- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е?
Според вас вярно ли е твърдението, че обичаш истински само веднъж?
Верно е, разбира се!![]()
![]()
![]()
Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?
Те за това са измислили име "любовта на живота ти" (и още такива тапички изрази)... Истинска любов е един израз...
И за предполагане е че я срещаш веднъж...
Ако срещнеш 2ма, които обичаш истински![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Аз мисля че не... обичала съм много силно едно момче... но целия живот е пред мен и съм сигурна съм че ще срещна и друг който да обичам така истински и страстно![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не
[size=7][b][u]fosse cos
За момче може да обича повече от 1 път за момиче според мен само 1 път може да обича истински някого![]()
Първата любов е истинска..Втората за отмъщение ... Третата по навик!!![]()
na men vse o6te ne mi se e slu4valo da obi4am nqkogo , i neznam dali 6te e skoro vreme![]()
Само веднъж съм обичала...
Надявам се да обикна отново.
Не е вярно...
според мен е един път ,но границата мейду "силното привличане" и лубовта е много тънка ...![]()
![]()
и по някога само си мислим че сме били влубени...
Всичко е строго индивидуално. Тези неща са на базата на психически внушения.Първоначално написано от Spider4eto
ДА! Вярно е!
Не е вярно, но някои може и да обичат веднъж.Не знаеш какво ще се случи.
Не е вярно![]()
Така е, глупаво е да се водим по такива клишета..Първоначално написано от {P}BuBi{P}
Наистина за всеки е различно, а любов може да се срещне винаги.. И мн пъти, въпрос на късмет
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Може би е така...![]()
>>> House Music <<<
E to to lubov do ISTINSKATA LUBOV ima edin balkan razlika.
Всяка любов е различа. И всеки път обичаш по различен начин. Няма единствена любов. Има само такава, която е по-силна от всички останали.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
сякаш да.. но не мога да се обоснова![]()
Има нещо такова - смисъл - после пак можеш да обичаш, но не е като първата голяма изпепеляваща любов.
НЕ .. може и повече от 1 път ,,ако срещнеш "подходящоя човек"
The Spark