- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Абе как да кажа на едно девойче..
Абе онзи ден излизахме тука сдно приятелче ме запозна с едни девойки и тва и нали сичко хубаво тои там се харесаха с едната и като чели ще тръгнат .. аз си харесах едно то момиче сичко хубаво си лафихме сичко бе ок и неска сигурно вечерта пак ще се виждаме и се чудя да и казвам ли какво изпитвъм към нея... апък супер много ми харесва ..и въпросът ми е ако и кажа как да и кажа щото ще бъдем сигурно само 4ма и те двамата като заминат на някаде и оставм сам с нея и се чудя кво да я правя...
говори директно, няма какво да увърташ, тя ако те харесва ще ти го каже и всичко ще е 6![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
+1Първоначално написано от Gabroveca
![]()
--------------------------------------------------------
аз пък викам малко да поизчакаш....вчера сте се запознали, днес ще й изливаш чувствата си....някак си не върви. Поопознайте се още малко, тъй онуй и чак тогава действай.
+1 ne dei da burza6 tolkovaПървоначално написано от N0_feAR
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Съгласна съм.Възможно е тя още да не те харесва щом сте се запознали наскоро и като и кажеш ще я стреснеш.После ще и е конфузно да оставате сами двамата е така нещата само ще се усложнят.Като сте сами-говорете си,пишете си по скайп.След време ще видиш дали отношението и към теб се е променило.Ако стана така-действай =)Първоначално написано от N0_feAR
Абе дедазнам ама ония ден като се видехме супер общителна мила гледахме се тва онова накрая и целунах рачицата хаха тя се усмихна некво незнам дали да не и кажа пък тя си нямала гадже.. и така
abe kat ostanite sami napravo q gushni a u ako se usmihni ili i tq te gushni davai s celuvkite :P
Прекалено е рано да и казваш каквото и да било!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1 ама се пак й прави намеци и тя ако те харесва ше ти отвърнеПървоначално написано от N0_feAR
![]()
И аз мисля, че е доста рано...Нека поне месец да мине
Прави й намеци... и ако тя ти отвръща, ще може да си сигурен, че няма да те отпрати, и че има симпатии към тебе
![]()