.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Влюбена съм в мутра?!?!

Eto i edna moq lubovna istoriika.Znachi vlubena sum v edin choveka koito e dosta po golqm ot mene i si e mutrichka.Vsichki mi kazvat che tova koeto pravq e mnogo tupo i po dobre da spra dokato e vreme.Znam che i toi me haresva i kogato ne go vijdam napravo poludqvam.Kajete mi kakvo da pravq.Naistina postoqnno mislq za nego.

7 точка от правилата!
    coki

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Kaji mu da si obrasne mustachkite,i togava moje da zaprilicha na po-mlad,i nqma da imash problemi s obkrajenieto ti i tqhnoto mnenie

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Какво разбираш под мутричка.Защото аз си мисля ,че неговото харесване се изразява само в това ,че ти харесва тялото и иска да те ч*ка! Съжалявам ако е било грубо!

--------------------------------------------------------

Re: Kakvo da pravq?

Цитирай Първоначално написано от slladkata
    Eto i edna moq lubovna istoriika.Znachi vlubena sum v edin choveka koito e dosta po golqm ot mene i si e mutrichka.Vsichki mi kazvat che tova koeto pravq e mnogo tupo i po dobre da spra dokato e vreme.Znam che i toi me haresva i kogato ne go vijdam napravo poludqvam.Kajete mi kakvo da pravq.Naistina postoqnno mislq za nego.
    Никой не може да ме обеди, че тези хора обичат правилно.
    Няма да ти описвам случаи за които знам, просто ще ти кажа да не го правиш. Още повече си правя изводите, че си на възраст между 13-15 години и си на една доста приятна за тях възраст.

Na 17 sum ama az vse si mislq che ne e za ednoto ch*kane.A i eto drugo neshto toi e jenen ima si i dete.Tova koeto sega shte vi kaja moje da vi prozvuchi smeshno no.......Babata na edin moi priqtel mi gleda na kafe i mi kaza che toi shte se razdeli s jena si zaradi mene.A tazi jena mn poznava lichno na mene dosta neshta mi e poznala.

Re: Kakvo da pravq?

зависи на колко години сте ти и той.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Toi e na 37 a az na 17

Град
    Бургас
    Toi e na 37 a az na 17
    AAAAAAAAAAA
    WTF Е хора...Тоя чичко колкото баща ми е....Малеее извратенията докаде стигна.....

Град
    Бургас
    Сега вече съм убеден ,че е само заради секса!!!

Toi e na 37 a az na 17
    ще ти пиша лично
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Na 17 sum ama az vse si mislq che ne e za ednoto ch*kane.A i eto drugo neshto toi e jenen ima si i dete.Tova koeto sega shte vi kaja moje da vi prozvuchi smeshno no.......Babata na edin moi priqtel mi gleda na kafe i mi kaza che toi shte se razdeli s jena si zaradi mene.A tazi jena mn poznava lichno na mene dosta neshta mi e poznala.
    Точно това, че е женен, че има дете е предпоставка да мислиш, че ще е с теб само за секс. Не си мисли, че толкова лесно се зарязват жена и дете. Според мен живееш в големи илюзии.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Всичко ти е до внушението. Бабата казала че ще се раздели заради тебе и на теб това ти хареса - що не. Да се съревнуваваш с жена колкото майка ти. Помисли за детето. Ама на 1-во място за себе си !
    Тоя ще те ч*ка и това е . Ще те харесва до тогава. леле мале.. оправи се момиче !
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Golqma vi e razlikata,v tova spor nqma.
    Ne si edinstvenoto momiche v takava situaciq.

Vse pak ti si na 17,ne si malka,no kato te sloja do edin 37-godishen muj,si napravo kato bebe.
    Vrachkata ti e kazala,che shte se razdeli s jena si zaradi teb,ne se li zamislqsh,che pochti vinagi vrachkite kazvat na horata tova koeto te iskat da chuqt?
    I nai-vajniq mi vapros:

Ti si na 17,ako mujat ostavi semeistvoto si zaradi teb,ti sigorna li si,che mojesh i,che iskash da si s tozi muj do kraq na jivota si?

Zashtoto ako tova e prosto edno uvlechenie,ne biva da se opitvash da go razdelqsh s semeistvoto mu,predstavi si kak shte izrasne deteto s razvedeni roditeli.
    Tuk ima mnogo tineidjari koito sa deca na razvedeni roditeli,i nadali povecheto se radvat za tazi situaciq.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Golqma vi e razlikata,v tova spor nqma.
    Ne si edinstvenoto momiche v takava situaciq.

Vse pak ti si na 17,ne si malka,no kato te sloja do edin 37-godishen muj,si napravo kato bebe.
    Vrachkata ti e kazala,che shte se razdeli s jena si zaradi teb,ne se li zamislqsh,che pochti vinagi vrachkite kazvat na horata tova koeto te iskat da chuqt?
    I nai-vajniq mi vapros:

Ti si na 17,ako mujat ostavi semeistvoto si zaradi teb,ti sigorna li si,che mojesh i,che iskash da si s tozi muj do kraq na jivota si?

Zashtoto ako tova e prosto edno uvlechenie,ne biva da se opitvash da go razdelqsh s semeistvoto mu,predstavi si kak shte izrasne deteto s razvedeni roditeli.
    Tuk ima mnogo tineidjari koito sa deca na razvedeni roditeli,i nadali povecheto se radvat za tazi situaciq.
    Що не?! Ще те изчука 5, 10, 20 пъти, и ще му омръзнеш... А ти ще забременееш, ще родиш и после ще казваш на детето, че си по- голямата му сестра... Представи си, едно, да речем, 13 годишно момиченце с "батко" на 33... Същата работа И после им се смеете, че киснат в родилното от 12- годишни...

Az nemoga da zabera edno neshto zashto mislite vchishki che mutrite sa edni i sushti che vichkite sa s gadni harkteri i iskat samo za sput s tebe?A i chestno kazano az mislq che toi ne e takuv za kakuvto go mislite

Град
    Бургас
    Az nemoga da zabera edno neshto zashto mislite vchishki che mutrite sa edni i sushti che vichkite sa s gadni harkteri i iskat samo za sput s tebe?A i chestno kazano az mislq che toi ne e takuv za kakuvto go mislite
    Не става въпрос само за мутрите.Той е 20 години по голям.Какво мислиш ,че ще прави с момиче което може да му е дъщеря???
    Помисли малко.....

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не става въпрос само за мутрите.Той е 20 години по голям.Какво мислиш ,че ще прави с момиче което може да му е дъщеря???
    Помисли малко.....
    Аз знаам, ще й купува бонбони

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Помисли малко.....
    Аз знаам, ще й купува бонбони
    Eх как не се сетих бе!!

Ok a ot druga strana nemislite li che naistina iska da bude s men?

Град
    Бургас
    Ok a ot druga strana nemislite li che naistina iska da bude s men?
    Напълно съм убеден,че всичко е за секса!!Той е зрял мъж на 37 с семейство!!!Моля ти се....какво друго да иска от едно непълнолетно момиче....

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    mila samo ti go poznava6 no si "opianena" i ne moi6 vidi6 nestata kat nas.da e na 30 6e go prejivee6 se ama tva e prosto.... na kolko e ba6ta ti? i toi nqkade tam sig.i posle iska6 li da se om1ji6 za nego 6tot toi 6e iska a i dali jena my ne e po4nala s nego kat tebe i posle nev1zmojno li e da stanete i dvete samotni maiki a toi da xodi s po-malka . os1znai seeeeeeee 4estno tyka v foryma na nqkolko 4oveka 6e vi biq po edin priqtelski 6amar da sa os1znaete i da slezete na zemqta dokat e vreme
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Добре де, имам чувството, че искаш просто да ти се каже да тръгнеш с него. Ами добре, започни връзка. Това си е твоя живот, но да не плачеш после.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Ако продължаваш в тоя дух стягай багажа - заминаваш за Амстердам , Холандия. Ехх завиждам ти , но не бих искал да практикувам професията ти. Обича те хуя ми Янко. Добре се ориентирал човека - малки , наивни , глупави момичета. Идеалните курви

Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ако продължаваш в тоя дух стягай багажа - заминаваш за Амстердам , Холандия. Ехх завиждам ти , но не бих искал да практикувам професията ти. Обича те хуя ми Янко. Добре се ориентирал човека - малки , наивни , глупави момичета. Идеалните курви

М/у другото, щом една бг курва по курортите може да вземе 10 хиляди чисто, как ли ще е из чужбина...

Супер фен
    Град
    Варна
    Нищо няма да те посъветвам,просто ще ти дам пример...Сестра ми ходеше с едно момче - голям сладур,супер точен и т.н. и малко по малко тя започна да се влюбва в него.Няколко дни преди Нова година казаха по новините,че във Варна е заклан известен нарко бос ... и не знам как така стана,но същия този сладур на сестра ми се оказа в затвора (и още е там)...Представи си,че си на мястото на сестра ми или на семейството на ония дето го заклаха и тогава си дай сметка за това дали трябва да си с него или не!Защото обикновено такава е съдбата на тъй наречените мутри....
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си