.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    estestveno 4e e protivoestestveno ! vsqko momi4e si omira kogato pravi svirka na partniora si kosmalacite mu da i gudeli4kat slivicite 4e i po natatuk . . .

Град
    Blondeland
    Не е противоестествено ако беше така , на мъжете нямаше да им растат косми ... природа , нали знаеш

Та , съвсем нормално е , даже желателно да си ги махнеш , защото , от една страна е хигиенично , а от друга на момичетата повече им харесва така
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

hottie
    Guest
    явно някои не са виждали пенис през живота ! Космите са около топките и не се гълтат ! + това е по-мъжествено

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    явно някои не са виждали пенис през живота ! Космите са около топките и не се гълтат ! + това е по-мъжествено
    Някои ги ближат пък!!!
    И едва ли им е приятно до езика им да се допират космиии!!!!

Явно за теб , френската любов опира само до лапане на главичката!!!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

na men mi e super kef kogato priqtelkata mi gi oblizva i zasmukva leko ( ta6acite) i li4no na men 6te mi e mn neudobno da imam nqkakva rastitelnost tam + tova edva li i na neq 6te i e mn priqtno

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Някои ги ближат пък!!!

не аз го лапам целия и никога не ми е влизъл косъм в устата ! А дори и да се случи кво толкова нищо. Приятеля ми мирише на бебе а и с нищо, ама с НИЩО не може да ме погнуси!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Някои ги ближат пък!!!

не аз го лапам целия и никога не ми е влизъл косъм в устата ! А дори и да се случи кво толкова нищо. Приятеля ми мирише на бебе а и с нищо, ама с НИЩО не може да ме погнуси!
    Na men samia vid na kosmite tam me kara da se pochuvstvam nekomfortno da pravq svirka. Iskam priatelq mi e da e gladyk tam. I osven tova vyv edna svirka ne se vkluchva samo lapane na penisa... no i igra s topkite...bilo to s usta ili samo s ryka... Ne mi e priatno da dokosvam dori kosmite koito ima tam i v nikakav sluchai ne smqtam che e myjestveno da ne gi mahash.

...

Zna4i ako iska6 momi4eto ti se izdraifa otgore ostavi gi ... i 6a si ostane6 myj a ako gi izbrasne6 6a stane6 gei xaxaxa ti 4uva6 li se kvo govori6 we ? i na kolko si na 13 predpolagam az ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Град
    Варна
    Абе ако има привличане няма да ти пука за някакви си косми...Моят приятел се брчсне но не е всекидневно...обаче удоволствието си е счщото и какви са тия лигавщини за некомфортност само при вида им....
    SEX NA EKS!

С интимните ми партньорки почти винаги обсъждаме кой какво обича като интимна прическа. Няма да е лошо и вие да го направите.

Град
    Варна
    Пък за това дето мислиш че е гейско си много на грешен път мойто момче...какво гейско има в хигиената?
    SEX NA EKS!

Щом ще го правите за първи път и сте го планували,можеш да я питаш дали ще я притеснява,ако си си естествен!По-добре първия път да не се чувстваш като гей! Ако така ти изглежда бръснатото.Иначе по-скоро протриване ще се получи при леко наболи косми отколкото при нормални си!
    Пък както е приказката на крив к*р, космите му пречат!
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

hottie
    Guest
    съгласна съм с eblio хубаво е да се обсъди. Ето, че за някои е гнусно, а за други(като мен) не е.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Spored men trqbva da se obrysnesh.. a ako ne tova pone da namalish kosmite... Q si predstavi i tq da ne se e obrysnala.. kakva krasiva kartinka nali? ... Ne e protivoestestveno... predpochitam priatelq mi da e obrysnat...
    Абсолютно!
    Обръсни се,не е гейско.Аэ лично също предпочитам приятеля ми да се бръсне.Дори,ако не се,надали бих спала с него...

Това за бръсненето е толкова абсолютно правилно,колкото дали да си отгоре или отдолу,просто я питай как ще и хареса.Ако не знае как направето го и по двата начина,предполагам,че ще повторите,няма да спите само веднъж,че да е от такова значение.
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Spored men trqbva da se obrysnesh.. a ako ne tova pone da namalish kosmite... Q si predstavi i tq da ne se e obrysnala.. kakva krasiva kartinka nali? ... Ne e protivoestestveno... predpochitam priatelq mi da e obrysnat...
    Абсолютно!
    Обръсни се,не е гейско.Аэ лично също предпочитам приятеля ми да се бръсне.Дори,ако не се,надали бих спала с него...
    Ами за мен,например, не означава че е гейско, а просто все едно съм с малко момченце. Това ме притеснява.

...

To 4e ne e gnusno ne e oba4e ne e priqtno za okoto ako ne se brazne6 pone se podstriji prosto noji4kata i pri4eska ... A ne gajeto da gleda maugli v junglata
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Бе като не иска6- недей, ама поне си подкастри гори4ката с ножица.
    Зна4и не е гейско, пове4ето моми4ета предпо4итат бръснато, а и ти изглежда и по-голям :P -Предполагам, 4е и свирка ще искаш и ако се обръснеш, имаш по - големи шансове. Все пак понедай с ножицата :P

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Бе като не иска6- недей, ама поне си подкастри гори4ката с ножица.
    Само внимавай да не отрежеш дървото.

Откъде, ще се почувства като гей , като досега не ги е бръснал ? Казвам ти , ще се изложиш много като не ги обръснеш. То и да не водиш полов живот , то просто в гаштите не ти е удобмо , друго си е като се объснеш и ще осетиш как оная ти работа започва да диша.

Re: ПРотивоестествено ли е

Цитирай Първоначално написано от muscle
    Emi na4i az sum mom4e i mi se struva protivoestestveno da se brusna okolo onaia rabota.Vijda mi se geisko . Ama problema e 4e s priatelkata mi skoro mislim da pravim sex(za pruv put v na6ta vruzka) i da ne stane konfuzno
    хаха малак "ебачо" не се прикривай с това оправдание че е гейско просто се притесняваш . 1вия път винаги във всичко притеснението е докато го направиш от там нататък......
    ......................................

СЪС Е гадно, БЕЗ е вапрос на вкус

мое мнение :
    Най-малкият номер на машинката е най-добре , и при желание от женска страна ще играе бръснача

Бръснал съм се обаче не ме кефи пък и е по трудоемко и неприятно за поддръжка, особенно ако човек е с по чуствителна кожа (пъпчици, косъмчета накриво блах )

кола маска и епилатор и аз съм чувал, че ХИТЧ не са приятни :Д

виж за депилатоари нищо не знам ама... там са деликатни зони трябва да се внимава с химията

moje da ti se vidi malko stranno no malko se "pookastri" 6ot moje da i "bocka6" :P ama nz nedei se brasna izcqlo budi estestven [no ne savsem] pone malko ima nujda ot poddarjane

Супер фен
    Град
    Венера
    Ще стане конфузно, нещастен дискриминатор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си