- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили?
Не казвам,че е малка ама не мисля ,че е напълно узряла.Може би не съм човека който трябва да го каже,защото в твоите очи може да съм някакво лапе като съм с 2г. и нещо по малък ама това си е моето лично мнение.Ние тука само мнения пишеме нали най- накрая тя ще си избере!Така че тука за такива проблеми спорове не трябва да правим!Първоначално написано от hooliganka89
![]()
--------------------------------------------------------
E tva nashto si e edin bezobiden spor.Първоначално написано от BlueFace
No momicheto sigorno si go haresva tova momche,i tova,che deistva malko po-rqzko ot drugite na neinata vazrast,nishto ne oznachava.
Da ne pochna da obsajdam momichetata na po 13 godini,koito imat mnogo po-golqm opit ot neq.
Кво става тука бе?Тоя глупав спор се развива в раздел "Любов"...Момичето е на 17 години първо,второ тва си е супер преживяване(такава среща и такова развитие на обстоятелствата).Третото е,че понякога има едно такова нещо,което хората наричат магия(нз такова ли е)-хората просто се влюбват от пръв поглед и всичко си се получава перфектно.Тааа,вие взехте да я критикувате за тва,че започнали да са по-интимни още на 2-рата седмица...Еми нямате никво право пък.
Оффф просто влязах в раздела от скука и тва беше първата тема,на която попаднах.Няма смисъл да приказвам как никъде не пише,че му е за ебането само(макар,че кво лошо и тва-да се чукат фром тайм ту тайм) и как просто химията си се е получила...Само се възмутих от глупавите изкривявания на темата защото много хора се влияят от мненията тука,а тва е нарицателно(главно за авторката)...Опитвате да развалите нещо много хубаво...
Евала, пич! +1000000000Първоначално написано от HeadMasTeR
хаха...честно ти казвам докато четях това което си написала-преди да стигна до "тои ми бръкна в гащите" си помислих "лееле колко мило!!"
После ми стана малко странно,защото не очаквах да завърши така историята![]()
Деистваи както си намериш за добре с него
Аи Успехи![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Съгласна съм с hooliganka89...и аз мисля, че е много романтично и сладко...Като се харесвате кфо толкова...Взимайте се![]()
Ама дали му е бил голям!!!Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Че да е голямо привличането.
![]()
А искам да питам авторката.Ако не е много лично.Използва ли уста в играта с половия му орган!![/quote]
ne!i ne mislq 4e mojete da me narichate kurva,zashtoto ne sum mu pusnala,makar da nastoqvashe
men drugite vyobshte ne me interesuvat,zashtoto tezi 13 godishni oshte neznaqt kakvo iskat,a veche sa ebat!emi taka e,kato roditelite im ne gi ogranichavat pone malko!Kak na 13 godini lape she xodi na diskoteka i shte flirtuva s 20 godishen(tova beshe edin moi poznat) ? prosto ujas!Първоначално написано от hooliganka89
Ами, вие почти ходите май...![]()
Иначе поговори с него, кажи му за чувствата си.Защо да не сте заедно, като очевидно има тръпка.
ne!i ne mislq 4e mojete da me narichate k***a,zashtoto ne sum mu pusnala,makar da nastoqvashe[/quo
mm spored pravilno si post1pila pogovorete vij kak se razvivat ne6tata i togava deistvai za da ne si preebana poslee p1k i v edna vr1zka ne e samo SEXA! iskam da popitam (avtorkata) 6te ti puka li ako si poslee preebana ili ne si vloijila o6te 4uvstva mnogo mnogo?![]()