.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    anonymous546178
    Guest

ПРотивоестествено ли е

00000ш

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Поне го подстрижи пудела бе прато ... че ще е много грубо ... виж и тя ако ще е с перука на катерицата ок не го пипай само да не се оплетете
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Re: protivoestestveno li e

tova dase brasne6 nee geisko a podarjane na li4na higiena bili ti haresa ptiqtelkata ti dae kosmata li4no na men nemi e priqtno priqtelq mi da nese brasne

ами по-добре се обръсни там...не е гейско даже повечето момичета предпочитат гаджето им да се е обръснало...няма да може да ти намери хуя из космите ако не се пооправиш

hahahah a be kfo go nahranihte mom4eto.ako ne iska6 da se brysne6 gi podkysi malko s noji4ka i tolkoz.vse pak tva si e v tvoite ga6ti i izbora si e li4no tvoi.

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от poizon_avy
    ами по-добре се обръсни там...не е гейско даже повечето момичета предпочитат гаджето им да се е обръснало...няма да може да ти намери хуя из космите ако не се пооправиш
    +1

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    Цитирай Първоначално написано от poizon_avy
    +1
    samo da ne go obr1sne v navalicata

sq seriozno:maxai gi b1rzo (nedei s kola maska i epilator 6tot ima mom4eta 4et sa probvali i ne bilo mn priqtno
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

hottie
    Guest
    за мен е противоестествено момче да се обръсне там

Град
    gabrovo
    как противоестествено... да не би да ти е по добре да ходиш протрита от космите му цяла седмица
    kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tralalala
    как противоестествено... да не би да ти е по добре да ходиш протрита от космите му цяла седмица
    Хаха протрита. А това от къде го измисли?? Как може да се протриеш от косми?

Град
    gabrovo
    ами много лесно на мен ми се е случвала ,но не протриване а по точно раздразване доста неприятно
    kakvoto i da tursi6 vinagi go namira6 kogato nai malko o4akva6

hottie
    Guest
    Никога не ми се е случвало. Твоя приятел е имал явно странно окосмение

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored men trqbva da se obrysnesh.. a ako ne tova pone da namalish kosmite... Q si predstavi i tq da ne se e obrysnala.. kakva krasiva kartinka nali? ... Ne e protivoestestveno... predpochitam priatelq mi da e obrysnat...

hottie
    Guest
    Абе направо я питай как те предпочита! Моя веднъж ме пита дали искам той да се обръсне и му казах, че ако го направи няма да правим секс докато не поникнат
    Ама той се съгласи защото не иска да прилича на момченце.
    Всеки според вкуса си.

ne e protivoestestveno vashtnost e normalno da ima kosmi inache nqmashe da izrastnat no e za predpochitane da si bez tqh ne e priqtno da se e***h s momche s kosmi a ako ne iskash da gi mahnesh pone gi namali che she ubiesh jelanieto na momicheto za s*x .vse pak tova si e tvoeto tqlo i ti trqbva da reshish kakvo da pravish s nego i s kosmite si no e za predpochitane da si bez tqh :] pone spored men :P

mi vie ste ludi kak bihte pravili svirka na mom4e koeto nee obrasnato tova e gnysno i gadno

според мен ги махай Успех!!!

хахахаха ако си мислиш че да се бръснеш е гейско бих казала че никога не си правил СЕКС И ВСЕ ОЩЕ НЕ СИ ГОТОВ !!!!!!!!!!
    ~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski

Пич, не се чуди, а хващай лозарските ножици и действай
    Защото убеден съм, няма да ти хареса момичето, с което си, като си отвори краката гледката да е като да гледаш неукастрен храст.

abe hora tva e higena ....jiveete v 21 vek....az li4no nemoga da si predstavq kak nqkoe momiche zapo4va da mi duha i otdolo hrast na men 6e mi e neudobno....ako vse pak re6i6 da gi maha6 napravi go s kolamaska 6toto taka oredqvat

Космите и хигиената нямат нищо общо.
    Айде като е по-хигиенично без косми, си обръснете и главите.

Ако толкова не ти се махат и имаш предубеждения относно това, 'подкастри' си ги малко, колкото да не е нито с косми, нито без. Така и езата и турата.. все са в теб.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Re: protivoestestveno li e

Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    tova dase brasne6 nee geisko a podarjane na li4na higiena bili ti haresa ptiqtelkata ti dae kosmata li4no na men nemi e priqtno priqtelq mi da nese brasne
    Syglasna sym na men li4no ne mi pre4i mom4eto da e kosmato tam ,oba4e stava vypros da ne e gora.Ako ot vr. na vr. se brysne6 nqq ti padnat ry4i4kite vqrvam
    A i dori i da be6e "geisko" ,koi te razbira?

anonymous546178
    Guest
    0000ож

Град
    до твоята звезда :)
    Какъв е проблема да се поддържаш там ? Почти ввсички момчета искат пр.или момичетата с които спят да са обръснати ? Защо момчетата смятат, че и в това отношение може да са на кирия отново .. не мисля, че е правилно .. само защото си момче да смяташ, че е противоестествено ?! в това отношение .. личната хигиена т.е .. мисля, че няма значение дали си момиче или момче .. тярбва да сме на едно ниво .. ! поддържани ..

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    emi pitaq q kakvo misli po toq vapros

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си