- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изпотяване?
predpolagam 4e ve4e e pisano po temata i za tova sry predvaritelno no mi trqbva gore dolu barzo otg za tova nqmam vreme da tarsq. daite mi molq kompetentno re6enie sre6tu izpotqvaneto- dezodoranti , roll-on awe si4ko. a ako nqkoi znae kak da prikriq ot po-golemite papki bez mnogo himiq i mi kaje napr 6te sam mu zadaljena do kraq na jivota.
точка 7 от правилника!
Coki
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
забърсваш със салицилов спирт под мишниците и пръскаш с дезодорант след това. аз така действам. и ме кефят дезодорантите на нивеа и някои мъжки също.
а относно пъпките - не трябва да се прикриват, а да се лекуват.
ta ot kade da namerq takav spirt i kak da se izlekuvat papkite. 10x mn za otg![]()
обикновен салицилов спирт (1%-ов), продава се в аптеките за някакви стотинки.
на тампонче или някаква кърпичка, памук изсипваш малко и бършеш под мишниците. мирише за секунди на спирт и после се отмирисва.
а за пъпките - аз си ги почивствам пак със същия спирт.
вечер миеш лицето с някакво гелче, минаваш лицето със спирт за да се убият микробите,ако са останали такива.
и след това с някакъв по-мазен крем или крем 'здраве' (от аптеките, евтин и добър). и детски 'бочко' става. колкото по-елементарни неща ползваш ,толкова по-голям ефект според мене. тия скъпарските козметики не ми вдъхват кой знае колко доверие.
въпреки че ползвам лореал пюр гел и крем за през деня.
10x mn . 6te opitam tva koeto kazva6 pa dano pomogne. a kato kazva6 tam gel4ata i takiva ne6ta prepora4ai nqkoi pls 6oto maika mi ve4no mi kupuva nekvi skapi no men ne6to ne mi pomagat mn a i tq gi habi da si maha grima ta ne gi polzvam pove4e ot sedm no vinagi imam ne6to markovoa i kakav dezodorant sled spirta ?
ами трябва да опитваш за съжаление, всяка кожа понася различни неща. доволна съм от лореал. имаше един гел за почистване на нивеа с някакви топченца вътре, той също ми хареса.
на гарние продуктите много изсушават кожата ,а и все си мисля, че са за по-възрастни жени.
открии сама какво е най-добре за кожата ти. само да ти кажа, че цената не е критерий за качество. на виши са хубави нещата, но не са ми по джоба. както и на клиник.
Az haresvam nai mnogo stika protiv izpotqvane Lady Speed Stick! :P
Аз използвам стиковете на Rexona и съм много доволна!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
a na nivea stavat li i ako da koi- prepora4a mi gi fr ma az da si pitam![]()
На Нивеа също са хубави,попитай в козметичния магазин кой ще ти препоръчат и си го купи.![]()
dezodoranti.... koito reduvam vmesto roloni : BU ,CTRU,ADIDAS,Nivea
pp/ dovolna sam izklu4itelno mn ot tqh![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
аз пък напоследък съм много доволна от Рексоната тийн сриятамного е изражлива и има доста постоянна миризма, трае цял ден и вечерта си мирише доста силно (на дезодорант де не на пот
)
а памучето същото ли еПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
a na clean and clear dobri li sa ne6tata![]()
И аз използвам REXONA стик и съм доволна въпреки,че имам какво оше да се очаква![]()
браво за темата мисля ,че ще бъде полезна на доста от форумците.Имам един въпрос към i'm so excited! :След като се измиеш и намежеш със спирта каза ,че се мажеш с крем, а много ли слагаш от него или по малко? Защото са ми казвали да се слага по много и той сам ще попие ,но в повечето случай остава и се налага да се избърсва.
Най-доволна съм от Lady Speed Stick гела ( не оставя бели петна) и Rexona Crystal (и те са за черни дрехи) - Наистина са страхотни
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
i az rexona,samo che dezedorantiПървоначално написано от st1ka
На Dove са мн хубави и ефикасни.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
да ама смърдят на ... гадно![]()
внимавайте какво слагате на мишниците си многошот както се бръснете повечето и както трупате по 100 спирта и продукта... там ако не се лъжа има лимфи.
баща ми така 1 път с някаф нов дездорант от майка ми се беше напръскал и му стана зле, отиде и си изми лицето и мишниците и след 10ина минути беше окне бъдете строги към себе си
Az izpolzvam na NIVEA roll-on.. 'Energy fresh' e moito aromat4eMmm bqha go dali v Cosmopolitan kato prepora4van produkt i realno sam dovolna ot nego :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az polzvam na AVON rol ona "Far away" mnogo qko meri6e a i se zadurja mnogo dulgo![]()