.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 119
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Цитирай Първоначално написано от slladkata
    Na 17 sum ama az vse si mislq che ne e za ednoto ch*kane.A i eto drugo neshto toi e jenen ima si i dete.Tova koeto sega shte vi kaja moje da vi prozvuchi smeshno no.......Babata na edin moi priqtel mi gleda na kafe i mi kaza che toi shte se razdeli s jena si zaradi mene.A tazi jena mn poznava lichno na mene dosta neshta mi e poznala.
    Точно това, че е женен, че има дете е предпоставка да мислиш, че ще е с теб само за секс. Не си мисли, че толкова лесно се зарязват жена и дете. Според мен живееш в големи илюзии.
    +6

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Az nemoga da zabera edno neshto zashto mislite vchishki che mutrite sa edni i sushti che vichkite sa s gadni harkteri i iskat samo za sput s tebe?A i chestno kazano az mislq che toi ne e takuv za kakuvto go mislite
    Otgovori mi na vaprosa de.

Ako toi e gotov da zareje semeistvoto si zaradi teb,ti bi li prekarala ostata ot jivota si s nego?Gotova li si na podobno neshto?
    Zashtoto ako ne e taka,se povtarqm,che nqma nujda da predpriemash kakvito i da sa merki,ako tova e edno uvlechenie.
    Da ostavim na strana,che e "Mutra",tva hich ne me zasqga men,ao za teb tova e geroistvo za men e nishto,dali shte e mutra ili borec ili politik vse mi e edno na men.

Град
    На края на дъгата :)
    Na 17 sum ama az vse si mislq che ne e za ednoto ch*kane.A i eto drugo neshto toi e jenen ima si i dete.Tova koeto sega shte vi kaja moje da vi prozvuchi smeshno no.......Babata na edin moi priqtel mi gleda na kafe i mi kaza che toi shte se razdeli s jena si zaradi mene.A tazi jena mn poznava lichno na mene dosta neshta mi e poznala.

skapa ne go pravi edno 4e e mn po golqm ot teb,drugo 4e ne e hubavo da se zanimava6 s jeneni maje kolkoto i da go haresva6 i az sam na mnenie 4e te zaglejda za ednoto e*ane,ne pravi gre6ka za koqto posle 6te sajalqva6
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Имам чувството,че хора като теб (извиняваи ако прозвучи грубо) имат някакви емоционални или психически разтроиства... Незнам..обаче не мога да разбера какво една тийнеиджърка намира в 37 годишен мъж,които си има жена пък на всичкото отгоре и детенце..????

Babata na edin moi priqtel mi gleda na kafe i mi kaza che toi shte se razdeli s jena si zaradi mene.A tazi jena mn poznava lichno na mene dosta neshta mi e poznala.
    И щом мислиш,че една баба с чаша за кафе в ръката може да ти предскаже какво ще ти се случи в бъдеще...аиииде аидее..
    А дори и да е вярно,горда ли ще се почувстваш като развалиш това семеиство и оставиш хлапето без нужното присъствое на татко му?
    Излез от филма мила!!
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Извини ме че ще ти говоря директно но не си права.Реално погледнато твоята "връзка" няма грам бъдеще с този човек поради няколко причини:
    1.Мъжът е женен
    2.Има дете
    3. Ти си непълнолетна
    Имам един въпрос, така като гледаш него мислиш ли че ще зареже жена си и детето си за да бъде с теб?Сигурно си хубаво момиче но това което му дава съпругата му на дали ти ще му го дадеш...дом,уют, семейство...Та ти си на 17 години...Живота е пред теб.
    Ще ти дам един пример лично с мен...мъж на 33 години искаше да съм му любовница...да се крия с него тук таме, да се целуваме в колата и т.н ако щеш и секс в колата, но реално погледнато, той какво ще ми даде и аз какво ще му дам?!Първо той е женен а аз с такива мъже въобще неискам да се занимавам.Второ неискам да се меся в семейния им живот защото би ми било абсолютно кофти ако аз съм на мястото на жената...Просто откажи.Та този мъж може да ти е баща!!!Все пак помисли, писала си във форум с цел хората тук да си кажат мнението.Дърпаш се от истината и си затваряш очите...
    Пожелавам ти късмет!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Извини ме че ще ти говоря директно но не си права.Реално погледнато твоята "връзка" няма грам бъдеще с този човек поради няколко причини:
    1.Мъжът е женен
    2.Има дете
    3. Ти си непълнолетна
    Имам един въпрос, така като гледаш него мислиш ли че ще зареже жена си и детето си за да бъде с теб?Сигурно си хубаво момиче но това което му дава съпругата му на дали ти ще му го дадеш...дом,уют, семейство...Та ти си на 17 години...Живота е пред теб.
    Ще ти дам един пример лично с мен...мъж на 33 години искаше да съм му любовница...да се крия с него тук таме, да се целуваме в колата и т.н ако щеш и секс в колата, но реално погледнато, той какво ще ми даде и аз какво ще му дам?!Първо той е женен а аз с такива мъже въобще неискам да се занимавам.Второ неискам да се меся в семейния им живот защото би ми било абсолютно кофти ако аз съм на мястото на жената...Просто откажи.Та този мъж може да ти е баща!!!Все пак помисли, писала си във форум с цел хората тук да си кажат мнението.Дърпаш се от истината и си затваряш очите...
    Пожелавам ти късмет!
    Mnogo si prava
    I nie tuka i pishem,ama da ti kaja tq mnogo ne razbira,ili se prestruva,che ne razbira.
    Kakto se kazva "Edno si baba znae,edno si bae".

az 6te te posuvetvam da spre6..............4esno kazano ti mi se stori leko nahalna ! 1-jenen e 2-ima dete ! macka po-dobre burzo go zabravi ,4e nakraq 6te stane kofti!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Я разкажи пак как може да се надяваш на нещо с женен мъж???Ти си луда,извинявай и хич не си и мечтай той да остави семейството си заради теб!Откажи се,докато е време.

Мега фен Аватара на koalka
    Разликата ви е 20 години - момиче, осъзнай се, прекалено е голям.А пък още по-лошо е, че той те харесва.Остави го и си намери друг, с който да се занимаваш.

с една приятелка беше станало по4ти същото,но с тази разлика 4е мутрата не беше на 37,а на 43!!!повярваи ми престани да се виждаш с този 4овек докато не е станало прекалено късно!!!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хм...защо го харесваш?Просто,защото е мил с теб,по-голям е,подарява ти разни неща и се чувстваш в безопасност,когато си с него ли???...Ако е така,ще ти кажа,че има много момчета на твоята възраст,ако не то и на 18-20 год.,които биха се държали по същия начин с теб.Даже и по-добре.

Виж сега...помисли,ако продължиш с него,знаеш ли какво ще стане по-нататък?Ами ти ще искаш да излизаш с хора на твоята възраст,а той няма да го одобрява.Ще те настройва срещу тях и т.н. Все пак е на 37,а ти на 17!Какво очакваш от толква възрастен мъж???Да ти ходи слез гъза и да ти угодява на капризите ли???Нее...дори ще ти кажа какво ще последва.С течение на времето,той ще иска да правиш това,което ти каже,защото си как да го кажа...наивна и като ти не се подчиняваш,ще ти прилага насилие!Защо?Не вярваш?Хаа...Та ти всъщност наистина не го познаваш.Познаваш само част от него.Тази часр,която се однася за сега мило и добре с теб.

Ако продължаваш да си с него,ще си имаш големи неприятности,свързани с работата му.Не ми вярваш?Ами извинявай,но си прочисти мозъка от глупостите,които той ти набива...Според теб,какво означава да си мутра?А???Няма да ти е лек живота...ама хич! Според теб,нормално ли е да ти платят пари и ти да вършиш мръсната работа на някой?Да убиваш заради пари?А?Или пък да пребиваш?Нормално?Не.Не е нормално.Ако си мислиш,че работата му няма да ти повлияе...лъжеш се.Ще имаш достазаплахи от...как да го кажа..колегите му.Да не си мислиш,че няма врагове?Точно такива,като неговите врагове са много по-опасни от примерно твоите(ако имаш де).Те са готови на всичко за да им е пълен кефът!Ще се замесиш с мафията...Може да ти е смешно,като го четеш,но в България е така(и не само в нея).Ами образованието?Родителите?Н има искаш да си пропилееш годините??Стегни се!Накрая,когато вече ще си разбрала какъв човек е,ще ти се иска да се оттървеш от него и да скъсате.Познай!Той няма да те остави...Точно хората,които се занимават с тази дейност няма да оставят нещата току така.Ще ти очерни живота,защото си го оставила и си разбила семейството му!Нима искаш да се стигне до там?...

Остави го,преди да е станало прекаленно късно!

Емм той е на 37,ти си на 17...за кво си мислиш,че иска да е с теб-точно заради едното ебане...Имал си жена и дете,няма да ги зареже заради теб,независимо кво ти е казала онази баба или колко познава тя...Просто няя начин...Избии си го от главата!
    Just haters make me famous! εĭз

q si predstvi ,4e babata ne6to ne e vidqla kakto trqbva

momi4e samo 6te ti kaja dve ne6ta ako si misli6 4e 6te zareje sigurno brak na 5 ili 6 godini ako ne i pove4e i 6te zareje sobstvenoto si dete i domq i semeistvoto koeto ima samo zaradi teb i tvoite kaprizi togava zna4i ili si ciganka ili si selqnka.ne iskam da te obijdam verno po malka sam no mn pove4e ne6ta v jivota sam vidqla qvno si edna ot si4kite razglezeni momi4eta koito polu4avat si4ko no momi4e jivota ne e tolko lesen i hubav.prosto zabravi za tazi vruska,ako ti e zor da se ... ok no ne o4akvai ne6to pove4e.na 17 si a nqma6 minimalnata baza danni v mozaka za da razbere6 4e tova e prosto edna tvoq iluziq i kapriz.premiri se 6te boli ako naistina si vlubena,no tazi vruzka nqma prosperitet.dano en sam te obidila s moite rezki dumi no dano pone 4astica ot tova ti e vlqzlo v mozaka i te e nakaralo da zabravi6 za tazi vruzka.lubovta e slqpa ma tvoita e napravo i gluho nqma + slepotata daje i s umstven neduk

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    1.Много е разликата в годините.
    2.Има дете.
    3.Женен е.
    4.Иска от тебе секс.
    5.Ако забременееш от него и ти ще останеш самотна майка със скапан живот.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Не разделяй семейството... колкото и да се харесате и колкото и да искате да сте заедно...не забравяй че там има едно дете което може да остане лишено от бащинска обич! Толкова много семейства в днешно време се разделят и в крайна сметка децата плащат за всички глупости на родителите си ! Не дей да се занимаваш с този чичко...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    1.Мъжът е женен
    2.Има дете
    3. Ти си непълнолетна
    Пожелавам ти късмет!
    Mnogo si prava
    I nie tuka i pishem,ama da ti kaja tq mnogo ne razbira,ili se prestruva,che ne razbira.
    Kakto se kazva "Edno si baba znae,edno si bae".
    В тоя случай гледа на кафе

Ще прескоча часта с "накъде отива този свят..." Според мен всичко е въпрос на възпитание! Ако родителите ти те бяха научили както се казва всяка жаба да си знае гьола, нямаше сега да си пред дилемата "да бъда ли любовница или не". Родителите ми никога не са ми посягали, но съм убедена, че ако си загубя ума като теб ще ме набият като 5 годишно дете и ще ме заключат вкъщи да за спра с "лудостта" си и да се осъзная накъде вървя.
    Съжалявам за тона, но не си на 10! На 17 си, имаш глава на раменете, използвай я!!!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    Dark Forest
    ми за мен тва си е к*рвенска работа.
    на него муе за едното е*ане , а на теби, ч е е с кола и тъ води по разни "гъзарски" места.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    hooliganka89 My`OwN , то с фуния да го наливаш няма да го разбере...
    Миличка, имаш един живот ЖИВЕЙ ПЪЛНОЦЕННО.Мисля че никой от нас тук във форума не ти мисли лошото,просто ти казваме как ще стане ако не "поумнееш".Не си малка...мисля че за 17 годишно момиче имаш достатъчно акъл.Щом правиш секс би трябвало да знаеш до какво води връзка с женен мъж.Знам че той за теб е "единствен","мил", "нежен" и т.н но това е защото не искаш да си отвориш очичките!Бъди разумна всички който сме писали по темата ти искаме един вид да си ОК!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Babata na edin moi priqtel mi gleda na kafe i mi kaza che toi shte se razdeli s jena si zaradi mene.A tazi jena mn poznava lichno na mene dosta neshta mi e poznala.
    Аааа ок... А на мен са ми казвали, че имам сестра , аз викам " нямам бе" те пак имаш... еми и аз си тръгнах.. Ся тбх трябва да си извратена да се срещаш с някой 20 години по-голям от теб... Ае тая радиация какво прави с младото поколение незнам.
    The Spark

Хаха, баща ти може пък друго дете да има и ти да не знаеш...
    Знае ли човек По-забавното е, когато на жена й кажат 'Дъщеря ви...'; 'Ама аз нямам дъщеря '; 'О, не, имате...'...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

еми аз лично мутрите нищо против нямам,щот имам мн такива познати и всъщност зад маската на извратени убийци и изнасилвачи,каквито всички си мислят,че са,са много добри хора..(поне тези,които аз познавам) но не мисля,че си заслужава да се занимаваш с него 1во той може да ти е баща(това не е най-важното),2ро има семейство,което сиг е щастливо,3то ти си едва на 17,сиг съм,че има и доста привлекателни по-едри момчета на твоята възраст или малко по-големи..В крайна сметка можеш да не послушаш нито един от нас и да правиш каквото си искаш..твое решение айде

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Прекратявай тази връзка, докато не е станало опасно за теб...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Хм...защо го харесваш?Просто,защото е мил с теб,по-голям е,подарява ти разни неща и се чувстваш в безопасност,когато си с него ли???...Ако е така,ще ти кажа,че има много момчета на твоята възраст,ако не то и на 18-20 год.,които биха се държали по същия начин с теб.Даже и по-добре.

Виж сега...помисли,ако продължиш с него,знаеш ли какво ще стане по-нататък?Ами ти ще искаш да излизаш с хора на твоята възраст,а той няма да го одобрява.Ще те настройва срещу тях и т.н. Все пак е на 37,а ти на 17!Какво очакваш от толква възрастен мъж???Да ти ходи слез гъза и да ти угодява на капризите ли???Нее...дори ще ти кажа какво ще последва.С течение на времето,той ще иска да правиш това,което ти каже,защото си как да го кажа...наивна и като ти не се подчиняваш,ще ти прилага насилие!Защо?Не вярваш?Хаа...Та ти всъщност наистина не го познаваш.Познаваш само част от него.Тази часр,която се однася за сега мило и добре с теб.

Ако продължаваш да си с него,ще си имаш големи неприятности,свързани с работата му.Не ми вярваш?Ами извинявай,но си прочисти мозъка от глупостите,които той ти набива...Според теб,какво означава да си мутра?А???Няма да ти е лек живота...ама хич! Според теб,нормално ли е да ти платят пари и ти да вършиш мръсната работа на някой?Да убиваш заради пари?А?Или пък да пребиваш?Нормално?Не.Не е нормално.Ако си мислиш,че работата му няма да ти повлияе...лъжеш се.Ще имаш достазаплахи от...как да го кажа..колегите му.Да не си мислиш,че няма врагове?Точно такива,като неговите врагове са много по-опасни от примерно твоите(ако имаш де).Те са готови на всичко за да им е пълен кефът!Ще се замесиш с мафията...Може да ти е смешно,като го четеш,но в България е така(и не само в нея).Ами образованието?Родителите?Н има искаш да си пропилееш годините??Стегни се!Накрая,когато вече ще си разбрала какъв човек е,ще ти се иска да се оттървеш от него и да скъсате.Познай!Той няма да те остави...Точно хората,които се занимават с тази дейност няма да оставят нещата току така.Ще ти очерни живота,защото си го оставила и си разбила семейството му!Нима искаш да се стигне до там?...

Остави го,преди да е станало прекаленно късно!

Qqq,sega se setih za edna istoriq koqto maika mi razkazvashe.
    Na edna "mutra" ot nashiq grad,predi dosta godini,sestrata na tozi chovek bila uchtelka v edno tursko selo i edin turchin mnogo se vlubil v neq i i kazal,che shte ostavi jena si i semeistvoto si zaradi neq.
    Taka i stanalo,razvel se.Otishal pri mldata uchitelka ot moq grad,i i kazal da se jenqt,che veche e svoboden.Tq pochnala da se darpa,ne iskala da se ojeni za nego,i turchina vzel edna pusha,i q zastrelql

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си