- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в мутра?!?!
Eto i edna moq lubovna istoriika.Znachi vlubena sum v edin choveka koito e dosta po golqm ot mene i si e mutrichka.Vsichki mi kazvat che tova koeto pravq e mnogo tupo i po dobre da spra dokato e vreme.Znam che i toi me haresva i kogato ne go vijdam napravo poludqvam.Kajete mi kakvo da pravq.Naistina postoqnno mislq za nego.
7 точка от правилата!
coki
Kaji mu da si obrasne mustachkite,i togava moje da zaprilicha na po-mlad,i nqma da imash problemi s obkrajenieto ti i tqhnoto mnenie![]()
Какво разбираш под мутричка.Защото аз си мисля ,че неговото харесване се изразява само в това ,че ти харесва тялото и иска да те ч*ка!Съжалявам ако е било грубо!
--------------------------------------------------------
Никой не може да ме обеди, че тези хора обичат правилно.Първоначално написано от slladkata
Няма да ти описвам случаи за които знам, просто ще ти кажа да не го правиш. Още повече си правя изводите, че си на възраст между 13-15 години и си на една доста приятна за тях възраст.
Na 17 sum ama az vse si mislq che ne e za ednoto ch*kane.A i eto drugo neshto toi e jenen ima si i dete.Tova koeto sega shte vi kaja moje da vi prozvuchi smeshno no.......Babata na edin moi priqtel mi gleda na kafe i mi kaza che toi shte se razdeli s jena si zaradi mene.A tazi jena mn poznava lichno na mene dosta neshta mi e poznala.
зависи на колко години сте ти и той.Първоначално написано от slladkata
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Toi e na 37 a az na 17
AAAAAAAAAAAПървоначално написано от slladkata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF Е хора...Тоя чичко колкото баща ми е....Малеее извратенията докаде стигна.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега вече съм убеден ,че е само заради секса!!!![]()
![]()
ще ти пиша личноПървоначално написано от slladkata
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Точно това, че е женен, че има дете е предпоставка да мислиш, че ще е с теб само за секс. Не си мисли, че толкова лесно се зарязват жена и дете. Според мен живееш в големи илюзии.Първоначално написано от slladkata
Всичко ти е до внушението. Бабата казала че ще се раздели заради тебе и на теб това ти хареса - що не. Да се съревнуваваш с жена колкото майка ти. Помисли за детето. Ама на 1-во място за себе си !
Тоя ще те ч*ка и това е . Ще те харесва до тогава. леле мале.. оправи се момиче !![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Golqma vi e razlikata,v tova spor nqma.
Ne si edinstvenoto momiche v takava situaciq.
Vse pak ti si na 17,ne si malka,no kato te sloja do edin 37-godishen muj,si napravo kato bebe.
Vrachkata ti e kazala,che shte se razdeli s jena si zaradi teb,ne se li zamislqsh,che pochti vinagi vrachkite kazvat na horata tova koeto te iskat da chuqt?
I nai-vajniq mi vapros:
Ti si na 17,ako mujat ostavi semeistvoto si zaradi teb,ti sigorna li si,che mojesh i,che iskash da si s tozi muj do kraq na jivota si?
Zashtoto ako tova e prosto edno uvlechenie,ne biva da se opitvash da go razdelqsh s semeistvoto mu,predstavi si kak shte izrasne deteto s razvedeni roditeli.
Tuk ima mnogo tineidjari koito sa deca na razvedeni roditeli,i nadali povecheto se radvat za tazi situaciq.
Що не?! Ще те изчука 5, 10, 20 пъти, и ще му омръзнеш... А ти ще забременееш, ще родиш и после ще казваш на детето, че си по- голямата му сестра...Първоначално написано от hooliganka89
Представи си, едно, да речем, 13 годишно момиченце с "батко" на 33... Същата работа
![]()
И после им се смеете, че киснат в родилното от 12- годишни...
![]()
Az nemoga da zabera edno neshto zashto mislite vchishki che mutrite sa edni i sushti che vichkite sa s gadni harkteri i iskat samo za sput s tebe?A i chestno kazano az mislq che toi ne e takuv za kakuvto go mislite
Не става въпрос само за мутрите.Той е 20 години по голям.Какво мислиш ,че ще прави с момиче което може да му е дъщеря???Първоначално написано от slladkata
![]()
Помисли малко.....
Аз знаам, ще й купува бонбониПървоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
Eх как не се сетих бе!!Първоначално написано от My`OwN
![]()
![]()
![]()
Ok a ot druga strana nemislite li che naistina iska da bude s men?
Напълно съм убеден,че всичко е за секса!!Той е зрял мъж на 37 с семейство!!!Моля ти се....какво друго да иска от едно непълнолетно момиче....Първоначално написано от slladkata
![]()
mila samo ti go poznava6 no si "opianena" i ne moi6 vidi6 nestata kat nas.da e na 30 6e go prejivee6 se ama tva e prosto.... na kolko e ba6ta ti? i toi nqkade tam sig.i posle iska6 li da se om1ji6 za nego 6tot toi 6e iska a i dali jena my ne e po4nala s nego kat tebe i posle nev1zmojno li e da stanete i dvete samotni maiki a toi da xodi s po-malka . os1znai seeeeeeee 4estno tyka v foryma na nqkolko 4oveka 6e vi biq po edin priqtelski 6amar da sa os1znaete i da slezete na zemqta dokat e vremeПървоначално написано от slladkata
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Добре де, имам чувството, че искаш просто да ти се каже да тръгнеш с него. Ами добре, започни връзка. Това си е твоя живот, но да не плачеш после.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако продължаваш в тоя дух стягай багажа - заминаваш за Амстердам , Холандия. Ехх завиждам ти , но не бих искал да практикувам професията ти. Обича те хуя ми Янко. Добре се ориентирал човека - малки , наивни , глупави момичета. Идеалните курви![]()
Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
![]()
М/у другото, щом една бг курва по курортите може да вземе 10 хиляди чисто, как ли ще е из чужбина...![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо няма да те посъветвам,просто ще ти дам пример...Сестра ми ходеше с едно момче - голям сладур,супер точен и т.н. и малко по малко тя започна да се влюбва в него.Няколко дни преди Нова година казаха по новините,че във Варна е заклан известен нарко бос ... и не знам как така стана,но същия този сладур на сестра ми се оказа в затвора (и още е там)...Представи си,че си на мястото на сестра ми или на семейството на ония дето го заклаха и тогава си дай сметка за това дали трябва да си с него или не!Защото обикновено такава е съдбата на тъй наречените мутри....
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]