- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смърдящ пенис...
Ам коя зодия си?Първоначално написано от ubuntu
![]()
Ужас!
И без да имам такива смешни навици пак не съм мръсен, не ми бери грижата. Против съм подобни вманиачавания на тема хигиена, щото понякога водят до безкрайно глупави последствия (един приятел се беше насрал в училище, щото го е гнус да сере в даскало). Ще продължавам да смятам миенето на лицето, зъбите и ръцете за единствената лична хигиена, която трябва задължително без пропуск да бъде изпълнявана сутрин. Оставям миенето на курове, путки и смяна на гащи сутрин на вас.Първоначално написано от Vampirella
![]()
Левски шампион але але!
Не съм искала да прозвучи, че все едно си мръсен... Извинявай!Първоначално написано от air_J
Всеки си има право на избор... Просто свързвам хигиената с комфорта (и от зодията може да е)...
те просто няма ко да праят по цял ден и праят по 5 баниПървоначално написано от air_J
не излизай с цигани
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
питай го дали твойта пичка мирише, като каже "не" му кажи "тогава ти що не си миеш хуя бе?!"![]()
Do you speak Salsa? .......
Гняааах как я кръсти така тая тема бе?Всеки път като й прочета заглавието и ми се драйфа много яко
![]()
Т'ва беше тъпо! Навиците се променят, особено пък свързаните с хигиена...Когато злепоставиш някой, който не поддържа добра хигиена или просто му обясниш, че смърди на пор, и той започва да се замисля, а после започва и да се къпе! Хигиената, че е навик - навик е, ама да кажете че не се променя вече е пълна тъпотия...
nevijdam kakvo mu e tupoto.4ovek ne se promenq lesno i 6om taka si e sviknal edva li 6e zapo4ne da se podurja na 6 vednaga.
Angel or Devil always me...
Правете го под душаПървоначално написано от monkmonko
The Spark
Наистина е гадно преживяването - поговори си с него туко виж те е разбрал. Нормалният размер на пенисът при мъжете
Всеки път, когато прочета името на темата, ме напушва на смях!![]()
![]()
![]()
Walk with me now, fly with me later...
кажи му да си измие кура ако не му кажи че ще скъсате
Поговори с него, без да те е срам. Просто му кажи.
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
Good one ...
![]()
![]()
Скоро по БТВ рекламираха нов ароматизатор .. може да да пробваш . Пък ако не върши работа режи го.. смисъл к*ра му.. като незнае как да се грижи за него !![]()
![]()
![]()
Ами, ако лъха на скумрия на скара с гьозом![]()
Кажи му да се къпе ..
Ааа отвратКажи му да хваща най-близкия път за някой автомивка
Или по добре някой уролог....ама за всеки случай,недей има много контакти с него (ароматния му пенис)
![]()
![]()
![]()
![]()
То не е много за подигравка,защото по този начин тя излага и себе си на рискПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
mi pravete go pod du6a ili vav vana ddz
Първоначално написано от rihanna_vivi
Дори да го правят под душа или във вана,няма значение ако има инфекция,не променя нищо!Той не се ли усеща?!И все пак,кажи му,за да нямаш главоболия занапред!![]()
Е то във ванат, няма ли да се намиришр и тяПървоначално написано от rihanna_vivi
![]()