.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Да, естествената миризма е напълно нормална, но не и неприятна... А в темата става дума за смрад... ако въпросното момче се беше измило сутринта и си беше сменило бельото нямаше да има такава силна миризма, която "удря". Мисля, че това да се измиеш и да си смениш гащите се числи към личната хигиена.
    Всяка сутрин да си мия питона и да си сменям гащите? Ама, ти серизно ли? Нямам си друга работа, ще се занимавам сутрин като стана да си мия питона и да си сменям гащите, а после да се къпя и пак да сменям гащи, и да пера гащи през 2 дена. Не, мерси!
    Ами аз го правя и сутрин, и вечер, но не защото имам неприятна миризма, а защото се чувствам по-комфортно... има и ароматизирани интимни сапуни - стават и за момчета мързелът никога не е извинение...
    Много ясно аз и преди го казах първото нещо което правя сутрин е да си измия банаеца ... после като се къпя пак го мия ... и кво всяга сутрин си сменям бельото и не виждам нищо лошо в тва ... въпрос на навици и лична хигиена .. а аз на тая тема съм болен ... дори ако изляза някъде и от кола или сок бира дори ако ми капне някъде капка се побърквам ...
    Ам коя зодия си?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ужас!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ебати навиците са развили пишлеметата, явно аз съм остарял, деба. Това да стана и първата работа да ми е да си мия хуя - айде, нЕма нужда.
    Развий ги и ти Нищо не губиш... освен мръсотията
    И без да имам такива смешни навици пак не съм мръсен, не ми бери грижата. Против съм подобни вманиачавания на тема хигиена, щото понякога водят до безкрайно глупави последствия (един приятел се беше насрал в училище, щото го е гнус да сере в даскало). Ще продължавам да смятам миенето на лицето, зъбите и ръцете за единствената лична хигиена, която трябва задължително без пропуск да бъде изпълнявана сутрин. Оставям миенето на курове, путки и смяна на гащи сутрин на вас.
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Ебати навиците са развили пишлеметата, явно аз съм остарял, деба. Това да стана и първата работа да ми е да си мия хуя - айде, нЕма нужда.
    Развий ги и ти Нищо не губиш... освен мръсотията
    И без да имам такива смешни навици пак не съм мръсен, не ми бери грижата. Против съм подобни вманиачавания на тема хигиена, щото понякога водят до безкрайно глупави последствия (един приятел се беше насрал в училище, щото го е гнус да сере в даскало). Ще продължавам да смятам миенето на лицето, зъбите и ръцете за единствената лична хигиена, която трябва задължително без пропуск да бъде изпълнявана сутрин. Оставям миенето на курове, путки и смяна на гащи сутрин на вас.
    Не съм искала да прозвучи, че все едно си мръсен... Извинявай! Всеки си има право на избор... Просто свързвам хигиената с комфорта (и от зодията може да е)...

Замирисало е на мъжки хуй а

Мега фен Аватара на EarthShaker
    те просто няма ко да праят по цял ден и праят по 5 бани

не излизай с цигани
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

питай го дали твойта пичка мирише, като каже "не" му кажи "тогава ти що не си миеш хуя бе?!"
    Do you speak Salsa? .......

Голям фен
    Гняааах как я кръсти така тая тема бе? Всеки път като й прочета заглавието и ми се драйфа много яко

Град
    sofia
    Т'ва беше тъпо! Навиците се променят, особено пък свързаните с хигиена...Когато злепоставиш някой, който не поддържа добра хигиена или просто му обясниш, че смърди на пор, и той започва да се замисля, а после започва и да се къпе! Хигиената, че е навик - навик е, ама да кажете че не се променя вече е пълна тъпотия...

nevijdam kakvo mu e tupoto.4ovek ne se promenq lesno i 6om taka si e sviknal edva li 6e zapo4ne da se podurja na 6 vednaga.
    Angel or Devil always me...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: Смърдящ пенис...

Цитирай Първоначално написано от monkmonko
    Приятеля ми е много готин. Почнахме да го правим, но каято си събу слиповете и си го показа ме одари една миризма ама много гадна... Явно не спазва хигиена... Какво да правя ?
    Правете го под душа
    The Spark

Наистина е гадно преживяването - поговори си с него туко виж те е разбрал. Нормалният размер на пенисът при мъжете

Всеки път, когато прочета името на темата, ме напушва на смях!
    Walk with me now, fly with me later...

кажи му да си измие кура ако не му кажи че ще скъсате

Фен
    Град
    Казанлък
    Поговори с него, без да те е срам. Просто му кажи.

Темата е простооо гнусничка ми пробваите пак и ако пак е такава хигиената му кажи пич мн си готин ама хуя ти вуни или прави нещо или вратата знаеш каде е .....
    Da oBiчAш MojE da E NAI-KrAsiVotO чuVstvO,nO Da NakArAш nЯkoi Da tE ObIчa-ToVa E IZKUSTVO!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    ... го минавам с телена четка ....

Good one ...

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Не бе, не се ебавайте - момчето може да има някакъв проблем, но най-често това е от нередовна хигиена...

Въпреки всичко, колкото и скоро преди секс/орална любов да сте се мили, то нищо не прече пак да го направите
    +1

Скоро по БТВ рекламираха нов ароматизатор .. може да да пробваш . Пък ако не върши работа режи го.. смисъл к*ра му.. като незнае как да се грижи за него !

Ами, ако лъха на скумрия на скара с гьозом
    Кажи му да се къпе ..

Ааа отврат Кажи му да хваща най-близкия път за някой автомивка Или по добре някой уролог....ама за всеки случай,недей има много контакти с него (ароматния му пенис)

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    хаха ми ако наистина го обича да си го учи на хигиена ако не е научен а не да се подигравате....
    То не е много за подигравка,защото по този начин тя излага и себе си на риск

mi pravete go pod du6a ili vav vana ddz

Цитирай Първоначално написано от rihanna_vivi

Дори да го правят под душа или във вана,няма значение ако има инфекция,не променя нищо!Той не се ли усеща?!И все пак,кажи му,за да нямаш главоболия занапред!

Цитирай Първоначално написано от rihanna_vivi
    Е то във ванат, няма ли да се намиришр и тя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си