- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРотивоестествено ли е
00000ш
tova dase brasne6 nee geisko a podarjane na li4na higiena bili ti haresa ptiqtelkata ti dae kosmata li4no na men nemi e priqtno priqtelq mi da nese brasne
ами по-добре се обръсни там...не е гейско даже повечето момичета предпочитат гаджето им да се е обръснало...няма да може да ти намери хуя из космите ако не се пооправиш
hahahah a be kfo go nahranihte mom4eto.ako ne iska6 da se brysne6 gi podkysi malko s noji4ka i tolkoz.vse pak tva si e v tvoite ga6ti i izbora si e li4no tvoi.
+1Първоначално написано от poizon_avy
![]()
samo da ne go obr1sne v navalicataПървоначално написано от Vampirella
![]()
sq seriozno:maxai gi b1rzo (nedei s kola maska i epilator 6tot ima mom4eta 4et sa probvali i ne bilo mn priqtno![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
за мен е противоестествено момче да се обръсне там![]()
как противоестествено...да не би да ти е по добре да ходиш протрита от космите му цяла седмица
kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6
Хаха протрита. А това от къде го измисли?? Как може да се протриеш от косми?Първоначално написано от tralalala
ами много лесно на мен ми се е случвала ,но не протриване а по точно раздразване доста неприятно
kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6
Никога не ми се е случвало. Твоя приятел е имал явно странно окосмение
Spored men trqbva da se obrysnesh.. a ako ne tova pone da namalish kosmite... Q si predstavi i tq da ne se e obrysnala.. kakva krasiva kartinka nali? ... Ne e protivoestestveno... predpochitam priatelq mi da e obrysnat...
Абе направо я питай как те предпочита! Моя веднъж ме пита дали искам той да се обръсне и му казах, че ако го направи няма да правим секс докато не поникнат![]()
Ама той се съгласи защото не иска да прилича на момченце.
Всеки според вкуса си.
ne e protivoestestveno vashtnost e normalno da ima kosmi inache nqmashe da izrastnat no e za predpochitane da si bez tqh ne e priqtno da se e***h s momche s kosmi a ako ne iskash da gi mahnesh pone gi namali che she ubiesh jelanieto na momicheto za s*x .vse pak tova si e tvoeto tqlo i ti trqbva da reshish kakvo da pravish s nego i s kosmite si no e za predpochitane da si bez tqh :] pone spored men :P
mi vie ste ludi kak bihte pravili svirka na mom4e koeto nee obrasnato tova e gnysno i gadno
според мен ги махайУспех!!!
![]()
![]()
![]()
хахахаха ако си мислиш че да се бръснеш е гейско бих казала че никога не си правил СЕКС И ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ ГОТОВ !!!!!!!!!!![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Пич, не се чуди, а хващай лозарските ножици и действай![]()
Защото убеден съм, няма да ти хареса момичето, с което си, като си отвори краката гледката да е като да гледаш неукастрен храст.
abe hora tva e higena ....jiveete v 21 vek....az li4no nemoga da si predstavq kak nqkoe momiche zapo4va da mi duha i otdolo hrast![]()
![]()
na men 6e mi e neudobno....ako vse pak re6i6 da gi maha6 napravi go s kolamaska 6toto taka oredqvat
![]()
Космите и хигиената нямат нищо общо.
Айде като е по-хигиенично без косми, си обръснете и главите.
Ако толкова не ти се махат и имаш предубеждения относно това, 'подкастри' си ги малко, колкото да не е нито с косми, нито без.Така и езата и турата.. все са в теб.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Syglasna symПървоначално написано от aanitogb
na men li4no ne mi pre4i mom4eto da e kosmato tam ,oba4e stava vypros da ne e gora.Ako ot vr. na vr. se brysne6 nqq ti padnat ry4i4kite vqrvam
A i dori i da be6e "geisko" ,koi te razbira?![]()
0000ож
Какъв е проблема да се поддържаш там ? Почти ввсички момчета искат пр.или момичетата с които спят да са обръснати ? Защо момчетата смятат, че и в това отношение може да са на кирия отново .. не мисля, че е правилно .. само защото си момче да смяташ, че е противоестествено ?! в това отношение .. личната хигиена т.е .. мисля, че няма значение дали си момиче или момче .. тярбва да сме на едно ниво .. ! поддържани ..