.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Plovdiv

Какво да й напиша?

Искам малко помощ значи харесвам много едно момиче но се знаем колкото за здравеи здрасти.Не мога да говора много с нея понеже е малко НАДУТА но пък много е харесвам и се чуда ко да праа.Имам 1-н въпрос:Можели да ми кажете нещо да и напиша? (Щото сичките ми гаджета до ся са ми били за по 1 2 седмици и само за секс а,сега искам сериозно връзка но маи съм харесал грешно момиче.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Arsenal London Pride and Honnor ;] ASCB - Arsenal Supporters Club Bulgaria.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Досега не си имал гадже не ни лъжи. Особено ако си некъф бройкаджия въобще нямапе да имаш проблеми със заговарянет, камо ли да искаш да и пишеш нещо.
    Признай си.

Ай господон спец. Как се прави Фелацио.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Лапландия!?
    Ами колкото и да е надута примерно ако сте от едно даскало или тя да е от твоя клас говорете си за нещо което е свързано с даскало,или пък виж дали те заглежда тва онва ако ти се усмихва и такива неща ние не сме някви медиуми все пак трябва да направи някво действие за да покаже отношението си към теб

Град
    Plovdiv
    Тоа па пич нямал съм гадже .... следи ми въпроса де.А на другия отговор не е от моито даскало засича ме се по даяната в плд ако е знаете де или в някоя дискотека И за тва питах.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от dimitko92
    Тоа па пич нямал съм гадже .... следи ми въпроса де.А на другия отговор не е от моито даскало засича ме се по даяната в плд ако е знаете де или в някоя дискотека И за тва питах.

В яките дискотеки дето не пускат непълнолетни.
    Братле ако си имал гадже ще си достатъчно отракан за да я заговориш. След 1-вото гадже идва смелостта.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Лапландия!?
    Еми щом се засичате по дискотеки ако си отракан заговори я танцувайте заедно но както казах не мога да гадая,наблюдавай реакцийте и относно теб и тогава действай

Град
    Plovdiv
    Пак не ми следиш мисълта искам да ти кажа че въобще не се спира да говорим а пък като се спре се спира за 1 минута и почвам да и говора но си тръгва щото неините приятелки постоянно е викат.И за дискотеките:Не децките дето са от 6 до 9 а нощни.Да си чувал за фалшиви лични карти и познати охрани?

Град
    Лапландия!?
    Ох приятелите са доста трудната част а не мислиш ли че те са причината тя да се държи 'надуто' ами доста трудна задача,тогава е щом си я заговарял значи все пак има накакъв напредък..Намеи и скайпа или нещо телефон а у

Град
    Баа' ли го..някаде там...
    Цитирай Първоначално написано от w0sh

В яките дискотеки дето не пускат непълнолетни.
    Братле ако си имал гадже ще си достатъчно отракан за да я заговориш. След 1-вото гадже идва смелостта.
    Хехех Не съм съгласен Хич не съм бил страхлив и на 1-вото
    В 4-ти клас Даже не я и питах, казах "...Ще си ми гадже!" (ходихме цял ден , после трябваше да ходя на село май и я зарязах )
    Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
    Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?

Град
    Plovdiv
    Ми да ти кажа те са причината щото са некви глезли.Мислят си че като имат пари техните светът им е в краката и т.н. покраи тях и тя е станала такава щото познавам едно момиче от неиния клас и тя ми каза .Това момиче което харесвам нема скаип само импулс а номера не съм питал

Град
    Лапландия!?
    Ми да ти кажа те са причината щото са некви глезли.Мислят си че като имат пари техните светът им е в краката и т.н. покраи тях и тя е станала такава щото познавам едно момиче от неиния клас и тя ми каза .Това момиче което харесвам нема скаип само импулс а номера не съм питал
    Ами пиши и там или и набарай номера и почнете със смс и така стават нещата или я издебни да е без неините приятелки щото понякога те са виновничките м/у хората да не се получава

Мега фен
    Град
    София
    А эащо ще и пишеш нещо?
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Plovdiv
    Мерси се пак че само ти не се напраи ще вида кво ще свърша и така каквото стане стане.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    А эащо ще и пишеш нещо?
    Защото само в Импулса не си е с приятелките и ще може да разбере кво испитвам ....

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    А эащо ще и пишеш нещо?
    Защото само в Импулса не си е с приятелките и ще може да разбере кво испитвам ....
    Че какво ти пречат приятелките и?
    Каниш я някъде да иэлеэете,говорите и толкова.Не е сложно.Мани ги тея писания.И по друг начин може да раэбере какво иСпитваш..
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Plovdiv
    Следващия път като е видя направо ще е целуна и няма да ми пука ко ще и кажат приятелките.

Град
    Плевен

ds

Първо спри да ни лъжеш ако искаш отговор. Иди при надутата когато се е събрала с много хора(компанията и, приятели) и кажи това което ти дойде на момента на ум(е разбира се за това какво искаш от нея или с нея), та да видиш какво само ко ще стане-ще им бъд нна всички весело(включителн на тебе). Така ще имаш по голям шанс да стане нещо. А не вярвам ч те устройва само "здрасти", тъй че ще ти е все тая и без него!
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Град
    Plovdiv
    Не ви лъжа но както и да е ..... Админа да истрий или да затвори темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си