.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Фен
    Град
    botevgrad

незнам как да постъпя!!!!

първо здр на всички.ето за какво става въпрос-значи тренирам акробатика и сега имам контузия на глезена,проблеме е че едната ми партниорка също има и не идваше 2 седмици сега аз не отидох днес и тренера е казала,че се правя и че ми нямало нищо то нали другата идвала а пък и нея я боляло.и баща ми се ядоса мн и нз утре да ида ли или да накарам майка ми да се обади на тренера и да и обясни,че имам и забрана от лекар.моля ви пишете съветчета.10x на всички,които ще пишат.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ?????? ku ti e kef hodi,ku naistina si zle,ne hodi,a trenerkata ti da si go haka v 4ovkata,6toto ne tq 6te nosi otgovornostta ako sastoqnieto ti se vlo6i zaradi bolniq i mozuk!

Щом имаш контузия и забрана от лекар по-добре не ходи утре
    Все пак ти си преценяваш ;>
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Ако найстина имаш проблем с глезена, не отивай. То си е за теб, знам ли щом ти е забранил и лекарят.. може да настъпи ослужнение..

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Гледай си здравето и въобще да не ти пука за мнението на треньора ти.Чудно ми е, обаче колко нечовечен и безсърдечен трябва ди си за да обвиниш някога в преструвки.Най-малкото ти тренираш, посвещвваш част от времето си за спорт, което е прекрасно.Прави това, което е нужно, защото както казва моята треньорка по лека атлетика-"Спорта е до време, а краката са за цял живот!".Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

============

Ужасно безсърдечен треньор имаш , не бива да е толкова жесток ! Все пак , ако отидеш ще влошиш нещата....
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Emi ne hodi na trenirovka..misli za zdraveto si a ne kakvo 6te kaje treniora ili horata s koito trenira6!!

Град
    in your sweet dreams
    ми щом имаш забрана от лекар естествено че няма да ходиш .. пффф ебаси акъла дет го имаш
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

АХАХАХАХАХ ау не ... ми като имаш забрана от лекар ,то би трябвало да имаш медицинско за това....Най-лесното е да го покажеш на трен. си !!!!

Всичко с времето си!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Гледай си здравето и въобще да не ти пука за мнението на треньора ти.
    Абсолютно!
    [size=7][b][u]fosse cos

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си