здравеите мн ме мъ4и едно не6то зн от скоро по дискотеките пускат по4ти само house но проблема е 4е не мога да го танцувам и ако кажете 4е идвало от вътре няма да ви повярвам
та мисулта ми е можете ли да дете някфи линк4ета с такива танци поне да няу4а не6ту
моля не ме критикуваите не е мн сме6но![]()
![]()
![]()
та от тази тема вии ли4но какво предпо4итате house ili чалга![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
MRAZQ GI I 2TE AMA 4ALGATA OPREDELENO E PO T1PA
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И двете са бозички, ама чалгата не я понасям. Пънк и Ой му е майката)))
па и малко блек метъл няма да е зле!
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
Първоначално написано от ‡-КукЛъТЪъ-‡
хиподил - майките
"да ви ебааа майките"![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
house![]()
I az takaПървоначално написано от LannyBarbie
awe klati6 se tam pa kvo ti dreme![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нито едното,нито другото...![]()
takuf e rezultata za6toto ako si 4algar/ka i vidi6 imeto na temata "house" vuob6te nqma da si napravi6 truda da vleze6...
4алга
14%
[ 2 ]
house
85%
[ 12 ]
Хаус, разбира се.![]()
А относно танцуването - гледай другите как танцуват и се опитвай да правиш и ти някакви такива движения.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
6to nqma otgovor "da oglu6eq"???
a otnosno tancite za6to prosto ne nameri6 muzika na koqto ti e priqtno da tancuva6?
И двата стила музика са много тъпи, а на хаус ако не си дрогиран трудно можеш да се помръднеш, щото да танцуваш на такава помия ми се струва възможно само в алкохолен/наркотичен делириум (а може и двете в едно). А диджей, който пуска само хаус, или пък само чалга - ебем ти смешния диджей.![]()
Левски шампион але але!
Предпочитам хаус и ме е супер яд, че тук в дискотеките пускат само някви мазни чалги![]()
>>> House Music <<<
естествено, че хауС![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
+1Първоначално написано от necropolis
Клатиш се и не ти пука!За пръв път чувам някой да взима уроци по танци, за да танцува в дискотекатъпо е просто другите сякаш са професионални танцьори
пука ти!
Сега слушам....Dimas_aka_D-Formation Live_at_Space_of_Sound_Madrid
А познай каква музика предпочитам.
До въпроса как се танува хаус..... ми всеки си имам свой начин.. нещо ала бала карате муувс с ръцете... отсечени движения.... важно е д аусетиш ритъма и на всеки повтарящ се откъс правиш едно и също... лесно и приятно.... макар,че най-приятно е на банбони.
Аз не слушам ЧАЛГА !!!
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
House![]()
![]()
<- I'm Lovin' It
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...