.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Сърце и Ум

Сърце и Ум

Surceto mi iska edno mom4e, no predvid kupi6tata gre6ki koito e pravil za 2 godini v koito sme bili zaedno i kato fr i sme xodili i sme kusali i pak sme se subirali ... um1t mi go otxvurlq!Poqvi se i drugo mom4e - mn e svesten, xaresvam go, vs mi priqteli su6to kazvat 4e e mom4e za mene i dori xodixme za malko, no az go zarqzax... Sega moga da sum s koito poiskam, no te sa i v edna kompaniq... Privurzana sum kum purvoto mom4e, no znam 4e ne trqbva da sum s nego za6toto 6te stradam, no i da trugna s 2-roto ne mislq 4e 6te sum izcqlo s nego ... Surceto mi e oshte ot chasti pri drugiqq (sad)

Редактирано от ramaiana
    заглавието трябва да е написано на кирилица
    Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
    На речников език – Забавление!!!

миЛа знам какво ти... за съжаление по някога бягаме от щастието си.. бях в почти същата ситуациа само че пица в който бях влубена си имаше фр но това не ни пречеше 2 години да изгубя в чакане да доиде до мен и в един момент се появи свястно и готино момче..позлушах сарцет си.. са другото момче заради което изпуснах щастието си с (свестният пич) още си е с приятелката и сме скарани.. а другото момче го отрязах по такъв брутален начин че сега когато искам да сам с него не мога...
    та според мен избери свястното момче се пак другия е имал 2 години да се промени и да се даржи по добре с тебе но не го е направил.. Опитай нещо ново .. Успех

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Избери свестния !Наистина другото момче е имало 2 години.Щом не е използвал шанса просто го остави! Успех!

--------------------------------------------------------

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Nie momichetata mnogo rqdko izbirame pravilniq put.
    V kravta ni e da greshim,za tova nqma da te savetvam da budesh s svqsnoto momche.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Защо не поговориш с първия? Може нещата да се оправят ...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Аз лично винаги слушам сърцето...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на koalka
    Няма какво направиш, не може да си с нито единия от тях, както сама разбираш.Скъсала си второто момче, а с другия не искаш да си, заради многото грешки от негова страна.Напълно те разбирам.Най-добре се примири и се опитай да забравиш поне първия.

Емм не знам дали изобщо трябва да си с някой от двамата,НО щом имаш шанс и с двамата в този случай трябва да избереш разума и да си със свястното момче.Другият е имал много време за промяна,но не го е направил,можеш да бъдеш щастлива със втория....
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Улица "Сезам"
    Според мен има няколко варианта, да говориш с 1 -вото момче да се изясните и да му кажеш криво ляво да влезе в правия път, да си с 2-рия макар и да са в една компания да се пробваш да забравиш другото момче, или най-добрия забрави и 2мата и си живей живота.
    С ТАкиВА пРИЯТЕли... НА коГО мУ ТРябВАТ ВРАгоВЕ!?!?!

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Избери свестния !Наистина другото момче е имало 2 години.Щом не е използвал шанса просто го остави! Успех!
    +1

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Nie momichetata mnogo rqdko izbirame pravilniq put.
    V kravta ni e da greshim,za tova nqma da te savetvam da budesh s svqsnoto momche.
    Еми и аз това ще те посъветвам! Един живот живеем... каквото ти е на сърце и каквото ти е в кръвта, това прави! Ще се чувстваш по-щастлива... ако избереш свестния мислиш ли че ще ти е по-добре?! Ти сама казваш че част от сърцето ти е при другия... помисли пак.. Успех !
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

помисли добре ,не се втървай веднага се пак ти си знаеш какво искаш и какво не.. но явно тъка като се замисля ти не си ня ясно със самата себе си първо изясни сама за себе си какво искаш и тогава избери...
    Ще стискам палци знам колко е гадно..дано при теб всичко да се нареди..

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    И аз съм така [ужас] абсолютно същата ситуация Най-добре постой малко сама,за да разбереш какво иска6 наистина.Съветвам те да зареже6 бившия..зн колко е трудно,но в противен слу4ай той само 6те те наранява

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Емм не знам дали изобщо трябва да си с някой от двамата,НО щом имаш шанс и с двамата в този случай трябва да избереш разума и да си със свястното момче.Другият е имал много време за промяна,но не го е направил,можеш да бъдеш щастлива със втория....
    Взе ми думите от клавиатурата

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Аз лично винаги слушам сърцето...
    Да
    Звучи адски шаблонно такова..ама и аз съм така..
    И даже много пъти нямам обяснение за някой неща...просто ги правя както ги чуствам,тва е...

Loshoto e, che sum mn privurzana kum 1-voto momche i ne moga lesno da se otkusna ot nego ... A i tova, che sa v edna kompaniq i sa mn dobri priqteli mn me pritesnqva
    Лек вятър. Свежо. Ритмично. Стрес? Парти. Коктейли. Текила. Плаж. Море. Хаус. Атмосфера. Ъндърграунд. Усмивка. Намигване. Флирт. Свое. Свое. Свое.
    На речников език – Забавление!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си