.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти

Не излязохме на 8-ми март

на 8ми март гаджето ми уш цял ден обикаляла магазините с майка си от 10 сутринта до 6 часа вечерта след като влезна в скайпа аз казах айде да излизаме и тя каде о у и се скарахме. Каза ми "Ставам от компа". Аз си помислих че излиза с някой и й изпратих смс. Тя влезна в скайпа и ми написа гледам филм. Попитах я защо се държи така гадно с мен Тя каза "Както ти се държиш с мен така и аз ". Този израз го написа защото аз и казах "Какво на 8 март секи с гаджето си ние няма да излезнем така ли" накрая казах приятно гледане на филма и до там от тогава не си пишем. Вината е нейна защото на 8 март неможа да намери време цял ден да излезнем и да се видим от там идва нашето скарване и сега не сме си писали неска нито снощи Сега и 2-мата само си мълчим. Аз няма да й пиша 1-ви нито в даскало утре като се видим няма да ида при нея ще чакам тя да дойде тя е виновна
    Според мен ако държи на мен и си осъзнае грешката ще дойде при мен да се здобрим ако ли не да си намери друг

т.7
    krem4et0

Искам да благодария на тези които са го прочели очаквам и коментари.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    направи компромис....
    Нали ан това се основават връзките.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

moje puk naistina da e bila izmorena we pi4 , predstavi se na neynoto mqsto da obikalq6 cql den ..
    da ot edna strana si prav za 4astta kogato vseki e s gadjeto si i 4e i vie trqq da se suberete za6to ne i be6e predlojil da doyde u vas primerno
    hem tqq nqma da vurvi , hem ti 6te6e da bude6 s neq , sujalqvam no poemam stranata na momi4eto
    ne me slu6ay mnogo az o6te sam na 16 i si nqmam priqtelka vse pak gleday kakvo 6te kajat po opitnite..

Град
    Баа' ли го..някаде там...
    Едно голямо Ха-ха....И кои са тези всички дето са с гаджетата си на 8ми? Това да не е нещо като 14Февруари номер 2?
    Глупаво от твоя страна не мислиш ли ? Няма да срещнеш подкрепа ако това целиш..смешена постъпка...
    Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
    Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?

Мега фен
    Град
    София
    Скарали сте се эа пълна простотия.Какво като на 8-ми марто не сте иэляэли?Голяма работа.Раэсъждаваш по доста глупав начин."Аэ няма да и пиша пръв"-хаххааххахаа.Ами хубаво,чакай си.Но поне не мрънкай.Вэеми хвани телефона и и се обади да се видите.Стига сръдни
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Както винаги не съм дообяснил цялата работа идва от там не защото не сме се видяли а че тя почна много гадно да се държи с мен в скайпа аз й приказвах като човек не съм и се карал тя почна да ми се кара и да ми прави цигански номера да излиза от скайпа с 1 дума не ми пишеше като на човек на който държи и от това много се изнервих и чакам тя да се здобри с мен не аз защото тя е причината да се скараме

Вэеми и това предид
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    направи компромис....
    И не си пилей времето в сръдни бе,човече.Обади му се на момичето.
    МУЭИКАТА Е ЖИВОТ!

Град
    направи компромис....
    Тя да направи компромис ако аз бях виновен за караниците и в нем беше вината щях да й се обадя

az vikam da i se obadi6
    moje utre da e kusno ve4e
    estestveno ako ne te e strah da q izgubi6

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    направи компромис....
    Тя да направи компромис ако аз бях виновен за караниците и в нем беше вината щях да й се обадя
    Тогава эащо иэобщо си пуснал тема?След като твърдо държиш тя да се обади първа,чакай си и толкова.Друго не мога да ти кажа.Но според мен е тъпо да раэсъждаваш така.Твърдоглава работа После ще има още една тема,че сте скъсали,или че не сте се чували един месец..
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    направи компромис....
    С това мислене няма да я прокопсаш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Еми аз съм голям инат до сега съм и правил се аз компромиси и съм се дуржал с нея добре сега очаквам тя да направи компромис като не направи здраве да е аз съм си инат държа на нея но няма аз да направя така че да се здобрим тя ще го направи или да си турси друг просто изпитвах нужда на пусна тая тема

Град
    Баа' ли го..някаде там...
    Сигурен ли си, че си наред, не си пийнал или нещо такова
    Когато ти се припие,не си купуваш кръчма..
    Защо тогава, когато ти се прие*е си хващаш приятелка?

Град
    Не съм пил по принцип не пия само ако са саберим някаде на домашно или на диско и мисля че съм добре не се друсам и т.н

I v edin moment sled vreme ... shte osuznaesh, che vmesto da ste si zaedno i da vi e qko, ste se karali i surdeli za gluposti i ot inat ste si propilqli vremeto!!!Pravish ot tova golqm problem i se 4udq kakvo 6te stane ako se poqvi naistina ne6to seriozno - da ne dava gospod de
    Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
    На речников език – Забавление!!!

Еми не знам...ако наистина е обикаляла сигурно е била изморена...Какво като е 8ми март...За глупост сте се скарали.Както каза някой направи компромис...

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Еми не знам...ако наистина е обикаляла сигурно е била изморена...Какво като е 8ми март...За глупост сте се скарали.Както каза някой направи компромис...
    И аз така мисля...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Изнерви ме факта че като и пишех по скайпа тя ми се дърпаше и спря тя да ми пише така че аз съм си инат и да става каквото ще това е

Еми искаш ли след време да си инат без гадже?

Град
    До 2 3 дена може и да съм инат без гадже няма да и направя компромиса тя трябва да ми направи на мен това е ако аз бях виновен за скарването аз щях да направя компромис но тя е виновна и тя трябва да направи ако не да си намери друг това е уважавам я приятно ми е с нея започвах и малко да се влюбвам но тя направи така че да не си говорим

Еми значи не държиш достатачно на нея...За какво си говорим воубще щом един компримос не можете да направите, а и аз мисля, че ти си виновен

Хмм, а щом вече си взел решение и си "инат" и си много горд от това и тн. за какво пускаш тема? Явно не е за съвет.
    Не се заяждам, спокс. 8ми март за мен не е празник, на който трябва да си с гаджето. Тфа е ден на майката, ще го празнувате като се ожените и имате деца. А ако се е държала лошо с теб в скайп тфа е отделен проблем.

Както винаги не съм дообяснил цялата работа идва от там не защото не сме се видяли а че тя почна много гадно да се държи с мен в скайпа аз й приказвах като човек не съм и се карал тя почна да ми се кара и да ми прави цигански номера да излиза от скайпа с 1 дума не ми пишеше като на човек на който държи и от това много се изнервих и чакам тя да се здобри с мен не аз защото тя е причината да се скараме
    ето защо мразя скайп, заплитат се супер гадни интриги; може да не й е било ден, на всеки се случва

Ако и тя мисли като теб ще се намерите пред момент на раздяла. Преценявай ситуациите кога можеш да направиш компромис и гледай да не й става навик

Тъп си... 8ми март НЕ Е 14ти февруари. Естествено, че ще го прекара с майка си. Няма за какво да и се сърдиш. И виновния СИ ТИ, не тя! А представи си, че нещо и е скапало настроението. Вместо да и честитиш празника и да и кажеш 2 мили думи ти си и развалил празника. И честно казано не знам кое момиче на 8ми е с гаджето си, обаче знам поне 10, които бяха с приятелките си, и двойно повече, които бяха с майките си. Сори пич, вината е в тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си