.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    направи компромис....
    Нали ан това се основават връзките.
    Тя да направи компромис ако аз бях виновен за караниците и в нем беше вината щях да й се обадя
    О боже!Маняк на колко години си!Се пак тя е момичетaта са различни , така че трябва да и се обадиш ти.И мога да ти кажа ,че имаш мисленето на ония лапета от рекламата дето се карат:
    -Той е дебел!
    -Не,той не е дебел!
    Успех!

--------------------------------------------------------

Град
    Там, където е сърцето...
    За да се държи така сигурно има някаква причина. Замисли се дали наистина е изморена ( защото това е най-честото оправдание...) Помисли дали не си е намерила друг и просто се чуди как да те разкара. И вместо да си мълчите иди при нея и поговорете с мълчание доникаде няма да стигнете.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

От колко време ходите,защото ако е от малко не държиш на нея затова така реагираш.

Мега фен Аватара на koalka
    И аз не виждам какво толкова е станало, като веднъж не сте излезли, независимо на кой ден е.Все пак може наистина да не е могла, да е имала основателна причина.Според мен не е само тя виновната.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    направи компромис....
    Нали ан това се основават връзките.
    +1

qvno i dvamata ste inati, 6tom nikoi ne iska da otstupi. ako q obi4a6 6te otstupi6, makar, 4e znam kak 4ovek se "izhabqva", kogato vse toi pravi kompromisi, a ot otsre6tnata strana ni6to.
    aide kaji kakvo stana v u4ili6te? koi 1vi napravi kra4kata, ako izob6to nqkoi q e napravil?
    Три важни правила в живота: 1.Никога не пропускай шанса да кажеш на някого,че го обичаш 2.Никога не поемай вина за нещо, което не си извършил 3.Винаги казвай истината - по-лесно е.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I az sam golqm inat,a priqtelqt mi e oshte po-golqm inat,no vse pak se reduvame s kompromisite.
    Ako nikoi ot nas ne praveshe kompromisi,sega nqmashe da ima nas

I za 8 Mart...momicheto sigorno e iskalo da prekara vecherta s semeistvoto si,koeto sigorno e po-vajno za neq,koeto e normaln za vashata vazrast.
    Na 1 Uni shte si imate obsht praznik

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    I az sam golqm inat,a priqtelqt mi e oshte po-golqm inat,no vse pak se reduvame s kompromisite.

I za 8 Mart...momicheto sigorno e iskalo da prekara vecherta s semeistvoto si,koeto sigorno e po-vajno za neq,koeto e normaln za vashata vazrast.
    Аууу тва леко засегна автора!

--------------------------------------------------------

И аз мисля като теб и по принцип не умея да правя компромиси.Но точно защото съм била в такава ситуация ти казвам,че е тъпо да я загубш от инат.Понякога е наистина по-добре да си преглътнеш гордостта и да и се обадиш,за да не стане късно после.незнам ти решаваш,зависи колко държиш на нея...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Za 1 Uni li,stava vapros?

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    До 2 3 дена може и да съм инат без гадже няма да и направя компромиса тя трябва да ми направи на мен това е ако аз бях виновен за скарването аз щях да направя компромис но тя е виновна и тя трябва да направи ако не да си намери друг това е уважавам я приятно ми е с нея започвах и малко да се влюбвам но тя направи така че да не си говорим
    Евала пич само така-щом тя е виновна трябва тя да напрай компромис а не ти.Тя ако найстина държи на теб в даден момент ще ти се извини спокс

Град
    На края на дъгата :)
    az taka predi vreme sas biv6iq mi bqhme se skarali i toi taka ne mi se obajda6e prav ama toi be6e vinoven i taka 4akah si az dokato ne si hvanah novo gadje s koeto sam sega e to sas predi6niq ne sam hodila mnoo i za tva mi be6e lesno da si fana nov ama nz pri vas kak e,TA ISKAM DA TI KAJA DA NE SE POLU4I TAKA KAKTO AZ NAPRAVIH ZA TVA VZEMI GSM-4ETO I ZVANKAI!!! AI USPEH PI4
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    ave pi4 golqm si inat i ti da obikalq6 cql den magazinite s MAIKA SI i ti 6te si izmoren i nqma da ti se pravi ni6to razberi go momi4eto izvini i sa za deto si i nagovoril tva i tq ako e osyznala vinata si i tq 6te ti se izvini
    probvai ni6to ne gubi6 :P

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    хаха оправихме се ние и 2-мата сме инати но се здобрихме и разбрах че наистина държи на мен аз направих компромиса да се здобрим

Град
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace

Za 1 Uni li,stava vapros?
    ОФ аз ако зема да обяснявам тряя да изпиша целия форум ясно ми е че не ми разбрахте замисала не съм се сърдил щот несме излезнали но както и ще да е и немога да се засегна от вас защото съм на ваще години този петък правя 18 години .....

Град
    Никъделенд
    Spokoino.... i az ne se vidqh s priqtelq si na 8 mart.... shtoto se skarahme gadno i izlqzoh s priqteli... toi ne doide zashto se zainatq.
    kakto kazaha nqkoi naprawi kompromis. obadi i se, pogovorete i taka!
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Оф.. и на кого правиш на пук? Явно не ти пука дали ще сте заедно ..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Повече от фен
    Град
    sofia
    az dori ne sum si pisala s gadjeto si na 8mi mart ama ne mu se surdq,spored men vmomenta praite golqma tupa gre6ka otidi pri neq,pregurniq i vsi4kata tazi istoriq ve4e 6te e otminala

Град
    ЕХоооооооооооооооо в по горен пост написах че се здобрихме

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Браво на вас и все пак независимо,че жените в повечето случай са виновни ,все ние трябва да правим компромиси баааси гадното

ПС. В Българския език мн-рядко/почти никога не се среща съчетанието З-Д "здобрихме", пробвай със сдобрихме
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си