Ако някой непознат,ви помогне за нещо,от което имате много нужда,какво бихте си помислили?
Примерно пътувате в градския транспорт и като слизате на вашата спирка,торбата с покупките ви се скъса и всичко се разсипва на земята,пък автобуса бърза да тръгне.И някой/някоя непознат/а ви помогне,като ви даде друга торбичка,или ви помогне като ви носи половината покупки до вкъщи.
Дали човека е съпричастен,и иска просто да помогне?
Или има едно на ум?
Та да ви кажа,този пример,който дадох се случи с мен..Момчето е адски симпатично,на моята възраст е..Помогна ми,донеси продуктите до вкъщи,и аз го поканих в нас,по приказвахме си,питах го къде учи,на колко е,каза ми че няма приятелка,и се оказа че живее в съседния блок Целунахме се 2-3 пъти(много яко се целува,направо ме изпълва) :P :P Та въпроса ми е какво да правя?Ако ви се случи това на вас,как бихте постъпили?
Това се случи преди 1 седмица,днеска пак се видяхме..Вървяхме заедно,и сякаш свиквам с него,много е мил Пак се целунахме и отидохме вкъщи.Гледахме филма Братз(много е готин,гледайте го),и тогава той си пъхна ръката в гащите ми..почна да ме възбужда и наистина успя..До секс не се стигна , но беше особено приятно..Бях върху него,хареса му,пролича си..Играх си с члена му.. Супер беше.. Аз нямам гадже... на 17 съм..