.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Вземи си отвори малко очите! Всички тука се мъчат да ти налеят малко мозък в тъпата глава (с извинение), обаче ти си знаеш твоето. Бива ли такова нещо - на 17 си, а мислиш, като момиче на 12-13г. Не си мисли, че този човек иска нещо повече от секс. Ако искаше нещо повече от секс - нямаше да се е оженил за друга нали? А това там за гледането на кафе...простотии Нима вярваш? А и дори да се раздели с жена си, щастлива ли ще бъдеш, че си оставила едно дете без баща. Няма ли да те е срам поне малко! Вземи се осъзнай докато е време, за да не съжаляваш после...А и плюс това, щом изневерява на жена си, откъде си сигурна, че и на теб няма да изневерява?

Kude 10-goishno momichence e vijdalo mutra ? Temata e bazik , ne se vruzvaite ! Pone me razsmq !

Тудно е някой да те убеди в нещо, ако ти сама не погледнеш реално на нещата.
    Ти си на 17, той на 37, това е разлика от 20 год. Излишно е да повтарям, че този човек може да ти бъде баща. Оставям в страни и факта, че казваш, че е мутра. В случая това не е от чак такова значение.
    Това е мъж на 37 години, а ти все още си дете, а и си непълнолетна. Мислиш ли, че една такава връзка може да има бъдеще? Не чувстваш ли вина, че може би ще унищожиш едно семейство и ще оставиш детето му без баща?
    Но най-вече, не можеш ли да прецениш, че за него това е времнно увлечение. Ти си млада, неопитна, доверчива- какво по-хубаво за единзрял мъж. И не казвай, че той те обича и не е с теб заради секса.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Da naistina vsichki ste pravi che toi e po golqm ot mene s 20 godini da taka e ama chakaite malko be hora vie ne ste li se vlubvali,nz li kakvo e chuvstvoto........

Всички, или поне повечето сме се влюбвали, но това, че си влюбена не значи, че трябва съвсем да си изгубиш акъла и да правиш глупости.
    Момиче, ти си на 17. Не смятам, че си чак толкова глупава.
    Там е работата, ти искаш връзка с този човек. Нека предположим, че наистина зареже жена си, все пак не е като да не се е случвало. Въпросът е ТИ самата какво искаш от тази връзка. 37 годишен мъж дори да зареже жена си ще е заради някоя, с която иска да има семейство (в противен случай щеше да е само негова любовница). Сега си помисли ти какво можеш да му дадеш. Можеш ли да му дадеш семейство, деца... Добре, мутрите са тъпи (или поне така се смята), но пак има разлика. Ти искаш едно, той друго. Убедена съм, че искаш да си с него до някое време...
    Така, че разбираш ли, не е до това дали си влюбена или не, въпроса е до това да постъпиш правилно.

Готова ли си да съобщиш на мама и тате, че ходиш с 37 годишен?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Там, където е сърцето...
    Апф замисли се малко че ще му разбиеш семейството, помисли за детенцето му... а и помисли за себе си, дали ще можеш занапред да си с този човек?! Ти си на 17 той на 37... ти имаш едни разбирания , той други едва ли ще се разбирате много...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Аз вече се мисля дали да не стана някой сутеньор. Момичетата с всеки изминал ден стават по глупави и глупави , а са добра и печеливша работна ръка.

Без да съм гледачка ти предсказвам и повтарям - стягай си багажа и към Холандия.

Готино ще е ти като си на 27 а тои на 47. Тогава ще искаш млади 20 годишни жребчета ама нямааа

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    А ако искаш можеш да станеш Мутреса!! Сигурно ще е яко
    The Spark

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Мутреса хахаха тва ми звучи все едно са изкарали неква знойна мадама от некой екшън.За съжаление това е реалния живот и едва ли тази 17 годишна девойка ще даде това което иска нейния любим...
    Съмнявам се пича да си зареже семейството.Абе той ако ще жена си да зареже (в което МНОГО се съмнявам) то поне детето си няма да остави - собствена плът и кръв е!

Миличка,само ще ти кажа че си по-голяма от мене и сигурно разбираш по-добре нещата .. ОБАЧЕ мисля че не мислиш трезво .. усещаш ли кфо правиш ?на 17 си и мислиш че ще можеш да разделиш един 37 годишен мъж от семейството му и най-вече от ДЕТЕТО МУ .. ем не мисля че ще стане,казваш че те харесва .. също не мисля..но нека да приемем че е така .. мислиш ли че има нещо повече ? .. че заради едното харесване той ще остави семейството си ? помисли кфо праиш и колко проблеми можеш да си създадеш заради такъв човек..усмисли нещата и се замисли кфо правиш с живота си..а родителите ти мислиш ли че няма да имат нищо против това между вас ? оффф незнам,ама не мога да те разбера .. доста глупава постъпка за един пораснал вече човек .. Мисли за бъдещето си .. и не се потдавай на такива грешки.успех !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Миличка,само ще ти кажа че си по-голяма от мене и сигурно разбираш по-добре нещата .. ОБАЧЕ мисля че не мислиш трезво .. усещаш ли кфо правиш ?на 17 си и мислиш че ще можеш да разделиш един 37 годишен мъж от семейството му и най-вече от ДЕТЕТО МУ .. ем не мисля че ще стане,казваш че те харесва .. също не мисля..но нека да приемем че е така .. мислиш ли че има нещо повече ? .. че заради едното харесване той ще остави семейството си ? помисли кфо праиш и колко проблеми можеш да си създадеш заради такъв човек..усмисли нещата и се замисли кфо правиш с живота си..а родителите ти мислиш ли че няма да имат нищо против това между вас ? оффф незнам,ама не мога да те разбера .. доста глупава постъпка за един пораснал вече човек .. Мисли за бъдещето си .. и не се потдавай на такива грешки.успех !
    Moje da si po-malka ot neq,no e ochevidno,che rasajdavash kato po-vazrastna ot neq.Ponqkoga EGN-to ne e edinstveniq faktor,che chovek e porasnal.

Град
    Враца
    Ами първо се постави на мястото на детето му...Как ще се чувстваш, ако някаква наивна какичка съсипе семейството ти? Еее не е мн добре нали. После се постави на мястото на жена му... Едно младо момиче да отнеме съпруга й...Е пак не е чесно...Аз съм на 14, сигурно мн ми разбира главата..Ама все пак..не си съспипвай живота и забрави за него...Щото съм сигурна, че после ще съжаляваш... =)

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Аз бих те посъветвал да не си сасипваш живота и да не правиш грешки за които после може мн да съжаляваш.

Град
    Пловдив
    Преди имах една приятелка,която си мечтаеше да има гадже мутра.
    На мен ми се струва доста глупаво.Той верятно е обкръжен от момичета - руси,слаби и модерни..Според мен се заблуждаваш,че има чуства към теб...Намери си някой близо до твоите години - чуствата и любовта са много по-възможни!
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    ОМФГ!!!!
    Некой да ми каже, че е базик, моля ви!!!
    Абе тва момиче кво му е?? Не разбира или е бавноразвиващо се или кво ??? След сичко дет се изписа още държи на своето!!
    Ей, момиче земи се стегни... ПфФ писна ми от такиа умствено недорасли...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Цитирай Първоначално написано от Miss~Cherry
    ОМФГ!!!!
    Абе тва момиче кво му е?? Не разбира или е бавноразвиващо се или кво ??? След сичко дет се изписа още държи на своето!!
    Xaxaxaxa umstveno nedorasli ne ti se e sluchilo podobno neshto na tebe i za tova taka govorish!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от slladkata
    ОМФГ!!!!
    Xaxaxaxa umstveno nedorasli ne ti se e sluchilo podobno neshto na tebe i za tova taka govorish!!!
    Права си, не ми се е случвало, не мисля и че ще ми се случи.... Ай няма да се заяжадм повече, че днеска съм в страхотно настроение, не искам да га развалям...
    А относно темата... както ВСИЧКИ казаха най-добре е да не се занимаваш с женен мъж, пък бил той и мутра, а още повече че има и детенце... Колкото и да си влюбена...ако наистина го обичаш, няма да му разбиваш живота...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    И какво стана с мутрата? Подписа ли договора за развод вече?
    The Spark

ОМФГ!!!!
    Права си, не ми се е случвало, не мисля и че ще ми се случи.... Ай няма да се заяжадм повече, че днеска съм в страхотно настроение, не искам да га развалям...
    А относно темата... както ВСИЧКИ казаха най-добре е да не се занимаваш с женен мъж, пък бил той и мутра, а още повече че има и детенце... Колкото и да си влюбена...ако наистина го обичаш, няма да му разбиваш живота...
    Da naistina ti si prava, kakto i vsichki ostanali che toi ima i jena i nai veche detence koeto e na 3-4 meseca, no nemoga da spra da mislq za nego i nz do koga shte produljavam taka.Vsichki moje da me mislite za tupa i mn moi priteli sa mi kazvali da go zabrava no.............. SUDBA!

Град
    ОМФГ!!!!
    Da naistina ti si prava, kakto i vsichki ostanali che toi ima i jena i nai veche detence koeto e na 3-4 meseca, no nemoga da spra da mislq za nego i nz do koga shte produljavam taka.Vsichki moje da me mislite za tupa i mn moi priteli sa mi kazvali da go zabrava no.............. SUDBA!
    Виж сега, ние сички искаме де ти помогнем... знам колко е гадно когато се вторачиш в някой и мислиш, че той е единствения за теб и няма по-добър от него...но просто трябва да се огледаш и да намериш някой по-подходящ за теб...казвам ти, че скоро ще се появи и друг човек и ще забравиш сегашния... само не се сдухвай, всичко ще мине... Ай успех!

Mersi

Град
    Mersi
    Няма проблем

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Mersi
    Няма проблем
    Разчувствах се...

ako tolkova nemoje6 da go zabravi6 i t.n ostavi go da te iz4uka 5-6 pati da mu mine meraka i na nego i na teb,moje da prozvu4i grubi4ko no misli6 li 4e 6e se polu4i ne6to pove4e ot tfa s va6ite otno6eniq? savzemi se momi4e i ne razvalqi semeistvoto na 4oveka
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си