- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смърдящ пенис...
Хм но понякога има и други "пречки" се пак...които не ми позволяват...по добро спазване с проблема....и се пак масса дезодорант....и честа смяна на дрехите...вършат раута...Първоначално написано от Wrathchild
И все паккк гофоря за къпане...не за миене....
Entombed For live
Зависи какво разбираш под къпане - аз разбирам това да се напъхаш под душа и да си измиеш цялото тяло, ВКЛЮЧИТЕЛНО интимните части. Общо взето дори да не си измиеш косата за мен пак е къпане... макар аз да я мия всеки ден.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хм Точно това...А за хигиената да не смърда на околните... Джъст си мия подмишниците :ДПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
![]()
Entombed For live
Не знам дали знаеш, но не само подмишниците се потят...
Нали знаеш как мирише някой от бездомниците? На едно такова некъпано...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
100% не сам така...успокоих се.Иначе щеше да се очаква безсънна седмица![]()
Entombed For live
По-скоро мокра (:
Спора според мен е излишен, не е моя работа ти кога ще се къпеш, въпроса е да не казваш, че било заради принципите и културата към която принадлежиш. Дали ще спазваш лична хигиена е избор на човека, а не на културата която следва...
~
извинете много,но кфо е общото между музиката и хигиената... - НЯМА ТАКОВА... кфо значение има кфо слушаш за тфа колко пъти се къпеш - никфо ... можеш да слушаш блек и дет, а да се къпеш всеки ден.... може да слушаш и... незнам... поп да кажем - а да се къпеш 1 седмично.... което... не е хич много...
Тфа че си метъл не ти е оправдание да се къпеш 1 в седмицата + тфа ако искаш да знаеш засмърдели подмишници + дезодорант.. ммм кфа хубава воня се получава - не искам и да си представям...
Къпането е въпрос на хигиена и ако започнеш да се къпеш (е добре не всеки ден) но през ден - макс 2 ще ти е мноо по комфортно... и например си вземам душ всеки ден след даскало, но всеки път си мия косата (тфа е вредно - всеки ден да си миеш косата... - изсъхва).
Така че Entombed не се оправдавай с тфа че слушаш метъл, че си металяга и тн... и аз слушам същото - но не се къпа 1 седмично... независимо че си момче хигиената си е хигиена и е затфа да се спазва, иначе плъзват кфи ли не инфекции и гадории.
E az taka go vijdam.Puk i tfa e off topic....ne 4e se kypa na sedmicaprosto 3pyti v neq
.prosto iskah da pokaja...4e 4uvstvata...puk i gore dolu kulta kum koito si predrazpolaga kym razli4no powedenie...ne mi puka dali mackata mi smyrdi vajnoto e da e adski inteligenten i svesten 4ovek do men (ne 4e smyrdi de)Ta tova e...
Entombed For live
Направо ми се повдига като чета някои мнения...
... за мене да не се къпеш е грях... бляяяя... ми и аз слушам И метъл, и метълите в компанията се къпят всеки ден... блааа... направо... ъъъгх... аз бих го зарязала... тфа е елементарно... от вдоата ли те е страх или от ко![]()
![]()
Джъст А Джоук??Първоначално написано от Амели
Entombed For live
Първоначално написано от biorkes
Що въобще излизаш от банята..??![]()
![]()
Entombed For live
А бе човека май ... Прави Икономий на Водата че поскъпнаПървоначално написано от Entombed
![]()
Ама все пак е гнусно .. "Еми не не смардя ти кажа" - Е то Пък Като Смърдиш Можеш ли да се уСетиш .. след като си свикнал
![]()
![]()
А Пък Т'Ва че Не ОбиЧаш ВодатА зНачи Си От СемейСтво Котки![]()
![]()
А И Да Ти Кажа Сменяла Съм ВсякВи Стилове Музика Ама Винаги Си Се къпя Всеки Ден.. Ти Си Гнусен Бе !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А На МомиЧето ще Кажа Да го Реже .. Или ПОне дА Го Накара да Се Изкъпе Поне Веднъж На деН![]()
When you read the topic read it all pls....А тва че си некфо фешънче си е друг въпрос....и бтв казах че се ебавам...Но що ти е да се научиш да четеш???Първоначално написано от Puky
Entombed For live
OMG !!! MI ddz kaji mu ili vlezte zaedno v banqta i ....Procedirai!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ужас ! Къв е тоя мизерник бе ?! Пффф приповръща ми се като си помислих... А ето и мяо съвет седни поговори с него , а после му подари едно сапунче и нека да е по - нежно към кожата...
Бързо под душа и всичко ще се оправи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
OMFG tfa e Gnusnoo0oo![]()
![]()
Nakarai go da se izkupe![]()
Ха-ха и аз имах такъв проблем,ама щом осетих миризмата и си събрах багажа и напуснах и повече не се видях с него.Някой могат да кажат че съм жестока но аз много държа на личната хигиена.![]()
![]()