много ми е трудно да говоря/пиша за това...естествено става дума за любов ако така мога да го нарека...значи имам една приятелка тя се запозна с едно момче по интернет...чернокож...срещна ха се два пъти...и на втория път правиха секс ...беше девствена...почувствала се готова...проблема е,че го правиха без презерватив,за което тя после много съжалява....и беше много притеснена и сподели с майка си...майка й много се разочарова...също както и семейството й,което разбра в последствие...проблема е,че те живеят в различни градове...тя в момента учи и й е много натоварено...аз я посъветвах да продължи да се среща с него,защото това е любов...хубаво...тя се видя пак с него и пак правиха секс,отново без презерватив...тя казва,че докато е с него забравя всичко около нея...сякаш се пренася в друга реалност...родителите й я карат да спре да се вижда с него,защото мислят,че ще се разочарова , и че той само я използва...тя много иска да се вижда с него...аз незнам какво да я съветвам..ако ме разбирате и сте попадали в подобна ситуация моля ви помогнете ми... много ви благодаря от сега...