- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смърдящ пенис...
уф че миришедобре че мама купи новия глейд микроспрей
![]()
![]()
![]()
metal in my life
Ама това е много гадно.Аз съм момче и съм наясно с хигиената.Миризмата идва ...... (само някой да не повърне) от изпотяването в гащите му и ако е напраел няколко ръчни и е свършил и после не се е изкъпал.
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Hora edna priqtelak mi kaza,che e vidqla sashtata tema v foruma na Cosmopolitan ot sashtata avtorka napisano po sashtiqt nachin za tva,che edvali tuk stava duma za istinski sluchai.Prosto nqkoi pak si e nqmal rabota.
Abe naprawo go razkarai nqma smisal!! Towa ne e normalno!!!!![]()
ImA lI jElAnIe..ImA i NaChIn!NqMa Li JeLaNiE..nAmIrAmE oPrAwDaNiE!
Da we prestavi si predi tova da e 4ukal nekoq koko6ka i sega da te kara da mu go lapa6 !Em ko moje da te hvane pti4i grip !
![]()
това е отвмратително
ще повърна![]()
кажимо да си измие кура иначе късате
как ще лапаш тази отврат
omfg първо дали това спазване на лична хигиена...не е най важното....Например аз като слушам адския деф металСе къпя веднъж на седмица....и КФО ???Кат не ти харесва как смърди....ПА НЕ ГО ЛАПАЙ ВЕ...Елементарно Лотсан....тва ти е мъж.По стару му ич не са държали такава хигиена както сега некой се къпе на секи два часа мааму....Пък и когато ти го турва в "Катеричката" нема го осещаш как смърди нали така??
Entombed For live
Първоначално написано от Entombed
а ве пичага ти си некав отврат,честно ти казвам. Заради такива като вас мерише така преди да влезнеш в София .. не е заради кремиковци![]()
![]()
![]()
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Малееее ужас!Не е хубаво да стоиш още със това момче.Все пак говорим за лична хигиена!Или пък,ако толкова много го обичаш,преди да си започните "работите" го помоли да се изкъпете заедно.Така нито ще го засегнеш,нито нищо.[/u]
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
nekfo problem4e li imash da spazvam Kulta na tova v koeto vqrvam..?? puk i ne smyrda tolkova mnogoПървоначално написано от Strifonov
ela da pomirishesh ako iskash...sled kat ti vkaram edna prez mucunata..
Entombed For live
Първоначално написано от Entombed
ве бегаи нема да идвам да ма хване краста ... не мерси
Ne e vajno da si gotin, gotino e da si vajen ! :P
Qwnu si nekfo bezzashtitno fashion4e....kreten..Първоначално написано от Strifonov
Entombed For live
А ти да не си от тия дето действат по "стару му"?Първоначално написано от Entombed
И да - на "катеричката" няма да й мирише, а направо ще й се лепне евентуална инфекцийка...
Пък какво общо имаша метъла с цялата работа? То по тая логика и аз трябва да се къпя като "по стару му"... ама немога (то си е до навика)Незнаех, че от стила музика зависи броя на къпанията за седмица
![]()
И к'во стана сега последно бе момичешш го режеш,каза ли му а у к'во става
![]()
kaji mu 4e ti meri6e i 4e iska6 da si podobri higienanta ako ne go napravi togava kusai s nego!!!![]()
Hm kakfo obshto ima....mi predimno...Death metala...predpolaga jivot kato predi ima nqma 1000 i nesho godini da ne kajem pove4e...i broq kypane ne pokazva 4ak do tam kulturata ti....ami pokazva idealite deto sledvash...Predimno...Първоначално написано от Vampirella
Entombed For live
![]()
![]()
ххАухаухаАХУаХУаХУаУХуХАу хАУХАУХАХУауххуахуауххуау хаухаХУАХУаХУхуаухАухахуа ХУахуухаухАУХАУХхуахуаХУа УХАУХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После защо метълите били смърдяли според всеобщото мнение... И какво общо има култа ти с личната ти хигиена? Аман от тъпи същества като тебе.Първоначално написано от Entombed
И ако те удари миризма - или е инфекция или неспазване на лична хигиена.
Всеки ЧОВЕК трябва да го прави... поне 1 път на 2 дни...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сам казваш "като"... Едно е музика, а съвсем друго е да живееш в миналото. Падам си по Готиката като стил (в архитектурен и изкуствата изобщо) - това екрая на Средновековието. А за Средновековието знаем, че според църквата човек трябва да се къпе два пъти: веднъж като се роди, и втори път при смъртта му. Къпането се е извършвало в общи бани и за това се е смятало за грях (все пак си гол пред други хора).Първоначално написано от Entombed
![]()
Та дай сега и аз само два пъти да се изкъпя през целия си живот... след като ми допада този исторически период![]()
И да, къпането НЕ показва културата, а НАВИЦИТЕ
Еми не не смардя ти кажа...и сееее пак....тва си е на който му пука на който не...Първоначално написано от Wrathchild
са офф топик....бтв на секи човек сигорно му смърди оная раута различно...може мацката никога да не е духала....
или пък четох некфа статийка как некаф си се изпразнил в гаштите и мацката му го лизала от там....е в твоя случай...може да е нямало мацка :Д
А тва за готик културата....Момиче....начи не обичам водата...предпочитам кръв ала балаи се пак ми нормално е ПОНЕ на седмица....ако си сатанист...и по рядко....но се пак....си е избор на човека...е до някъде и навици..и Идеали..
Entombed For live
Интересно, майка ми слуша метъл, логично слушам метъл и пънк от както съм се родила. И дори косата си мия всеки ден.
И се къпеш 1 път на високосна и не смърдиш. Да, добре...
И да, пениса и вагината имат характерна миризма. Която не е неприятна!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
За всеки е различно...И веднъж седмица не е на Високосна извинявай мноо ^^ и се пак...Първоначално написано от Wrathchild
Entombed For live
Извинявай много, но аз лично не мога да кажа, че спазване на добра лична хигиена е да се къпеш 4-5 пъти в месеца...
~