.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Извинявай много, но аз лично не мога да кажа, че спазване на добра лична хигиена е да се къпеш 4-5 пъти в месеца...
    Хм но понякога има и други "пречки" се пак...които не ми позволяват...по добро спазване с проблема....и се пак масса дезодорант....и честа смяна на дрехите...вършат раута...
    И все паккк гофоря за къпане...не за миене....
    Entombed For live

Зависи какво разбираш под къпане - аз разбирам това да се напъхаш под душа и да си измиеш цялото тяло, ВКЛЮЧИТЕЛНО интимните части. Общо взето дори да не си измиеш косата за мен пак е къпане... макар аз да я мия всеки ден.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Зависи какво разбираш под къпане - аз разбирам това да се напъхаш под душа и да си измиеш цялото тяло, ВКЛЮЧИТЕЛНО интимните части. Общо взето дори да не си измиеш косата за мен пак е къпане... макар аз да я мия всеки ден.
    хм Точно това...А за хигиената да не смърда на околните... Джъст си мия подмишниците :Д
    Entombed For live

Не знам дали знаеш, но не само подмишниците се потят...
    Нали знаеш как мирише някой от бездомниците? На едно такова некъпано...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

100% не сам така...успокоих се.Иначе щеше да се очаква безсънна седмица
    Entombed For live

По-скоро мокра (:
    Спора според мен е излишен, не е моя работа ти кога ще се къпеш, въпроса е да не казваш, че било заради принципите и културата към която принадлежиш. Дали ще спазваш лична хигиена е избор на човека, а не на културата която следва...
    ~

извинете много,но кфо е общото между музиката и хигиената... - НЯМА ТАКОВА... кфо значение има кфо слушаш за тфа колко пъти се къпеш - никфо ... можеш да слушаш блек и дет, а да се къпеш всеки ден.... може да слушаш и... незнам... поп да кажем - а да се къпеш 1 седмично.... което ... не е хич много...
    Тфа че си метъл не ти е оправдание да се къпеш 1 в седмицата + тфа ако искаш да знаеш засмърдели подмишници + дезодорант.. ммм кфа хубава воня се получава - не искам и да си представям...
    Къпането е въпрос на хигиена и ако започнеш да се къпеш (е добре не всеки ден) но през ден - макс 2 ще ти е мноо по комфортно... и например си вземам душ всеки ден след даскало, но всеки път си мия косата (тфа е вредно - всеки ден да си миеш косата... - изсъхва).
    Така че Entombed не се оправдавай с тфа че слушаш метъл, че си металяга и тн... и аз слушам същото - но не се къпа 1 седмично... независимо че си момче хигиената си е хигиена и е затфа да се спазва, иначе плъзват кфи ли не инфекции и гадории.

E az taka go vijdam.Puk i tfa e off topic....ne 4e se kypa na sedmica prosto 3pyti v neq .prosto iskah da pokaja...4e 4uvstvata...puk i gore dolu kulta kum koito si predrazpolaga kym razli4no powedenie...ne mi puka dali mackata mi smyrdi vajnoto e da e adski inteligenten i svesten 4ovek do men (ne 4e smyrdi de)Ta tova e...
    Entombed For live

Град
    Пред компа
    Направо ми се повдига като чета някои мнения...
    ... за мене да не се къпеш е грях... бляяяя... ми и аз слушам И метъл, и метълите в компанията се къпят всеки ден... блааа... направо... ъъъгх... аз бих го зарязала... тфа е елементарно... от вдоата ли те е страх или от ко

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Цитирай Първоначално написано от Амели
    ... за мене да не се къпеш е грях... бляяяя... ми и аз слушам И метъл, и метълите в компанията се къпят всеки ден... блааа... направо... ъъъгх... аз бих го зарязала... тфа е елементарно... от вдоата ли те е страх или от ко
    Джъст А Джоук??
    Entombed For live

Град
    Пред компа
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Цитирай Първоначално написано от Амели
    Джъст А Джоук??
    Нем, представи си... *не се заяжда и гледа мило*.
    Какво е толкова невероятно
    Ко са ебаваш недей, че...

tequila -> she`s my Baby {} [!]

Цитирай Първоначално написано от biorkes
    Извинявай много, но аз лично не мога да кажа, че спазване на добра лична хигиена е да се къпеш 4-5 пъти в месеца...
    Аз лично на ден се къпя по 2 пъти ... а 4-5 пъти седмично пак е малко,а за месец да не говоря...

Що въобще излизаш от банята..??
    Entombed For live

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Strifonov
    omfg първо дали това спазване на лична хигиена...не е най важното....Например аз като слушам адския деф метал Се къпя веднъж на седмица....и КФО ???Кат не ти харесва как смърди....ПА НЕ ГО ЛАПАЙ ВЕ...Елементарно Лотсан....тва ти е мъж.По стару му ич не са държали такава хигиена както сега некой се къпе на секи два часа мааму....Пък и когато ти го турва в "Катеричката" нема го осещаш как смърди нали така??

а ве пичага ти си некав отврат,честно ти казвам. Заради такива като вас мерише така преди да влезнеш в София .. не е заради кремиковци
    nekfo problem4e li imash da spazvam Kulta na tova v koeto vqrvam..?? puk i ne smyrda tolkova mnogo ela da pomirishesh ako iskash...sled kat ti vkaram edna prez mucunata..
    После защо метълите били смърдяли според всеобщото мнение... И какво общо има култа ти с личната ти хигиена? Аман от тъпи същества като тебе.
    И ако те удари миризма - или е инфекция или неспазване на лична хигиена.
    Всеки ЧОВЕК трябва да го прави... поне 1 път на 2 дни...
    Еми не не смардя ти кажа...и сееее пак....тва си е на който му пука на който не...

са офф топик....бтв на секи човек сигорно му смърди оная раута различно...може мацката никога да не е духала....
    или пък четох некфа статийка как некаф си се изпразнил в гаштите и мацката му го лизала от там....е в твоя случай...може да е нямало мацка :Д
    А тва за готик културата....Момиче....начи не обичам водата...предпочитам кръв ала бала и се пак ми нормално е ПОНЕ на седмица....ако си сатанист...и по рядко....но се пак....си е избор на човека...е до някъде и навици..и Идеали..
    А бе човека май ... Прави Икономий на Водата че поскъпна Ама все пак е гнусно .. "Еми не не смардя ти кажа" - Е то Пък Като Смърдиш Можеш ли да се уСетиш .. след като си свикнал

А Пък Т'Ва че Не ОбиЧаш ВодатА зНачи Си От СемейСтво Котки А И Да Ти Кажа Сменяла Съм ВсякВи Стилове Музика Ама Винаги Си Се къпя Всеки Ден.. Ти Си Гнусен Бе !!!

А На МомиЧето ще Кажа Да го Реже .. Или ПОне дА Го Накара да Се Изкъпе Поне Веднъж На деН
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Цитирай Първоначално написано от Strifonov
    omfg първо дали това спазване на лична хигиена...не е най важното....Например аз като слушам адския деф метал Се къпя веднъж на седмица....и КФО ???Кат не ти харесва как смърди....ПА НЕ ГО ЛАПАЙ ВЕ...Елементарно Лотсан....тва ти е мъж.По стару му ич не са държали такава хигиена както сега некой се къпе на секи два часа мааму....Пък и когато ти го турва в "Катеричката" нема го осещаш как смърди нали така??

а ве пичага ти си некав отврат,честно ти казвам. Заради такива като вас мерише така преди да влезнеш в София .. не е заради кремиковци
    nekfo problem4e li imash da spazvam Kulta na tova v koeto vqrvam..?? puk i ne smyrda tolkova mnogo ela da pomirishesh ako iskash...sled kat ti vkaram edna prez mucunata..
    После защо метълите били смърдяли според всеобщото мнение... И какво общо има култа ти с личната ти хигиена? Аман от тъпи същества като тебе.
    И ако те удари миризма - или е инфекция или неспазване на лична хигиена.
    Всеки ЧОВЕК трябва да го прави... поне 1 път на 2 дни...
    Еми не не смардя ти кажа...и сееее пак....тва си е на който му пука на който не...

са офф топик....бтв на секи човек сигорно му смърди оная раута различно...може мацката никога да не е духала....
    или пък четох некфа статийка как некаф си се изпразнил в гаштите и мацката му го лизала от там....е в твоя случай...може да е нямало мацка :Д
    А тва за готик културата....Момиче....начи не обичам водата...предпочитам кръв ала бала и се пак ми нормално е ПОНЕ на седмица....ако си сатанист...и по рядко....но се пак....си е избор на човека...е до някъде и навици..и Идеали..
    А бе човека май ... Прави Икономий на Водата че поскъпна Ама все пак е гнусно .. "Еми не не смардя ти кажа" - Е то Пък Като Смърдиш Можеш ли да се уСетиш .. след като си свикнал

А Пък Т'Ва че Не ОбиЧаш ВодатА зНачи Си От СемейСтво Котки А И Да Ти Кажа Сменяла Съм ВсякВи Стилове Музика Ама Винаги Си Се къпя Всеки Ден.. Ти Си Гнусен Бе !!!

А На МомиЧето ще Кажа Да го Реже .. Или ПОне дА Го Накара да Се Изкъпе Поне Веднъж На деН
    When you read the topic read it all pls....А тва че си некфо фешънче си е друг въпрос....и бтв казах че се ебавам...Но що ти е да се научиш да четеш???
    Entombed For live

Град
    Shumen
    OMG !!! MI ddz kaji mu ili vlezte zaedno v banqta i .... Procedirai!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Ужас ! Къв е тоя мизерник бе ?! Пффф приповръща ми се като си помислих... А ето и мяо съвет седни поговори с него , а после му подари едно сапунче и нека да е по - нежно към кожата...

Бързо под душа и всичко ще се оправи!

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami zareji go. Edva li ti se hodi s nqkoi s losha higiena, edva li shte go promenish. Nai-mnogo gubichki ot nego da hvanesh.
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

OMFG tfa e Gnusnoo0oo

Nakarai go da se izkupe

Ако е гъбична инфекция,няма да се отърве само с една баня

Ха-ха и аз имах такъв проблем,ама щом осетих миризмата и си събрах багажа и напуснах и повече не се видях с него.Някой могат да кажат че съм жестока но аз много държа на личната хигиена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си