.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как да и помогна?

zna4i,problema e s priqtelkata mi ,ba6ta i q izostavil kato bebe o6te i ne go ponavame posle maika i se jeni za edin ne6tasnik deto q tormozi psihi4eski i nz kak da i pomogna i kakvo da napravq-tq mi kazva 4e kogato varvqt po ulicite q 6lqpa po zadnika pred men i e kazval obi4am te pregra6taa q celuva q.Tq jivee v dr grad i e tam na ob6tejitie v ka6ti ne i se pribira i ponqkoga hodi po ulicite skita se bez pari ei taka kolkoto da i mine denq samo i samo da ne se pribira predi godini koqto q pokaneh v ka6ti tq otkazva6e sega kazva ok 6e doida supermn mi e ma4no i gadno kogato se opla4e na nqkoi sledva skandal po maika i tq mal4i ako razbere 4e sam pusnala tema sig 6te me ubie no az iskam da i pomogna semeistvoto i e mn bedno jiveqt s po 400lv na mesec,ima i po malak brat koito si e sin na pastroka i.pari mislq 4e toi i dava-za drehi i za nqkavi elementarni ne6ta ne polu4ava-az i davam moi drehi koito nenosq i nenujni ve6ti kato cqlo-pomagaite mi molq vi,davaite saveti [/b]

Модерирано от бандитка по т.7

Освен с подкрепа, с нищо друго не можеш да помогнеш. Но понякога именно подкрепата е ключът към Happy End-а.

Голям фен Аватара на 50cent
    emi osven da i bude6 nqkakva opora v jivota drugo nemoje da napravi6

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    ako trqbva izpolzvai trqbva da za6titava6 tova koeto iska6
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

emiii shto ne i predlojish da se prenese u vas ako vashte sa syglasni .. vmesto na obshtejitie ... pone taka nqma da dava poveche pari za naem,hrana i t.n. a pyk i tq taka nqma da se pritesnqva .. tva naprau toq e ne chovek .. trea se zemat nekvi merki nemoje taka vechnu .. dnes e samo na dumi i poshtipvaniq po dupeto, a pyk za utre .. neznam ne iskam da te obyrkvam oshte poveche .. no spodeli s vashte i govorete kakvo mojete da napravite za neq .. uspeh
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Освен с подкрепа, с нищо друго не можеш да помогнеш. Но понякога именно подкрепата е ключът към Happy End-а.

+1
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Враца
    всеки би постъпил като тебе д се пренесе във вас + тва тя има пълната ти подкрепа предполагам че ти я правиш щастлива
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Na kolko e godini vaprosnoto momiche?

Ti dostatachno si i pomognala,tova e mnogo hubavo.
    Ako imash vazmojnost da q pokanish u vas da jivee,shte bade mnogo hubavo,no dali tvoite roditeli shte sa saglasni...
    A kak shte reagira neinata maika...

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от GameFace
    +1

мн е хубаво 4е и помагаш.. но може да я убедиш 4е майка и няма работа с тоя 4овек(2 и баща) помисли се пак той тормози и майка и и нея...няма смисъл да живеят в тоя ад. опитай и с майка и да поговориш като и кажеш колко е нещастна дъшеря й. успех
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

moje da si potarsi pravata: Vse pak e dete----a tova na 2 i bashta e nasiliee............ima si zakoniii........

Цитирай Първоначално написано от SweeT_FreaK
    emiii shto ne i predlojish da se prenese u vas ako vashte sa syglasni ..
    Дам, ако имате възможност това ще е мн добър вариант.
    И все пак трябва да се вземат мерки срещу тоя "мъж"... Не би трябвало това да се случва, може би няма да е лошо да се консултирате със социални грижи... де да знам. Но момичето в никакъв случай не бива да търпи това!
    *HaPpiLY EvEr AfTeR*
    But no matter what you'll never see me cry...

това вече е много гадно ... според мен не бива да остава там ... проведи разговор с вашите и с нея за да се пренесе у вас ... а др вариянт е без нейно съгласие да звъннеш на някои телефон на доверието или нещо такова .. гаден случай - 1 от многото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си