.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Абе как да кажа на едно девойче..

Абе онзи ден излизахме тука сдно приятелче ме запозна с едни девойки и тва и нали сичко хубаво тои там се харесаха с едната и като чели ще тръгнат .. аз си харесах едно то момиче сичко хубаво си лафихме сичко бе ок и неска сигурно вечерта пак ще се виждаме и се чудя да и казвам ли какво изпитвъм към нея... апък супер много ми харесва ..и въпросът ми е ако и кажа как да и кажа щото ще бъдем сигурно само 4ма и те двамата като заминат на някаде и оставм сам с нея и се чудя кво да я правя...

Град
    pod liubimata
    говори директно, няма какво да увърташ, тя ако те харесва ще ти го каже и всичко ще е 6
    my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Gabroveca
    говори директно, няма какво да увърташ, тя ако те харесва ще ти го каже и всичко ще е 6
    +1

--------------------------------------------------------

аз пък викам малко да поизчакаш....вчера сте се запознали, днес ще й изливаш чувствата си....някак си не върви. Поопознайте се още малко, тъй онуй и чак тогава действай.

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    аз пък викам малко да поизчакаш....вчера сте се запознали, днес ще й изливаш чувствата си....някак си не върви. Поопознайте се още малко, тъй онуй и чак тогава действай.
    +1 ne dei da burza6 tolkova
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

Съгласна съм.Възможно е тя още да не те харесва щом сте се запознали наскоро и като и кажеш ще я стреснеш.После ще и е конфузно да оставате сами двамата е така нещата само ще се усложнят.Като сте сами-говорете си,пишете си по скайп.След време ще видиш дали отношението и към теб се е променило.Ако стана така-действай =)

Абе дедазнам ама ония ден като се видехме супер общителна мила гледахме се тва онова накрая и целунах рачицата хаха тя се усмихна некво незнам дали да не и кажа пък тя си нямала гадже.. и така

abe kat ostanite sami napravo q gushni a u ako se usmihni ili i tq te gushni davai s celuvkite :P

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Прекалено е рано да и казваш каквото и да било!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен Аватара на Qnchety
    +1 ама се пак й прави намеци и тя ако те харесва ше ти отвърне

Град
    Враца
    И аз мисля, че е доста рано... Нека поне месец да мине Прави й намеци... и ако тя ти отвръща, ще може да си сигурен, че няма да те отпрати, и че има симпатии към тебе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си