, както ти е казало сърцето
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Аз разбрах ,че той е искал тя да отиде ,но тя е искала да остане с него! Ако съм разбрал грешно поправете ме.
    Напълно прав си, аз пак съм чела-недочела.
    А относно темата - наистина не е трябвало да пропиляваш шанса си, още по-малко, че и той те е подкрепял.Иначе отново не трябва да ти се сърди, защото това е твоето решение и той трябва да го уважи.Пък и не е болка за умиране.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си