- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- предразполагане :)
така , значи с приятелката ми сме заедно от около 2 месецаи нали си споделяме сичко и сичко си е ОК , говориме си сякфи неща , обаче стигаме до въпроса с секса и тя ми казва не си си поискал не съм ти дала .. смисъл нали говоря и раути нали , дз по какъф начин точно да си го поискам ?
![]()
asdasd
"искам да направя с теб това,което пролетта прави с черешите.."![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Pitai q dali obicha da igrae na Lqto" ?![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Просто се опитай да я възбудиш достатъчно и нежно и прошепни,че искаш да правите секс/любов..
Nqma kakvo da q pitash. Poiskai si s povedenie, zakachki i dokosvaniq. Nasochi i suznanieto v sexualna nasoka i posle bavno zapochni da destvash. Shte vidish kolko burzo shte se razberete posle.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Не сам сигурен но мисля че приятелката ти както много момичета се прави на много знаеща гово ри ги сякви защото можеби вижда че някак се притесняваш да си искаш направо, но когато опре ножа до кокал ще почне да мрънка и да си тарси извинения. Пробвай направо осамотете се и деиствай, да видим как ще постъпи :P
А какво прави пролетта с черешите??Първоначално написано от Alice Fox
Съвсем сериозно питам - наистина не разбрах![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Mislq,che gi razdrusvaПървоначално написано от Jeuelle
![]()
Може би и разцъфваПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
otgovora e ''razpukva''![]()
Миии... през тва време на годината още не стават за ядене![]()
Кажи й късо просто и ясно:
"Ща любя , мацооо"
Първоначално написано от macka123
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХ А
osamotete se..gyshkaite se..cunkaite se..dokosvaite se i kogato i dvamata ste dostatuchno vuzbudeni..prosto jelaq te shte svyrshi rabota![]()
moq izpolzva dumata "4ukane"Ne e romanti4no, no e qsno izrazeno.
Или пък :Първоначално написано от SWASTICA
(Обръщението към нея) Спрайт иска да ти каже нещо:-Искам да те чукам!!!![]()
![]()
--------------------------------------------------------