- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязаха ме...УЖАС
Бях с момиче година и половина и беше перфектно!
Мниго се обичахме и си обешавахме да сме винаги заедно всеки ден!
Но един ден тя просто ми призна че е била с друг и иска да бъде с него.
Стана мниго изненадващо!МНого я обичам.Донякъде ми мина понеже беше преди около месец,но все още не спирам да мисля за това и като си предсавя че е с друг направо умирам..
Какво да правя??Как да си я върна?
Никак. Ти пък си си мислил, че наистина има вечна любов. Всяко нещо има край.
не можеш да я върнеш насила.
знам какво ти е и аз съм в перьод в който искам да го забравя...само сълзи,сълзи ...
но просто трябва да се опитаме да забравим това..
так е било писано.
примири се !![]()
![]()
Съжалявам за песимистичния коментар...Няма как да си я върнеш... А и това е малко тъпо да си обещавате, че ще бъдете винаги заедно...винаги звучи малко обременяващо...
Madness is the gift, that has been given to me.
Ох мн гадно... ами моя съвет е да си чатите по скайп и да се сближите, или пък да разбереш как стоят нещата между твоето момиче и онзи заради когото те е зарязала... ако разбереш че нещата не вървят между тях, поговорете и виж какво ще излезе между васа пък ако продължават да поддържат сериозно връзка... забрави я ... няма смисъл все пак е минал цял месец...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Няма как да си я върнеш това е жена все пакжените незнаят какво искат
![]()
нещата между тях не варвят нормално ...Аз се чувам с нея но всичко това ме убива савсем
Никога няма да е така при нея с друг както с мен ...толкова истинско и сериозно и тя аз го осузнаваме...Незнам дали разбирате няма как да ви го обесня но просто е така!![]()
Тъпо а?!?!:P
![]()
![]()
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
огледай се бе... не е само тя... и аз си мислех че няма да забравя момчето което ''обичах'' ама я го на....тя ако те обича (не че искам да убия всичките ти надежди) колкото и тъжно да звучи .. тя щеше да си остане с теб... боли ..да... естествено е... ама се преживява .... хубаво е да обичаш ама по-хубаво е и ако този когото обичаш те обича ;-(
БисквитенотоЧудовище
Нали знаеш любовта е като песента пееш но няма песен без край спокоино![]()
Не можеш да си я върнеш...Продължаваш напред...Това е живота!
Тук сред вас кипи от позитивни хора!
Ама разбира се всеки от другата страна казва че няма шанс...а ако бяхте на моето място?
А искам пак да я спечеля възможно ли е?
Като поискаш истината...бъди готов да я чуеш!
Доколкото разбирам си на възраст 15-17 години. Нормално е да приемеш, или по-точно да реагираш по този начин. След време ще разбереш (ще се осъзнаеш), че тепърва ще минаваш през подобни препядствия, а за любов не може и да се говори. Границата между стъпалата на харесването, привързването, хлътването, любовта, обичта е много малка което често ни хлъзва доста здраво.
Shte ti e trudno da q zabravish,no razdelite sa neshto normalno.
Kofti,no fakt.
Не можеш да я върнеш.Просто я забрави.С времето ще ти мине![]()
--------------------------------------------------------
Малко бъди нахален и си я върни това е все пак 1 и половина...Успех!!!
Няма какво да направиш.Тя вече е направила своя избор и едва ли ще го промениш.
Най-голямото нещо,на което можеш да се надяваш е да осъзнае,че с теб и е по-добре и да се върне някой ден![]()
това е наистина ужасно,но по-добре че си е признала,защото иначе нямаше да ти обръща внимание и т.н щеше да бъде с него..Човек не контролира чуствата си,затова тя ако иска после пак да е с теб,ще каже или покаже.. Постъпката и не е правилна,защото незнаеш дали през цялото време е харесвала и е била с друг,или сега е моментно!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
бе брато да не ти пука кво ... единственото за което може да съжаляваш е че си изпуснал по готини момичета от нея .... ходи обърни 1-2 ...15-16 с приятели и айде на линия си пак![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe
Примири се пич, има и други женички xD
Любовта е като песен,но нали знаеш че няма песен без край ?![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Няма начин да си я върнеш,просто трябва да я забравиш.Тва момиче се е влюбило явно в другото момче.Недей да се занимаваш с нея,защото тя първо,че не те заслужава щом ти е изневерила и второ,че тя явно,че няма чувства към теб.
Just haters make me famous! εĭз
Опитай се да не мислиш за това как да си я върнеш. Ако е искала да бъде с теб, нямало е да тръгне с някой друг. Примири се с това...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ne i obru6tai vninamie pravi se 4e za teb sled katy go e naprafila e edno ni6to tq taka sama 6te se useti kakvo e izgubila ili produlji bez eq napred tvoi izbor![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!