- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили?
Ако някой непознат,ви помогне за нещо,от което имате много нужда,какво бихте си помислили?
Примерно пътувате в градския транспорт и като слизате на вашата спирка,торбата с покупките ви се скъса и всичко се разсипва на земята,пък автобуса бърза да тръгне.И някой/някоя непознат/а ви помогне,като ви даде друга торбичка,или ви помогне като ви носи половината покупки до вкъщи.
Дали човека е съпричастен,и иска просто да помогне?
Или има едно на ум?
Та да ви кажа,този пример,който дадох се случи с мен..Момчето е адски симпатично,на моята възраст е..Помогна ми,донеси продуктите до вкъщи,и аз го поканих в нас,по приказвахме си,питах го къде учи,на колко е,каза ми че няма приятелка,и се оказа че живее в съседния блокЦелунахме се 2-3 пъти(много яко се целува,направо ме изпълва) :P :P Та въпроса ми е какво да правя?Ако ви се случи това на вас,как бихте постъпили?
Това се случи преди 1 седмица,днеска пак се видяхме..Вървяхме заедно,и сякаш свиквам с него,много е милПак се целунахме и отидохме вкъщи.Гледахме филма Братз(много е готин,гледайте го),и тогава той си пъхна ръката в гащите ми..почна да ме възбужда и наистина успя..До секс не се стигна , но беше особено приятно..Бях върху него,хареса му,пролича си..Играх си с члена му.. Супер беше.. Аз нямам гадже... на 17 съм..
Как да постъпя с него?:P
![]()
Hahaha,mnogo si palava![]()
Ama inache sluchkata e mnogo qka,kato vav filmite.
Kakvo pitash kakvo da pravish,izlizai s nego pravete sex,ako iskate![]()
Mnogo gotina sluchka,napravo da ti zavidi chovek (blagorodno)
Правилно ли разбирам? Виждате се на спирката, той ти предлага помоща си - ти не отказваш, дори му показваш къде живееш... Вкарваш го у вас, целуваш се с него... Втория път когато се виждате той ти бърка в гащите?![]()
Аз.. такос... ам... нещо... не е както трябва с теб!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
той ми помогна да занесем продуктите до вкъщи,не съм му казала ела в нас ще видиш кво ще се случи ..
WOW!!! Едно е сигурно!Момчето е загоряло и иска секс!Явно и ти го искаш ,така че просто действайте!!!!
Обаче![]()
как така още на 2рата среща ще му биеш чикии.Само това не успях да проумея!!!
![]()
--------------------------------------------------------
Еми поканила си го да влезе и явно си го предразположила да те целуне...Първоначално написано от pechena_praskova
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от miss_sweet
ami na tav poprincip mu vikam kurvenska rabota ama sq ne se znaee golqmo privli4ane golqmo ne6ty![/quote]
Ама дали му е бил голям!!!![]()
![]()
Че да е голямо привличането.
![]()
А искам да питам авторката.Ако не е много лично.Използва ли уста в играта с половия му орган!!![]()
Male male,to tva e tolkova romantichno zapoznanstvo,a vie q oprekvate,che e kurva...
Никой не го е казал!!Аз само си питам!Първоначално написано от hooliganka89
![]()
Mila ne vsichki sa kato teb tolkova emocionalni.Първоначално написано от miss_sweet
Ebaneto si e ebane,chustvata sa si chustva,i te ne vinagi varvqt zaedno![]()
Първоначално написано от miss_sweet
ami na tav poprincip mu vikam kurvenska rabota ama sq ne se znaee golqmo privli4ane golqmo ne6ty![/quote]
Ти може би...![]()
Пт: Хващай си го и не го изпускай... Аз те подкрепям :P![]()
И това е ватиант,обаче може момчето да е свестно.Никой тук не може да каже със сигурност.Първоначално написано от miss_sweet
![]()
П.П. Само ме притеснява факта ,че си е набутал ръката в гащите и!!!![]()
Ти може би...Първоначално написано от My`OwN
![]()
Пт: Хващай си го и не го изпускай... Аз те подкрепям :P[/quote]
I az q podkrepqm.Prosto ima nqkoi momicheta koito sa po drazki v tezi otnosheniq.
Vsqka edna ot nas ponqkoga pravi neshta koito po princip ne sa i prisashti,ama to tva sa si normalno neshta,nqma da tragnem sega da q sadim q.![]()
jivei za miga stiga misli sq sa naebi ko go iska6 a posle da staa kot 6e staa (ako ne si go pravila poiz4akai da ne se okaje 4e p1rviq ti e)
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Vseki s razbiraniqta si i s vazpitanieto si,ne moje da si nalagash mnenieto,tq ne e malka da reshava kakvo da pravi,vse pak e na 17 godini.Първоначално написано от miss_sweet
na vtora sre6ta dvamata na treta sre6ta vikat s1seda i praqt troika na 4etv1rtata idva i kom6iikata.......................Първоначално написано от miss_sweet
![]()
![]()
![]()
Oх 17 не ще кажете ,че е чак толкова голяма.... Ама да спрем този тъп спор!Да направи каквото реши за подходящо!!Първоначално написано от miss_sweet
ako 6e re6ava sama zako 6e pi6e temaПървоначално написано от BlueFace
trq si davame mnenieto
E na 17 e malka taka li da razbiram?Първоначално написано от BlueFace