- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-извратеното момиче тук?
особено на "изроден" сигурно?Първоначално написано от Nadelina
а може би "развален"
Тези значения имат други приложения, в нашия случаи става дума за перверзна. Такива примерни с английски думи бол![]()
В такъв случай е редно да се употреби правилната дума, а не точно тази.Първоначално написано от eblio
![]()
Hm. Mnogo interesna tema. Dori i da ima momicheta, koito se pravqt na otvoreni, sus sigurnost ima i skriti limonki tuk, koito sa dalech po izvrateni i perverzi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
За мен не съществува двусмислие, става ясно за какъв тип момичета се говориПървоначално написано от the_hottie
amatorium, неизбежно е![]()
Ами не. Ето,че аз направо направих асоциация с друго. Айде да дефинираме какво се има предвид под извратено и ще отговоря на въпроса.
Какво включва да си извратен? Садо мазо ли? писинг? или просто да си сексуална(да обищаш много секса)?
В този случай може да го дефинираме като момиче което:Първоначално написано от the_hottie
- е разкрепостено, без задръжки
- обича да експериментира
- е хипер сексуална
За мене лично е второто, но това си е мое мнение. И пак казвам, поради тази причина не смятам думата "извратен" за нещо лошо.
Първоначално написано от eblio
Да де и аз това имам впредвид.
ОКзначи съм извратена
![]()
![]()
![]()
амин![]()
Vseki razbira po razlichen nachin dumata izvratena... I neshtata s koito q opisa eblio mi se struvat dosta malko i ne dostatachno silni... sqkash ne mogat da dostignat istinskoto znachenie na dumichkata...
Опитай се с 1-2 изречения да изразиш твоето вижданеПървоначално написано от Nadelina
Може да поговорим за BSDM, което в много случаи става много извратено и брутално. Но за да стигнеш до там, ти трябва да проявяваш желание да експериментираш, да нямаш задръжки![]()
Абе да затваряме темата аз съм най-извратената![]()
Всичко в кръга на шегата разбира се![]()
Аз мислех да подложим "най-извратената" на някакво изпитание, за да разберем дали наистина е найПървоначално написано от the_hottie
![]()
Да не говорим, че никоя не би си го признала, силно се съмнявам, че би обсъждала.Първоначално написано от amatorium
Те тук от първата страница "Аз, аз"
хахахахха
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
абе всички вени са извратени малко или много![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
ImennoПървоначално написано от Lady Death
Tezi, koito pravqt perzverzni i izvrateni raboti ne sa se obajdali. Ako govorim koq tuk e "nai", tova trudno moje da se kaje, zastoto nikoi ot nas nqma adekvatni nabludeniq. Do sega ne sum sreshtal da procheta nqkakvi frapirashti mneniq i opiti, che vuobshte da si napravq i izvod za nqkoq tuk. Vsichko pisano e v ramkite na standartnoto. No, ako nqkoq pretendira, che e "nai" moje i da spodeli opita si, za da razberem zashto smqta taka. Vse pak na dumi vseki moje da skochi i da kaje "az sum"
![]()
Eating isn't cheating - Arnold