- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не излязохме на 8-ми март
О боже!Маняк на колко години си!Се пак тя е момичетaта са различни , така че трябва да и се обадиш ти.И мога да ти кажа ,че имаш мисленето на ония лапета от рекламата дето се карат:Първоначално написано от Vin Diesel
-Той е дебел!
-Не,той не е дебел!
Успех!![]()
--------------------------------------------------------
За да се държи така сигурно има някаква причина. Замисли се дали наистина е изморена ( защото това е най-честото оправдание...) Помисли дали не си е намерила друг и просто се чуди как да те разкара. И вместо да си мълчите иди при нея и поговорете с мълчание доникаде няма да стигнете.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
От колко време ходите,защото ако е от малко не държиш на нея затова така реагираш.
И аз не виждам какво толкова е станало, като веднъж не сте излезли, независимо на кой ден е.Все пак може наистина да не е могла, да е имала основателна причина.Според мен не е само тя виновната.
+1Първоначално написано от w0sh
qvno i dvamata ste inati, 6tom nikoi ne iska da otstupi. ako q obi4a6 6te otstupi6, makar, 4e znam kak 4ovek se "izhabqva", kogato vse toi pravi kompromisi, a ot otsre6tnata strana ni6to.
aide kaji kakvo stana v u4ili6te? koi 1vi napravi kra4kata, ako izob6to nqkoi q e napravil?
Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.
I az sam golqm inat,a priqtelqt mi e oshte po-golqm inat,no vse pak se reduvame s kompromisite.
Ako nikoi ot nas ne praveshe kompromisi,sega nqmashe da ima nas![]()
I za 8 Mart...momicheto sigorno e iskalo da prekara vecherta s semeistvoto si,koeto sigorno e po-vajno za neq,koeto e normaln za vashata vazrast.
Na 1 Uni shte si imate obsht praznik![]()
Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Аууу тва леко засегна автора!
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
И аз мисля като теб и по принцип не умея да правя компромиси.Но точно защото съм била в такава ситуация ти казвам,че е тъпо да я загубш от инат.Понякога е наистина по-добре да си преглътнеш гордостта и да и се обадиш,за да не стане късно после.незнам ти решаваш,зависи колко държиш на нея...![]()
Za 1 Uni li,stava vapros?Първоначално написано от BlueFace
Евала пич само така-щом тя е виновна трябва тя да напрай компромис а не ти.Тя ако найстина държи на теб в даден момент ще ти се извини споксПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
az taka predi vreme sas biv6iq mi bqhme se skarali i toi taka ne mi se obajda6e prav ama toi be6e vinoven i taka 4akah si az dokato ne si hvanah novo gadje s koeto sam segae to sas predi6niq ne sam hodila mnoo i za tva mi be6e lesno da si fana nov ama nz pri vas kak e,TA ISKAM DA TI KAJA DA NE SE POLU4I TAKA KAKTO AZ NAPRAVIH ZA TVA VZEMI GSM-4ETO I ZVANKAI!!! AI USPEH PI4
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ave pi4 golqm si inat i ti da obikalq6 cql den magazinite s MAIKA SI i ti 6te si izmoren i nqma da ti se pravi ni6to razberi go momi4eto izvini i sa za deto si i nagovoril tva i tq ako e osyznala vinata si i tq 6te ti se izvini
probvai ni6to ne gubi6 :P![]()
хаха оправихме се ние и 2-мата сме инати но се здобрихмеи разбрах че наистина държи на мен аз направих компромиса да се здобрим
![]()
ОФ аз ако зема да обяснявам тряя да изпиша целия форум ясно ми е че не ми разбрахте замисала не съм се сърдил щот несме излезнали но както и ще да е и немога да се засегна от вас защото съм на ваще години този петък правя 18 години .....Първоначално написано от hooliganka89
Spokoino.... i az ne se vidqh s priqtelq si na 8 mart.... shtoto se skarahme gadno i izlqzoh s priqteli... toi ne doide zashto se zainatq.
kakto kazaha nqkoi naprawi kompromis. obadi i se, pogovorete i taka!
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Оф.. и на кого правиш на пук? Явно не ти пука дали ще сте заедно ..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ЕХоооооооооооооооо в по горен пост написах че се здобрихме![]()
Браво на вас и все пак независимо,че жените в повечето случай са виновни,все ние трябва да правим компромиси баааси гадното
![]()
![]()
![]()
ПС. В Българския език мн-рядко/почти никога не се среща съчетанието З-Д "здобрихме", пробвай със сдобрихме![]()
![]()
![]()
The Spark