Какво правите когато примерно имате цял ден, а няма с кой да излизате?
На всеки се случва
Аз примерно седя на компа, ходя за дрехи, чатя с приятели.
Заглавието на темата трябва задължително да е написано на кирилица.
Преведох ти и темата, за да е по-четливо.
By Nejno.
Enjoy Life
момиче съм!!
Pi6a si s poznati, gledam tavana ili se razhojdam nqkude navun... M/u drugoto samo az li sum precakana i ne moga da pi6a na kirilica?
Гледам Тв, седя на компа, чатя с тоз ония, слушам музика(най вече), чета...
i az ponqkoga mi iz4ezva ot toq sait a na compa nqmam fonetikaПървоначално написано от Зелената фея на отбора
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Свалям си филм или чета
Все се намира какво да се прави - четене, висене пред компютъра, гледане на ТВ, спортуване, някаква домакинска работа ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
и аз така...Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не и аз също не мога...тряя си го сменям от комп-а,което е много гадно...Първоначално написано от Зелената фея на отбора
...
Сега по темата:Като няма кво да прая-тегля готин филм,обикалям по магазините,зяпам телевизия,прая упражнения,гледам тавана или просто играя белот на лаптопа...тва прая....![]()
Just haters make me famous! εĭз
+1 ...propuskam 4eteneto i vmesto tova ponqkoga spq :PПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ами понякога е кофти с тая скука щото като имаш много работа трябва да свършиш някакви неща се чудиш ех ако имах време. Пък като имаш това време и те обхваща скуката. Така че като имам повече време или съм пред компа или чета или гледам тв. Ето и нещо свежо chalgatube . com/fun . php Махнете само интервалите
Пускам си музика,лягам на леглото и мисля или чета няква започната книжка, не се застоявам много на компа използвам го за музика и тук таме да си убяи времето,или гледам някъв филм
[b]mm zashto li mi e poznato :PПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
:P [/b]
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Ми седя на компа, чаткам си с приятели, ходя на тренировки по футбол, излизам с гаджето ми и така![]()
Mess with the best, die like the rest !!!
Na men po princip mn rqdko mi se slu4va da imam svoboden den...no,kogato mi se slu4i svirq na kitara,sedq pred kompa,slu6am muzika i gledam filmi...a ili spqqq
![]()
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
http://latcyr.hit.bg/ -- > дано тфа ти помогне за кирилицатаПървоначално написано от Зелената фея на отбора
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!